|
|
| Balansiranje žbičanih kotača | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Balansiranje žbičanih kotača čet 12 oľu 2009, 19:45 | |
| Kako uskoro trebam zamjeniti gume, interesira me Vaše iskustvo u svezi naslovne teme, tj. dali Vam vulkanizer stavlja utege koji se lijepe na felgu ili one koji se stegnu specijalnim kliještima na žbicu. Imam iskustvo sa oba slučaja, u ZG Šurina stavili su mi ljepljive, a kad sam došao kući to sam skinuo (jednostavno se ne uklapa) i tu kod mene kod vulkanizera stavio ove druge vrste (na žbicu). Iste je nabavio vulkanizer (dobar poznanik, nažalost više ne radi). E sad danas ih pitam stavljaju li utege za žbicu, odgovor je: ne možemo ih nabaviti i sl...... | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača čet 12 oľu 2009, 20:27 | |
| | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača čet 12 oľu 2009, 20:41 | |
| ja sam imao na jedno vrijeme na zbicama ali kod zadnje promjene gume u servisu su mi stavili one shta se zalijepe, nisam odma primjetio nego tek kasnije kad sam chistio felge , naknadno sam ishao u servis pitat jel imaju utege za na zbice i odgovor je bio na zalost da ih vec dugo nisu imali | |
| | | freddie cro chopper forum
Broj postova : 1076 Godina imam : 62 Prebivalište : Ne tamo di bi htio Vozim : Vozim Na forumu od : 07.07.2008
| Naslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača čet 12 oľu 2009, 21:09 | |
| Ja sutra mijenjam gume, znači dobivam ono zaljepljeno | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača čet 12 oľu 2009, 21:18 | |
| - freddie je napisao/la:
- Ja sutra mijenjam gume, znači dobivam ono zaljepljeno
100% | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača | |
| |
| | | | Balansiranje žbičanih kotača | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|