|
|
| help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
m4r1n0 cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 36 Prebivalište : Osijek Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 28.05.2009
| Naslov: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 10:31 | |
| ako mi netko moze pomoci da mi uslika kakav je to vijak da ga mogu dati izraditi ili ako ga netko ima da mi ga proda... evo slike, vidi se gdje fali...aaaaaaaaa i da ako netko zna koliko on mora bit zavrnut? | |
| | | Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 15:53 | |
| Pa odnesi karb. u trgovinu sa vijcima i vidi nije to ništa posebno | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 19:50 | |
| - Lešo je napisao/la:
- Pa odnesi karb. u trgovinu sa vijcima i vidi nije to ništa posebno
neće baš biti tako ! to je vijak za zrak sa opugom predpostavljam i ima konus ,te obično bude od mesinga , a može biti i čelični ako sam dobro procjenio o kojem se vijku radi |
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 20:14 | |
| Mislim da eventulno može bit vijak sa rupom,al ako ti tako kažeš vjerujem ti | |
| | | m4r1n0 cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 36 Prebivalište : Osijek Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 28.05.2009
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 20:16 | |
| - deep je napisao/la:
- Lešo je napisao/la:
- Pa odnesi karb. u trgovinu sa vijcima i vidi nije to ništa posebno
neće baš biti tako ! to je vijak za zrak sa opugom predpostavljam i ima konus ,te obično bude od mesinga , a može biti i čelični ako sam dobro procjenio o kojem se vijku radi je ali ostao mi je feder u rupi koji valjda kad šarafim vijak ga stišće...a valjda cu naci u centru vijaka mislio sam ako ima netko sa zinga da skine pa mi ga poslika, da vidim otprilike kako izgleda,još bolje da mi ga izmjeri... | |
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 20:24 | |
| To ti je vijak za ler gas ako sam skužio,malo si se igro s njim. | |
| | | m4r1n0 cro chopper forum
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( čet 11 lip 2009, 21:46 | |
| - Lešo je napisao/la:
- To ti je vijak za ler gas ako sam skužio,malo si se igro s njim.
je,nešto mi zezalo s omjerom zraka i goriva i izgleda da sam ga previše odvrnio i bio je labav i od vibracije ispao u vožnji i samo mi se ugasio motor | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( | |
| |
| | | | help zingaši, izgubio sam vijak s karburatora :( | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|