Početna stranicaPretraľnikBalansiranje žbičanih kotača 610RegistracijaLogin

Balansiranje žbičanih kotača

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

Balansiranje žbičanih kotača Empty
PostajNaslov: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitimečet 12 oľu 2009, 19:45

Kako uskoro trebam zamjeniti gume, interesira me Vaše iskustvo u svezi naslovne teme, tj. dali Vam vulkanizer stavlja utege koji se lijepe na felgu ili one koji se stegnu specijalnim kliještima na žbicu.
Imam iskustvo sa oba slučaja, u ZG Šurina stavili su mi ljepljive, a kad sam došao kući to sam skinuo (jednostavno se ne uklapa) i tu kod mene kod vulkanizera stavio ove druge vrste (na žbicu). Iste je nabavio vulkanizer (dobar poznanik, nažalost više ne radi). E sad danas ih pitam stavljaju li utege za žbicu, odgovor je: ne možemo ih nabaviti i sl......
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitimečet 12 oľu 2009, 20:27

...u Splitu svih ih ljepe jer im se neda nabavljat drukčije jer ima malo motora sa takvim felgama, a skidanje utega No No No No
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitimečet 12 oľu 2009, 20:41

ja sam imao na jedno vrijeme na zbicama ali kod zadnje promjene gume u servisu su mi stavili one shta se zalijepe, nisam odma primjetio nego tek kasnije kad sam chistio felge , naknadno sam ishao u servis pitat jel imaju utege za na zbice i odgovor je bio na zalost da ih vec dugo nisu imali Crying or Very sad
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
freddie
cro chopper forum
cro chopper forum
freddie

Broj postova : 1076
Godina imam : 62
Prebivalište : Ne tamo di bi htio
Vozim : Vozim
Na forumu od : 07.07.2008

PostajNaslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitimečet 12 oľu 2009, 21:09

Ja sutra mijenjam gume, znači dobivam ono zaljepljeno
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitimečet 12 oľu 2009, 21:18

freddie je napisao/la:
Ja sutra mijenjam gume, znači dobivam ono zaljepljeno

100%
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Balansiranje žbičanih kotača   Balansiranje žbičanih kotača Icon_minitime

[Vrh] Go down

Balansiranje žbičanih kotača
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» balansiranje kotaca