|
|
| Pomoć pri izboru | |
|
+17beštija Yzzy Free Spirit Genesis051 Hrca V-TWIN Vladek Kamikaza jackie magna klesoo cro.chopper calc69 Safet(y) merla dragstarPU Rocker Okovani Prometej 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:21 | |
| pogledaj si ovo: http://autoglobal.hr/index.php?cent=detaljno_motori&id=51627 http://autoglobal.hr/index.php?cent=detaljno_motori&id=40799 | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:29 | |
| Jos mi jedino nije jasno iz tvog posta da li si mislio ici na novi motor ili polovan? ako je novi u igri onda VN800 malo teze jer koliko ja znam vise se ne proizvodi, a mislim da su zalihe davno potrosene... | |
| | | Okovani Prometej man
Broj postova : 64 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb - okolica Vozim : BMW R 1100 RS Na forumu od : 03.02.2008
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:34 | |
| - Genesis051 je napisao/la:
- Da ja "ubodem" malko bliskiju lokaciju: Italija...
Ja pooojma nemam (a isto bi rado saznao koju "povratnu" informaciju) o Moto-Guzzi-u Nevada 750... Istina, nema "klasični" uzdužni V-2 (nego poprečni), a što rezultira i postavljanjem ispuha, svakog sa svoje strane, pa nema uobičajenu "dvocijevku" uz desni bok... ali...pitam više zbog pouzdanosti, nego specifičnog izgleda...
Prijatelju! Moj te Guzi su ti karizmatički motori baš poput bmw-a, Nortona, itd,itd...Zavuku ti se pod kožu i onda ti budu gazde. Ja sada hoću da ja i moj bike budemo jedno a ljubit ću ga samo onoliko koliko i on mene, i zato ja sada mijenjam, pokušavam postati pravi chopper man, ma što god to značilo. I zato oprez! Živimo motocikle zajedno ali nedajmo da nama ovladaju, jer...... tvoj motor je bez tebe .... ništa. Ja sada mijenjam i motor i sebe, ali ako si ti dovoljno emocionalno jak, dovoljno karizmatik i imaš osjećaj da si jači od njih....... respekt, respekt,...ja ti skidam kacigu. Ja sada prodajem bmw-a i kupujem sebi srodnu dušu. | |
Broj postova : 64 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb - okolica Vozim : BMW R 1100 RS Na forumu od : 03.02.2008
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:41 | |
| Ma nije mi važno je li novi ili stari. Ja sam star pa još uvijek živim. VN-a sam vidio i on mi se svidio. Svidjelo mi se i ono što dečki pišu o njemu. Može polovni ali ako je od "man-a". | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:49 | |
| Ma pricao bih ti ja o njemu, ali sve to skupa ne vrijedi dok se ne proba. Ja samo znam da kada sam ga isao kupiti u glavi nisam imao bas previse dobru sliku motora. Jednostavno nikada prije nisam obracao paznju na VN-ove (800). Kod nas su ovdje svi imali neko cudno razmisljanje da su Honde ispred svih, Suzuki je doista prelijep, itd, itd... Uglavnom, kada sam dosao u V. Goricu poglerdat motor (ustvari jedno selo u blizini) nakon sto sam usput na izlasku iz V.Gorice autom uspio utuci jednog srnjaka (slep sluzba odvezla auto, a ja u komi ) dodjoh do tipa i on mi pokaze motor sav onako prekriven prasinom neuglancan ali sa samo 5000 km na satu. Uglavnom, nakon sto sam ga razocarano pogledao u toj supi, krenuh na kracu probnu voznju. I tu pocinje ono zasto sve ovo pisem. Osjecaj nakon samo kilometar-dva, kao da se na tom motoru vozim vec godinama Slusa svaki moj pokret i zelju Mislim da se malo tko moze pohvaliti s takvim osjecajem kada je prvi puta sjeo na svog choppera. Kao sto sam i sam sa svakim imao borbe dok ga nisam uspio ukrotiti. A sto vise reci, nego kada sam ga kupio, na povratku kuci i zena je morala biti sa mnom na motoru s obzirom da je auto ostao na popravku, u prvom vecem iu brzem zavoju sam poceo strugati avionima po asfaltu Ali, ovdje nije bitna brzina, nego samo taj osjecaj upravljivosti koji je na njemu iznad svih u klasi (neka mi drugi ne zamjere ) E jesam se raspisao Obicno sam ovako pricljiv tek nakon par I zao mi je sto u subotu necu biti na prvom nasem susretu , ali vjerujem da ces s obzirom na zastupljenost VN-ova sigurno imati prilike raspraviti s jos ponekin ponosnim vlasnikom. A sto se kupnje tice, pogledaj u garazi: https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/prodajem-vn-800-t173.htmili za VN 900 https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/prodajem-vn900-t140.htm
Zadnja promjena: ; pon 04 vel 2008, 20:51; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 20:50 | |
| Sad već pretjeruješ - star, pa star - star si tolliko koliko želiš biti. Kad neću moći hodati napravit ću si trike (bar se nadam). | |
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 21:15 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Sad već pretjeruješ - star, pa star - star si tolliko koliko želiš biti. Kad neću moći hodati napravit ću si trike (bar se nadam).
Što ćeš si napraviti kada više nebudeš mogao oglubljivati žene? | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 21:23 | |
| | |
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 21:44 | |
| Ma "obljubljivati" sam htio napisati, ovo - ono, hopa - cupa, pa nije valjda da ne znaš više što je pjesnik htio reći u svojoj pjesmi? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 22:29 | |
| | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 22:36 | |
| Kičma me danas ebe za poludit, ali dečki, vratili ste mi volju za životom!!! :P :P :P :P "Oglubljivati??? Šta??? Obljubljivati!!! Kaj!!!???? Pa znaš ono... E ljudi, grčil sam se od smjeha!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru pon 04 vel 2008, 23:00 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 07:15 | |
| a kad se odlučiš i ako to bude polovni samo stavi oglas ode na forum i nema problema, uvik će se nešto naći | |
| | | beštija man
Broj postova : 66 Godina imam : 60 Prebivalište : ZADAR Vozim : intruder M109R Na forumu od : 17.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 08:14 | |
| hihihihi, čovik je vidin već odlučija, i iako se slažem sa većinom iznesenih mišljenja o voznosti VN-a, moran baciti "upljuvak", ako želiš udobnu vožnju i da i dalje osjećaš guzicu i nakon 100 tinjak u komadu uzmi si intrudera (C800 volusia) hahahahaha | |
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 08:27 | |
| - beštija je napisao/la:
- hihihihi, čovik je vidin već odlučija, i iako se slažem sa većinom iznesenih mišljenja o voznosti VN-a, moran baciti "upljuvak", ako želiš udobnu vožnju i da i dalje osjećaš guzicu i nakon 100 tinjak u komadu uzmi si intrudera (C800 volusia) hahahahaha
Ooooooo beštijooooooo. Da ti neko zalipi usta našta bi onda progovoria? E, esi li baš mora? A da se odlučin za intrudera, kojeg bi mi unda preporučija, vrag ti sriću od tebe ne otira. | |
| | | Streinger man
Broj postova : 95 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb -VN 800 Classic Vozim : VN 800 Classic Na forumu od : 03.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 10:26 | |
| - Okovani Prometej je napisao/la:
- jackie je napisao/la:
- ako kupuješ novi motor onda vn 900,uostalom ne ide to tako.voziš motor pa sigurno imaš frenda sa čoperom.sjedi probaj i kupi što ti najbolje legne.
Kvari li se kawasaki i kakvi su što se tiče održavanja? Safety je već napisao podosta o VN-u, a kao vlasnik VN800 Classica, ja ću se nadovezat... Pod nedostatke (na VN 800, nadam se da su na VN 900 ovo otklonili) Jedna dosta glupa stvar-naime, prekidač za dugo/kratko je stavljen DIREKTNO u strujni krug sa prednjim farom, pa ako znamo da kratko ima 55W a dugo 60W, jasno je da preko kontakata prekidača prolazi strja jakosti 5A. Ovo je dovelo do toga da se kontakti jako griju i da mi se plastčni dio prekidača (unutar masivnog metalnog kućišta) gotovo počeo rastapat. Ja sam ovo riješio ugradnjom običnog releja za dugo/kratko (kupljen u trgovini auto dijelova za nekih 25Kuna) , pa sad struja ide preko njega, a prekidač na upravljaču sad daje samo pobudu releju. Amperaža u prekidaču je sad neznatna (izmjereno oko 0.1) , pa nema više opasnosti da se rastopi (radi "na hladno") Ovaj nedostatak je apsurdan tim više što je za korekciju istog potrebno samo jedan relej i 2 metra žice...sve skupa ispod 30 kuna u slobodnoj prodaji... Dalje (ovo sad važi ne samo za VN, nego za gotovo sve custome u svojoj tvorničkoj izvedbi) Motor je dosta zagušen, a zapravo može pružiti više snage, živosti uz manju potrošnju. Za rješavanje ovog problema baci pogled u "moje prerade", moj post. Što još reći...VN800 Classic dolazi s običnim (footpegs) osloncima za noge, dok VN900 i ostali Classici (Dragstar) već ima ugrađen floorboards. E sad, ne znam kakvu imaš nogu, ali ja sam jednom sjeo na Dragstar 1100, i njegov floorboard i klackalica mjenjač je jednostavno premali za moj dječji grob veličine 46. (ovo se lako riješi jer postoji širok izbor dovoljno velikih floorboardsa) VN800 dolazi s rasplinjačem, dok je 900 opremljen ubrizgavanjem...iako je ubizgavanje uglađenije i zadovoljava nove eko-norme, rasplinjač je pogodniji za prerade koje povećavaju snagu motora (opet vidi moj post u "preradama") VN800 je tu u maloj prednosti pred drugim customima, jer ima jedan rasplinjač koji napaja oba cilindra (kao i H-D). (Dragstar, recimo, ima dva rasplinjača) Ovo znači da je trošak prerade manji (treba ti samo jedna igla i glavna diza), a i nakon prerade nema potrebe za usklađivanjem rasplinjača na vakuum metru. Glede zadnje gume; Renato iz Motormanije je na svom VN-u prešpajlao zadnji kotač na 15 cola, i pomaknuo lančanike nekih 2cm van, što mu je omogućilo da stavi zadnju gumu dimenzija 170/90-15 Kvarovi; moj je prošao 27 000 i još nikakvih kvarova nema na vidiku. Uputstva za preradu sam dobio od Amera koji ima dva (jedan classic i jedan custom), oba su prešla oko 50 000 milja (oko 80 000km) bez ikakvih kvarova... U konačnici, VN900 je zaokruženiji i masivniji custom, i više ostavlje dojam gotovog proizvoda, koji po želji možeš dopuniti dodatnom opremom. VN800 je siroviji motor, ali ostavlja više prostora za razne prerade. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 12:13 | |
| - Streinger je napisao/la:
- U konačnici, VN900 je zaokruženiji i masivniji custom, i više ostavlje dojam gotovog proizvoda, koji po želji možeš dopuniti dodatnom opremom.
super. Svaka cast na tekstu! Sve vise i vise mi se svidja VN900 Custom! | |
| | | beštija man
Broj postova : 66 Godina imam : 60 Prebivalište : ZADAR Vozim : intruder M109R Na forumu od : 17.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 13:04 | |
| - Okovani Prometej je napisao/la:
- beštija je napisao/la:
- hihihihi, čovik je vidin već odlučija, i iako se slažem sa većinom iznesenih mišljenja o voznosti VN-a, moran baciti "upljuvak", ako želiš udobnu vožnju i da i dalje osjećaš guzicu i nakon 100 tinjak u komadu uzmi si intrudera (C800 volusia) hahahahaha
Ooooooo beštijooooooo. Da ti neko zalipi usta našta bi onda progovoria? E, esi li baš mora? A da se odlučin za intrudera, kojeg bi mi unda preporučija, vrag ti sriću od tebe ne otira. Ma lipo san ti reka da se slažen sa većinom napisanog o VN800 i opet potvrđujem, priznajem da od ponuđenih opcija (kawasaki, honda, suzuki, yamaha) jedino nisam vozio dragstara, potvrđujem da u omjeru uloženo-dobijeno VN prednjači, ali moj upljuvak o udobnosti ipak zadržavam. Ma brate intruder je krstarica u usporedbi sa tim biciklama hahahahahahahahahahaha no hard filings | |
| | | Hrvoje man
Broj postova : 110 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Fury Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 16:37 | |
| Nakon svega procitanog ja cu samo jedno reci Intruder M800 je zakon haha ...svaki cigo svoga konja hvali...tako ces i ti sto god kupio | |
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 18:21 | |
| - Streinger je napisao/la:
- Okovani Prometej je napisao/la:
- jackie je napisao/la:
- ako kupuješ novi motor onda vn 900,uostalom ne ide to tako.voziš motor pa sigurno imaš frenda sa čoperom.sjedi probaj i kupi što ti najbolje legne.
Kvari li se kawasaki i kakvi su što se tiče održavanja? Safety je već napisao podosta o VN-u, a kao vlasnik VN800 Classica, ja ću se nadovezat... Pod nedostatke (na VN 800, nadam se da su na VN 900 ovo otklonili) Jedna dosta glupa stvar-naime, prekidač za dugo/kratko je stavljen DIREKTNO u strujni krug sa prednjim farom, pa ako znamo da kratko ima 55W a dugo 60W, jasno je da preko kontakata prekidača prolazi strja jakosti 5A. Ovo je dovelo do toga da se kontakti jako griju i da mi se plastčni dio prekidača (unutar masivnog metalnog kućišta) gotovo počeo rastapat. Ja sam ovo riješio ugradnjom običnog releja za dugo/kratko (kupljen u trgovini auto dijelova za nekih 25Kuna) , pa sad struja ide preko njega, a prekidač na upravljaču sad daje samo pobudu releju. Amperaža u prekidaču je sad neznatna (izmjereno oko 0.1) , pa nema više opasnosti da se rastopi (radi "na hladno") Ovaj nedostatak je apsurdan tim više što je za korekciju istog potrebno samo jedan relej i 2 metra žice...sve skupa ispod 30 kuna u slobodnoj prodaji...
Dalje (ovo sad važi ne samo za VN, nego za gotovo sve custome u svojoj tvorničkoj izvedbi) Motor je dosta zagušen, a zapravo može pružiti više snage, živosti uz manju potrošnju. Za rješavanje ovog problema baci pogled u "moje prerade", moj post.
Što još reći...VN800 Classic dolazi s običnim (footpegs) osloncima za noge, dok VN900 i ostali Classici (Dragstar) već ima ugrađen floorboards. E sad, ne znam kakvu imaš nogu, ali ja sam jednom sjeo na Dragstar 1100, i njegov floorboard i klackalica mjenjač je jednostavno premali za moj dječji grob veličine 46. (ovo se lako riješi jer postoji širok izbor dovoljno velikih floorboardsa)
VN800 dolazi s rasplinjačem, dok je 900 opremljen ubrizgavanjem...iako je ubizgavanje uglađenije i zadovoljava nove eko-norme, rasplinjač je pogodniji za prerade koje povećavaju snagu motora (opet vidi moj post u "preradama") VN800 je tu u maloj prednosti pred drugim customima, jer ima jedan rasplinjač koji napaja oba cilindra (kao i H-D). (Dragstar, recimo, ima dva rasplinjača) Ovo znači da je trošak prerade manji (treba ti samo jedna igla i glavna diza), a i nakon prerade nema potrebe za usklađivanjem rasplinjača na vakuum metru.
Glede zadnje gume; Renato iz Motormanije je na svom VN-u prešpajlao zadnji kotač na 15 cola, i pomaknuo lančanike nekih 2cm van, što mu je omogućilo da stavi zadnju gumu dimenzija 170/90-15 Kvarovi; moj je prošao 27 000 i još nikakvih kvarova nema na vidiku. Uputstva za preradu sam dobio od Amera koji ima dva (jedan classic i jedan custom), oba su prešla oko 50 000 milja (oko 80 000km) bez ikakvih kvarova...
U konačnici, VN900 je zaokruženiji i masivniji custom, i više ostavlje dojam gotovog proizvoda, koji po želji možeš dopuniti dodatnom opremom. VN800 je siroviji motor, ali ostavlja više prostora za razne prerade. Eeeej "stranče"... ti si me bacio na koljena...aaaaaa tvoja prerada aaaaaa...., svaka čast 900-tici, frgić je zakon, a ludilo kako se ti kužiš u to. Skidam ti kacigu. A sviđa mi se vn800 i ne mogu si pomoći. E puno ti hvala - imaš piće. Jedino, evo, ako dopuštaš od moje malenkosti, da ipak nešto prigovorim, mislim ono, previše službeno pišeš, je to sažeto,kratko i sročeno, ali ono, ja se osjećam pred tvojim znanjem tako mali i još tako službeno pišeš da imam osjećaj kao da si mi uperio reflektor i u bulju mi otpuhuješ dimove cigare. Daj se malo našali! - a to sve ako smijem dometnuti da se neljutiš - pokorno javljam.................. :lol: | |
| | | Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 18:55 | |
| Ako volis plastiku i trazis jevtin motor kojih ima iza svake krivine izbor je velik (necu imenovati, niti mi je namjera podcjenjivati)... ako hoces makinu DRAGSTAR 1100 classic naravno. ako zelis jos bolje : Royal Star ili Wildstar | |
| | | dragstarPU man
Broj postova : 211 Godina imam : 57 Prebivalište : Pula Vozim : Yamaha Dragstar 1100 , Ducati Multistrada 1000 Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 20:55 | |
| Nekako mi se čini da kako kažemo mi u Istri svako hvali svog tovara. Svejedno koji castum jer svaki pruža neke neke druge gušte, ali svi su stvoreni da ih nadograđuješ po svom ukusu, a o ukusima netreba raspravljat. Moja priča: Odmah sam uzao Dragstara 1100 prije skoro tri godine i napravio sam 30000 km sa njom bez ijednog problema. Ako je budem mijenjao to če biti samo stroj sa večom kubikažom, a sukladno sa tim i obrtnim momentom jer ti on omogučava da se ležerno voziš bez velikog turiranja i stalnog šaltanja brzina - castum traži kubikažu. Sve kočnice za vrijeme vožnje treba imati u glavi, a ne plašiti se kubikaže. Vijerujem da če dosta forumaša doči na susret u Umag sa raznim strojevima (uključujuči i moj) pa vidi, probaj, odluči se, nabavi i onda voooooooooooozi. | |
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru uto 05 vel 2008, 22:24 | |
| Dečki morate znati da sam ja totalno novi Vaš član, i hvala što ste me primili. Da bi se osjećao barem približno jednak među istima, ja naumio, samo za početak, kupiti nešto, možda privremeno a možda tko zna što i na koliko dugo. Je imam ja iskustvo, kao i Vi dobre namjere, al´ ja svoje mjesto među Vama znam, a to je za sada - nigdje. Počet ću s nečim, ono, srednjim a onda ću uz Vašu pomoć kroz druženja i susrete, odrastat, i možda jednom stasam u pravog chopper man-a. Život me naučio u početku uvijek stat na loptu i nigdje ne srljat. Po malo. Ne želim odmah najbolje, bitnije mi je među Vama seći prijatelje, što podrazumjeva da se ne ističem samoinicijativno, pa neću odmah najbolji, najjači, najskuplji bike. To možda dođe s vremenom, a možda i ne. Ako me ikad prihvatite kao svog, Vi će te me već znati preusmjeriti, ali za početak laganini, nešto polovno, ne loše, ne najbolje, ........... i tako to. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru sri 06 vel 2008, 06:09 | |
| A sto vise reci nego - no comment! Ali kakav bih to ja bio da ipak nesto ne prokomentiram Covjek je vidio motor koji mu se svidio, a on nije niti bolji niti losiji od drugih u ponudi. Najveci problem kod odluke sto kupiti je upravo ta neodlucnost. A nas Prometej je vec u glavi rijesio taj najveci problem i zato ga ne trebamo pokolebati. Sada mi je jos vise zao sto necu biti u subotu u Desincu kako bih ti priustio da ga dobro isprobas, ali bit ce prilike neki drugi puta. Samo se javi. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru sri 06 vel 2008, 09:30 | |
| Okovani, jeli dolazis do Desinca u subotu? Imaces priliku vidjeti nekoliko razlicitih motora, a ako ne dolazi niko sa VN800 ja cu nazicati frenda da svrati bar na kratko pa da vidis i isprobas . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pomoć pri izboru | |
| |
| | | | Pomoć pri izboru | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|