Početna stranicaPretraľnikPomoć pri izboru - Page 2 610RegistracijaLogin

Pomoć pri izboru

Go down 
+17
beštija
Yzzy
Free Spirit
Genesis051
Hrca V-TWIN
Vladek
Kamikaza
jackie
magna
klesoo
cro.chopper
calc69
Safet(y)
merla
dragstarPU
Rocker
Okovani Prometej
21 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Free Spirit
cro chopper forum
cro chopper forum
Free Spirit

Broj postova : 1523
Godina imam : 58
Prebivalište : Pleternica
Vozim : yamaha FZ6S
Na forumu od : 20.11.2007

Pomoć pri izboru - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:21

pogledaj si ovo:
http://autoglobal.hr/index.php?cent=detaljno_motori&id=51627
http://autoglobal.hr/index.php?cent=detaljno_motori&id=40799
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:29

Jos mi jedino nije jasno iz tvog posta da li si mislio ici na novi motor ili polovan?
ako je novi u igri onda VN800 malo teze jer koliko ja znam vise se ne proizvodi, a mislim da su zalihe davno potrosene...
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

Broj postova : 64
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb - okolica
Vozim : BMW R 1100 RS
Na forumu od : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:34

Genesis051 je napisao/la:
Da ja "ubodem" malko bliskiju lokaciju: Italija...
Ja pooojma nemam (a isto bi rado saznao koju "povratnu" informaciju) o Moto-Guzzi-u Nevada 750... Istina, nema "klasični" uzdužni V-2 (nego poprečni), a što rezultira i postavljanjem ispuha, svakog sa svoje strane, pa nema uobičajenu "dvocijevku" uz desni bok... ali...pitam više zbog pouzdanosti, nego specifičnog izgleda...
Pomoć pri izboru - Page 2 Nevadacrnakosogy2.th

Prijatelju! Moj te Guzi su ti karizmatički motori baš poput bmw-a, Nortona, itd,itd...Zavuku ti se pod kožu i onda ti budu gazde. Ja sada hoću da ja i moj bike budemo jedno a ljubit ću ga samo onoliko koliko i on mene, i zato ja sada mijenjam, pokušavam postati pravi chopper man, ma što god to značilo. I zato oprez! Živimo motocikle zajedno ali nedajmo da nama ovladaju, jer...... tvoj motor je bez tebe .... ništa. Ja sada mijenjam i motor i sebe, ali ako si ti dovoljno emocionalno jak, dovoljno karizmatik i imaš osjećaj da si jači od njih....... respekt, respekt,...ja ti skidam kacigu. Ja sada prodajem bmw-a i kupujem sebi srodnu dušu.
[Vrh] Go down
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:41

Ma nije mi važno je li novi ili stari. Ja sam star pa još uvijek živim. VN-a sam vidio i on mi se svidio. Svidjelo mi se i ono što dečki pišu o njemu. Može polovni ali ako je od "man-a".
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:49

Ma pricao bih ti ja o njemu, ali sve to skupa ne vrijedi dok se ne proba.
Ja samo znam da kada sam ga isao kupiti u glavi nisam imao bas previse dobru sliku motora. Jednostavno nikada prije nisam obracao paznju na VN-ove (800). Kod nas su ovdje svi imali neko cudno razmisljanje da su Honde ispred svih, Suzuki je doista prelijep, itd, itd... Uglavnom, kada sam dosao u V. Goricu poglerdat motor (ustvari jedno selo u blizini) nakon sto sam usput na izlasku iz V.Gorice autom uspio utuci jednog srnjaka (slep sluzba odvezla auto, a ja u komi rendeer ) dodjoh do tipa i on mi pokaze motor sav onako prekriven prasinom Evil or Very Mad neuglancan Evil or Very Mad ali sa samo 5000 km na satu. Uglavnom, nakon sto sam ga razocarano pogledao u toj supi, krenuh na kracu probnu voznju. I tu pocinje ono zasto sve ovo pisem. Osjecaj nakon samo kilometar-dva, kao da se na tom motoru vozim vec godinama Very Happy Slusa svaki moj pokret i zelju cheers Mislim da se malo tko moze pohvaliti s takvim osjecajem kada je prvi puta sjeo na svog choppera. Kao sto sam i sam sa svakim imao borbe dok ga nisam uspio ukrotiti. A sto vise reci, nego kada sam ga kupio, na povratku kuci i zena je morala biti sa mnom na motoru s obzirom da je auto ostao na popravku, u prvom vecem iu brzem zavoju sam poceo strugati avionima po asfaltu Very Happy Ali, ovdje nije bitna brzina, nego samo taj osjecaj upravljivosti koji je na njemu iznad svih u klasi (neka mi drugi ne zamjere sory )

E jesam se raspisao Embarassed Embarassed Obicno sam ovako pricljiv tek nakon par cuga cuga

I zao mi je sto u subotu necu biti na prvom nasem susretu titanik , ali vjerujem da ces s obzirom na zastupljenost VN-ova sigurno imati prilike raspraviti s jos ponekin ponosnim vlasnikom.

A sto se kupnje tice, pogledaj u garazi:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/prodajem-vn-800-t173.htm
ili za VN 900
https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/prodajem-vn900-t140.htm

Zadnja promjena: ; pon 04 vel 2008, 20:51; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 20:50

Sad već pretjeruješ - star, pa star - star si tolliko koliko želiš biti. Kad neću moći hodati napravit ću si trike (bar se nadam). Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 21:15

Kamikaza je napisao/la:
Sad već pretjeruješ - star, pa star - star si tolliko koliko želiš biti. Kad neću moći hodati napravit ću si trike (bar se nadam). Twisted Evil
Što ćeš si napraviti kada više nebudeš mogao oglubljivati žene?
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 21:23

oglubljivati Question Question Question
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 21:44

Ma "obljubljivati" sam htio napisati, ovo - ono, hopa - cupa, pa nije valjda da ne znaš više što je pjesnik htio reći u svojoj pjesmi?
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 22:29

Pa skoro sam zaboravio! Ak tražiš novi motor, pogledaj ponudu na:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/ponuda-chopper-motora-u-hrvatskoj-f16/ponuda-motora-u-hr-t99.htm

Imaš i linkove na stranice dilera, pa odma znaš i relevantnu cijenu.
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 22:36

Kičma me danas ebe za poludit, ali dečki, vratili ste mi volju za životom!!! :P :P :P :P
"Oglubljivati??? Šta??? Obljubljivati!!! Kaj!!!???? Pa znaš ono...
E ljudi, grčil sam se od smjeha!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimepon 04 vel 2008, 23:00

Vladek je napisao/la:
Pa skoro sam zaboravio! Ak tražiš novi motor, pogledaj ponudu na:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/ponuda-chopper-motora-u-hrvatskoj-f16/ponuda-motora-u-hr-t99.htm

Imaš i linkove na stranice dilera, pa odma znaš i relevantnu cijenu.

pa da ............. jedan od boljih linkova na netu ak tražiš choppera :bravo:
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 07:15

a kad se odlučiš i ako to bude polovni samo stavi oglas ode na forum i nema problema, uvik će se nešto naći
[Vrh] Go down
beštija
man
man
beštija

Broj postova : 66
Godina imam : 60
Prebivalište : ZADAR
Vozim : intruder M109R
Na forumu od : 17.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 08:14

Very Happy hihihihi, čovik je vidin već odlučija, i iako se slažem sa većinom iznesenih mišljenja o voznosti VN-a, moran baciti "upljuvak", ako želiš udobnu vožnju i da i dalje osjećaš guzicu i nakon 100 tinjak u komadu uzmi si intrudera (C800 volusia) hahahahaha
[Vrh] Go down
http://www.bestije.hr
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 08:27

beštija je napisao/la:
Very Happy hihihihi, čovik je vidin već odlučija, i iako se slažem sa većinom iznesenih mišljenja o voznosti VN-a, moran baciti "upljuvak", ako želiš udobnu vožnju i da i dalje osjećaš guzicu i nakon 100 tinjak u komadu uzmi si intrudera (C800 volusia) hahahahaha
Ooooooo beštijooooooo. Da ti neko zalipi usta našta bi onda progovoria? E, esi li baš mora? A da se odlučin za intrudera, kojeg bi mi unda preporučija, vrag ti sriću od tebe ne otira.
[Vrh] Go down
Streinger
man
man
Streinger

Broj postova : 95
Prebivalište : Zagreb -VN 800 Classic
Vozim : VN 800 Classic
Na forumu od : 03.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 10:26

Okovani Prometej je napisao/la:
jackie je napisao/la:
ako kupuješ novi motor onda vn 900,uostalom ne ide to tako.voziš motor pa sigurno imaš frenda sa čoperom.sjedi probaj i kupi što ti najbolje legne. cheers
Kvari li se kawasaki i kakvi su što se tiče održavanja?

Safety je već napisao podosta o VN-u, a kao vlasnik VN800 Classica, ja ću se nadovezat...
Pod nedostatke (na VN 800, nadam se da su na VN 900 ovo otklonili)
Jedna dosta glupa stvar-naime, prekidač za dugo/kratko je stavljen DIREKTNO u strujni krug sa prednjim farom, pa ako znamo da kratko ima 55W a dugo 60W, jasno je da preko kontakata prekidača prolazi strja jakosti 5A. Ovo je dovelo do toga da se kontakti jako griju i da mi se plastčni dio prekidača (unutar masivnog metalnog kućišta) gotovo počeo rastapat.
Ja sam ovo riješio ugradnjom običnog releja za dugo/kratko (kupljen u trgovini auto dijelova za nekih 25Kuna) , pa sad struja ide preko njega, a prekidač na upravljaču sad daje samo pobudu releju. Amperaža u prekidaču je sad neznatna (izmjereno oko 0.1) , pa nema više opasnosti da se rastopi (radi "na hladno")
Ovaj nedostatak je apsurdan tim više što je za korekciju istog potrebno samo jedan relej i 2 metra žice...sve skupa ispod 30 kuna u slobodnoj prodaji...

Dalje (ovo sad važi ne samo za VN, nego za gotovo sve custome u svojoj tvorničkoj izvedbi)
Motor je dosta zagušen, a zapravo može pružiti više snage, živosti uz manju potrošnju. Za rješavanje ovog problema baci pogled u "moje prerade", moj post.

Što još reći...VN800 Classic dolazi s običnim (footpegs) osloncima za noge, dok VN900 i ostali Classici (Dragstar) već ima ugrađen floorboards. E sad, ne znam kakvu imaš nogu, ali ja sam jednom sjeo na Dragstar 1100, i njegov floorboard i klackalica mjenjač je jednostavno premali za moj dječji grob veličine 46.
(ovo se lako riješi jer postoji širok izbor dovoljno velikih floorboardsa)

VN800 dolazi s rasplinjačem, dok je 900 opremljen ubrizgavanjem...iako je ubizgavanje uglađenije i zadovoljava nove eko-norme, rasplinjač je pogodniji za prerade koje povećavaju snagu motora (opet vidi moj post u "preradama")
VN800 je tu u maloj prednosti pred drugim customima, jer ima jedan rasplinjač koji napaja oba cilindra (kao i H-D). (Dragstar, recimo, ima dva rasplinjača)
Ovo znači da je trošak prerade manji (treba ti samo jedna igla i glavna diza), a i nakon prerade nema potrebe za usklađivanjem rasplinjača na vakuum metru.

Glede zadnje gume; Renato iz Motormanije je na svom VN-u prešpajlao zadnji kotač na 15 cola, i pomaknuo lančanike nekih 2cm van, što mu je omogućilo da stavi zadnju gumu dimenzija 170/90-15

Kvarovi; moj je prošao 27 000 i još nikakvih kvarova nema na vidiku. Uputstva za preradu sam dobio od Amera koji ima dva (jedan classic i jedan custom), oba su prešla oko 50 000 milja (oko 80 000km) bez ikakvih kvarova...

U konačnici, VN900 je zaokruženiji i masivniji custom, i više ostavlje dojam gotovog proizvoda, koji po želji možeš dopuniti dodatnom opremom.
VN800 je siroviji motor, ali ostavlja više prostora za razne prerade.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 12:13

Streinger je napisao/la:
U konačnici, VN900 je zaokruženiji i masivniji custom, i više ostavlje dojam gotovog proizvoda, koji po želji možeš dopuniti dodatnom opremom.

super. Svaka cast na tekstu!
Sve vise i vise mi se svidja VN900 Custom! cheers
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
beštija
man
man
beštija

Broj postova : 66
Prebivalište : ZADAR
Vozim : intruder M109R
Na forumu od : 17.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 13:04

beštija je napisao/la:
Ooooooo beštijooooooo. Da ti neko zalipi usta našta bi onda progovoria? E, esi li baš mora? A da se odlučin za intrudera, kojeg bi mi unda preporučija, vrag ti sriću od tebe ne otira.

Ma lipo san ti reka da se slažen sa većinom napisanog o VN800 i opet potvrđujem, priznajem da od ponuđenih opcija (kawasaki, honda, suzuki, yamaha) jedino nisam vozio dragstara, potvrđujem da u omjeru uloženo-dobijeno VN prednjači, ali moj upljuvak o udobnosti ipak zadržavam. Ma brate intruder je krstarica u usporedbi sa tim biciklama hahahahahahahahahahaha no hard filings
[Vrh] Go down
http://www.bestije.hr
Hrvoje
man
man
Hrvoje

Broj postova : 110
Godina imam : 44
Vozim : Honda Fury
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 16:37

Nakon svega procitanog ja cu samo jedno reci Intruder M800 je zakon haha lol!
...svaki cigo svoga konja hvali...tako ces i ti sto god kupio Cool
[Vrh] Go down
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 18:21

Streinger je napisao/la:
jackie je napisao/la:
ako kupuješ novi motor onda vn 900,uostalom ne ide to tako.voziš motor pa sigurno imaš frenda sa čoperom.sjedi probaj i kupi što ti najbolje legne. cheers
Kvari li se kawasaki i kakvi su što se tiče održavanja?

Safety je već napisao podosta o VN-u, a kao vlasnik VN800 Classica, ja ću se nadovezat...
Pod nedostatke (na VN 800, nadam se da su na VN 900 ovo otklonili)
Jedna dosta glupa stvar-naime, prekidač za dugo/kratko je stavljen DIREKTNO u strujni krug sa prednjim farom, pa ako znamo da kratko ima 55W a dugo 60W, jasno je da preko kontakata prekidača prolazi strja jakosti 5A. Ovo je dovelo do toga da se kontakti jako griju i da mi se plastčni dio prekidača (unutar masivnog metalnog kućišta) gotovo počeo rastapat.
Ja sam ovo riješio ugradnjom običnog releja za dugo/kratko (kupljen u trgovini auto dijelova za nekih 25Kuna) , pa sad struja ide preko njega, a prekidač na upravljaču sad daje samo pobudu releju. Amperaža u prekidaču je sad neznatna (izmjereno oko 0.1) , pa nema više opasnosti da se rastopi (radi "na hladno")
Ovaj nedostatak je apsurdan tim više što je za korekciju istog potrebno samo jedan relej i 2 metra žice...sve skupa ispod 30 kuna u slobodnoj prodaji...

Dalje (ovo sad važi ne samo za VN, nego za gotovo sve custome u svojoj tvorničkoj izvedbi)
Motor je dosta zagušen, a zapravo može pružiti više snage, živosti uz manju potrošnju. Za rješavanje ovog problema baci pogled u "moje prerade", moj post.

Što još reći...VN800 Classic dolazi s običnim (footpegs) osloncima za noge, dok VN900 i ostali Classici (Dragstar) već ima ugrađen floorboards. E sad, ne znam kakvu imaš nogu, ali ja sam jednom sjeo na Dragstar 1100, i njegov floorboard i klackalica mjenjač je jednostavno premali za moj dječji grob veličine 46.
(ovo se lako riješi jer postoji širok izbor dovoljno velikih floorboardsa)

VN800 dolazi s rasplinjačem, dok je 900 opremljen ubrizgavanjem...iako je ubizgavanje uglađenije i zadovoljava nove eko-norme, rasplinjač je pogodniji za prerade koje povećavaju snagu motora (opet vidi moj post u "preradama")
VN800 je tu u maloj prednosti pred drugim customima, jer ima jedan rasplinjač koji napaja oba cilindra (kao i H-D). (Dragstar, recimo, ima dva rasplinjača)
Ovo znači da je trošak prerade manji (treba ti samo jedna igla i glavna diza), a i nakon prerade nema potrebe za usklađivanjem rasplinjača na vakuum metru.

Glede zadnje gume; Renato iz Motormanije je na svom VN-u prešpajlao zadnji kotač na 15 cola, i pomaknuo lančanike nekih 2cm van, što mu je omogućilo da stavi zadnju gumu dimenzija 170/90-15

Kvarovi; moj je prošao 27 000 i još nikakvih kvarova nema na vidiku. Uputstva za preradu sam dobio od Amera koji ima dva (jedan classic i jedan custom), oba su prešla oko 50 000 milja (oko 80 000km) bez ikakvih kvarova...

VN800 je siroviji motor, ali ostavlja više prostora za razne prerade.
Eeeej "stranče"... ti si me bacio na koljena...aaaaaa tvoja prerada aaaaaa...., svaka čast 900-tici, frgić je zakon, a ludilo kako se ti kužiš u to. Skidam ti kacigu. A sviđa mi se vn800 i ne mogu si pomoći. E puno ti hvala - imaš piće. Jedino, evo, ako dopuštaš od moje malenkosti, da ipak nešto prigovorim, mislim ono, previše službeno pišeš, je to sažeto,kratko i sročeno, ali ono, ja se osjećam pred tvojim znanjem tako mali i još tako službeno pišeš da imam osjećaj kao da si mi uperio reflektor i u bulju mi otpuhuješ dimove cigare. Daj se malo našali! - a to sve ako smijem dometnuti da se neljutiš - pokorno javljam.................. :lol:
[Vrh] Go down
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 18:55

Ako volis plastiku i trazis jevtin motor kojih ima iza svake krivine izbor je velik (necu imenovati, niti mi je namjera podcjenjivati)...
ako hoces makinu DRAGSTAR 1100 classic naravno.
ako zelis jos bolje : Royal Star ili Wildstar
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
dragstarPU
man
man
dragstarPU

Broj postova : 211
Prebivalište : Pula
Vozim : Yamaha Dragstar 1100 , Ducati Multistrada 1000
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 20:55

Nekako mi se čini da kako kažemo mi u Istri svako hvali svog tovara.
Svejedno koji castum jer svaki pruža neke neke druge gušte, ali svi su stvoreni da ih nadograđuješ po svom ukusu, a o ukusima netreba raspravljat.
Moja priča:
Odmah sam uzao Dragstara 1100 prije skoro tri godine i napravio sam 30000 km sa njom bez ijednog problema. Ako je budem mijenjao to če biti samo stroj sa večom kubikažom, a sukladno sa tim i obrtnim momentom jer ti on omogučava da se ležerno voziš bez velikog turiranja i stalnog šaltanja brzina - castum traži kubikažu. Sve kočnice za vrijeme vožnje treba imati u glavi, a ne plašiti se kubikaže.
Vijerujem da če dosta forumaša doči na susret u Umag sa raznim strojevima (uključujuči i moj) pa vidi, probaj, odluči se, nabavi i onda voooooooooooozi.
lol!
[Vrh] Go down
Okovani Prometej
man
man
Okovani Prometej

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimeuto 05 vel 2008, 22:24

Dečki morate znati da sam ja totalno novi Vaš član, i hvala što ste me primili. Da bi se osjećao barem približno jednak među istima, ja naumio, samo za početak, kupiti nešto, možda privremeno a možda tko zna što i na koliko dugo. Je imam ja iskustvo, kao i Vi dobre namjere, al´ ja svoje mjesto među Vama znam, a to je za sada - nigdje. Počet ću s nečim, ono, srednjim a onda ću uz Vašu pomoć kroz druženja i susrete, odrastat, i možda jednom stasam u pravog chopper man-a. Život me naučio u početku uvijek stat na loptu i nigdje ne srljat. Po malo. Ne želim odmah najbolje, bitnije mi je među Vama seći prijatelje, što podrazumjeva da se ne ističem samoinicijativno, pa neću odmah najbolji, najjači, najskuplji bike. To možda dođe s vremenom, a možda i ne. Ako me ikad prihvatite kao svog, Vi će te me već znati preusmjeriti, ali za početak laganini, nešto polovno, ne loše, ne najbolje, ........... i tako to.
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimesri 06 vel 2008, 06:09

A sto vise reci nego - no comment!

Ali kakav bih to ja bio da ipak nesto ne prokomentiram sory
Covjek je vidio motor koji mu se svidio, a on nije niti bolji niti losiji od drugih u ponudi. Najveci problem kod odluke sto kupiti je upravo ta neodlucnost. A nas Prometej je vec u glavi rijesio taj najveci problem i zato ga ne trebamo pokolebati. svaka cast

Sada mi je jos vise zao sto necu biti u subotu u Desincu kako bih ti priustio da ga dobro isprobas, ali bit ce prilike neki drugi puta. Samo se javi. cuga
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitimesri 06 vel 2008, 09:30

Okovani, jeli dolazis do Desinca u subotu?
Imaces priliku vidjeti nekoliko razlicitih motora, a ako ne dolazi niko sa VN800 ja cu nazicati frenda da svrati bar na kratko pa da vidis i isprobas .
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pomoć pri izboru   Pomoć pri izboru - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pomoć pri izboru
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-