Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! sri 18 vel 2009, 13:51
Prostor u ovoj temi je predviđen isključivo za predstavljanje klubova sa moto scene u kojoj se krećemo, domaći ili susjedski, MK ili MC... ... VAŽNO - klubove mogu predstavljati samo ovlašteni predstavnici klubova - predstavljanje rječju (tekstom) s osnovnim podatcima o klubu (utemeljenje, mjesto, članovi, kontakt osobe, e-mail, web stranice,poneka fotografija, boje kluba....) - svi komentari forumaša biti će obrisani - ISKLJUČIVO I SAMO predstavljanje klubova ... pozornost na format fotografije! CCF TEAM !
sdave man
Broj postova : 197 Godina imam : 42 Prebivalište : Belišće Vozim : trenutno ništa :((( Na forumu od : 16.07.2008
Naslov: moto klub 2 GRADA pet 20 vel 2009, 18:33
Poštovani!
Ovom prigodom vas zelim sve pozdravit ispred novo nastalog moto kluba "2 GRADA" Valpovo - Belisce
Kako su ta dva grada spojena, dijeli ih samo tabla a ima jako puno motorista i iz Valpova, Belišća i okolnih mjesta došli smo na ideju o osnivanju moto kluba i na neki način spojit Valpovo i Belišće, što nam je uz veliku volju i zajedničku ljubav prema motorima i uspjelo.
Na žalost, još nemam web adresu, u izradi je ali ako vas zanimaju gradovi, povijest, galerije evo link
http://www.belisce.net ili http://hr.wikipedia.org/wiki/Belišće
www.valpovo.hr ili http://hr.wikipedia.org/wiki/Valpovo
ovim putem vas zelim obavijestiti i o nasoj oznaci.
Oznaka je jednodijelna, u obliku štita. dolje se nalazi v-motor iznad kojeg idu plamenovi i u sredini se nalaze simboli grada Valpova - dvorac i iznad bijeli listovi simboli grada Belišća i uz rubove s jedne strave Valpovo, s druge Belišće. Amblemi nam jos nisu gotovi ali kroz par tjedana ce i to bit rijeseno.
upisani smo u registar udruga 3.02.2008 sa privremenim sjedištem u Belišću i nadamo se da ćemo uspijet dobiti negdje svoj prostor u skoroj budućnosti.
Pred nama su sada dani, mjeseci medusobno boljeg upoznavanja a takoder i obostranog upoznavanja ostalih klubova i zajednickoj suradnji.
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Ženski moto klub "Legice" čet 05 oľu 2009, 17:58
Ženski moto klub "Legice" Osijek održat će Osnivačku skupštinu na Dan žena, u nedjelju 8. ožujka 2009. u prostorijama auto škole "Start", u ulici Alojzija Stepinca 38 u Osijeku, s početkom u 19 sati.
Zanimljivo je napomenuti kako će ŽMK "Legice", prema našim saznanjima, ujedno biti i prvi registrirani ženski moto klub u Hrvatskoj, a svoju su nazočnost osnivačkoj skupštini najavile i muške kolege iz drugih osječkih i slavonskih moto klubova.
Predložen je i sljedeći dnevni red: 1. odluka o imenu Kluba 2. prihvaćanje Statuta Kluba 3. izbor predsjednice Kluba 4. izbor dopredsjednice Kluba 5. izbor tajnice Kluba 6. prihvaćanje programa djelovanja u prvoj godini 7. razno
Nakon svečane osnivačke skupštine pozivamo vas i na prigodno druženje u "Biker baru" u Vukovarskoj ulici (preko puta Izolirke).
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! pet 10 tra 2009, 08:53
... eto, dok nije postavljena tema i prostor za Vaše predstavljanje; sto upita, kukanja, čuđenja, pa i ljutnje na politiku CCF-a, a sada od sto glasa - riči čuti nemoreš!
dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
Naslov: HOLLISTER MC Croatia pet 10 tra 2009, 09:07
...vrucim zagrebackim asfaltom vozili smo tomosove deve (E-90) i istocno njemacke proizvođaće dima, MZ-e. Nekoliko godina kasnije, dvotaktne legende zamijenili smo onima sa dalekog istoka.
Klub smo utemeljili 1993. god., pod imenom "N.U.B.G.Z.", što znaci: "Nezavisno Udruženje Bitanga Grada Zagreba". Na lijevom ramenu crnih kožnih jakni nosili smo crno-žute prišivace sa oznakom kluba. Nedugo zatim promijenili smo ime u HOLLISTER MC. Odlucili smo se za to ime, jer to je zacetak 1% scene. Tek 1996. god. smo se oznacili bojama na leðima, koje sadrže lente u plamenu, a u sredini štit sa križem casti, polegnutim motociklom i dvije prekrižene ceste. Grb je na prijedlog ostalih clanova izradio Paulo, tadašanji Stg. At Arms. Te godine organizirali smo prvi party u našoj klubskoj kuci. Skupilo se blizu 150 motora, nazvali smo ga "THE WILD ONE WEEKEND" , a policija ga pamti i danas!
Slijedece godine, pa i svake poslije nje W.O.W. se održava u mjestu Orešje nedaleko od Zagreba. 1999. god. utemeljili smo hangaround chapter u Ivanich Gradu koji je danas HOLLISTER MC MOSLAVINA.
Moslavacki ogranak organizirao je u Svibnju 2001. godine svoj prvi susret imenom "WILD SPRING RUN", koji se od tada redovno događa svakog proljeca po raznim lokacijama.
Pocetkom 2003. godine na lokaciji "lažnog Trebevića" u režiji Danila Šerbedžije snimili smo glazbeni spot za pjesmu "Karabaja" (slabim poznavaocima utjecaja turcizma znači na holivudskom BlackJack) najstarijeg živućeg sarajevskog rock sastava "ZABRANJENO PUŠENJE".
Iste godine obilježili smo 10 godina postojanja kluba, održali 8. W.O.W. na kojem smo počastili par tisuća gostiju koncertom maloprije spomenutog benda, ali i "zidom smrti", oktanskom atrakcijom čiji stari vozači pomalo izumiru a novi se ne rađaju. Krajem te godine u znak 10. obljetnice kluba, donje lente naših boja mjenjamo državnom oznakom "CROATIA".
Nakon Paromlinske ulice i parka Ribnjak, 2005. godine clubhouse nam se kratak period nalazi u Bleiweisovoj odakle selimo 2006. u Ulicu Kralja Tomislava gdje si i danas nalazi.
Tijekom 2006. skupina podržavatelja našeg kluba iz Splita organizira se u "SUPPORT HMC", tako da smo u Siječnju 2007. utemeljili HANGAROUND CHAPTER. Sve ostalo bilo bi prenovo da bi se smatralo poviješću...
RRZagreb man
Broj postova : 57 Godina imam : 51 Prebivalište : Zagreb Vozim : Hondu CBR600RR Na forumu od : 03.04.2009
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! čet 16 tra 2009, 12:49
Da i ja predstavim klub kojeg sam član:
MK Tigrovi Na inicijativu nekolicine zaljubljenika u motore i bikerski način života, odlučili smo i mi osnovati Moto Klub. Na osnivačkoj skupštini, održanoj 01. 12. 2008. godine donešena je odluka o osnivanju Moto Kluba “TIGROVI”. Obzirom da večinu članova čine bivši i umirovljeni pripadnici 1. Gardijske brigade “Tigrova”, od tuda i ideja za naziv Moto Kluba “TIGROVI”. Klub je registriran u Zagrebu.
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! ned 10 svi 2009, 09:18
Nakon nekoliko godina "lutanja"moto scenom konačno nalazimo snage,volje i hrabrosti i započinjemo sa realizacijom osnivanja moto kluba na području Svete Nedelje.U moru već postojećih moto klubova u Hrvatskoj nije bilo jednostavno osmisliti ime i boje kluba pa nakon nekoliko mjeseci intenzivnog razmišljanja i sjedenja pred kompjuterom, od nekoliko mogućih riješenja odabiremo upravo ovo: MK HUNTERS CROATIA.Vrlo brzo nakon osmišljanja imena i loga kluba dolazi do osnivačke Skupštine,registracije kluba i svega ostalog što je potrebno za predstavljanje kluba na moto sceni.Klub trenutno broji oko 15-tak članova i djeluje na području Svete Nedelje gdje nam se nalazi i Clubhouse.
Zadnja promjena: jura; sri 30 sij 2013, 16:32; ukupno mijenjano 13 put/a.
mkbaranja cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 38 Prebivalište : Jagodnjak, Baranja Vozim : Gilera Runner VX 125 Na forumu od : 27.07.2009
Naslov: PREDSTAVLJANJE MOTO KLUBA BARANJA SA SJEDISTEM U JAGODNJAKU pon 27 srp 2009, 19:04
Mislite li da navedeni moto klub moze uspjeti? Od mogucih 30-ak clanova ostalo je samo nas 5-6... Mnogi su mislili da nije ozbiljno, ali mi ne mislimo tako.. Volimo motore, volimo moto sport, volimo sve sta ima veze sa dva tocka koja nas cine svemogucima, jakima.. Za sada nemamo nekakve motore, al se vozimo, uzivamo u tome. Stvaramo nova poznanstva i ostavljamo dobro misljenje...
Do you think that the alleged motorcycle club can succeed? Of the possible 30 members, we fall down, and the rest of us is only 5-6 ... Many thought that this bike club was not serious, but we do not think so .. We like bikes, like motorcycle sports, like everything what has connection with two wheels that make us almighty, that makes us strong .. For now, we don´t drive some fast and furious bikes, but we like to drive what we have. and we proud of it, we like to enjoy during the ride... Our goal is to create many as possible friendships and leave to everyone a good opinion ...
Pozdrav svima.
Prije svega da se predstavimo. Zovemo se moto klub Baranja. Trojica osnivaca, trojica najboljih prijatelja koji podrzavaju jedan drugoga. Postujemo se medjusobno i sve oko nas. Nase zanimanje je voznja, upoznavanje, zabava, zabava, zabava. Nas cilj je postovati i biti postovani u moto svijetu. Svoj odabrani put smo shvatili ozbiljno, i tako cemo ga i smatrati. Novi smo u svijetu klubova, pa ako neko ima savjet, predlog, bilo sta, a da nam moze biti korisno neka nam se javi. Svaka ideja je dobrodosla. Nas cilj je da se vozamo, da vas sve upoznamo, prije svega da vi nas upoznate, i da vam ostavimo dobar dojam. Iskreno, ne vozimo jake masine. Slavna trojka osnivaca posjeduje Gileru Runner VXR 200, Gileru Runner VX 125, Kawasaki AR 125, i mini bike. Nadamo se da cemo i mi uskoro voziti nesto jace, ali za sada krotimo to sto vozimo, cijenimo i odrzavamo to sto vozimo. Sta da jos kazem.. neznam... Sve je suvisno pisati. Upoznati cemo se na nekom moto susretu, sresti cemo se na nekoj obilaznici. Sa zadovoljstvom cemo pozdraviti svakog motoristu, postovati ga. Sezona je pocela, mnogo nas je na cesti, sta drugo pozeljeti, osim da se cuvate, polako i sigurno. MK Baranja i mi osobno zelimo svim MOTO KLUBOVIMA I MOTORISTIMA puno srece, kilometara, bez problema, padova i sl.... NIJE BITNO STA VOZIS, VJETAR JE ZA SVE JEDNAK. Veliki pozdrav za sve vas.
First of all to represent. We are named the motorcycle club Baranya. The three founders, three best friends who support one another. Respect to each other, but respect all around us. Our interest is to drive, meet people, and allot of fun, fun, fun. Our goal is to respect and be respected in the motorcycle world. Our chosen way we understand the seriousness, and so will it, and considered. We are new in the world of clubs, so if anyone has advice, proposal, or else, but we can be useful to some of us please told us. Every idea is welcomed. In fact, we planned this year to organise a bike meeting, but we are new. First of all, we will go on and ride, to meet you all, and first of all that you get to know us, and that we leave you a good impression. Frankly, we do not drive a strong machine. Glorious three founders owns Gilera Runner VXR 200, Gilera Runner VX 125, Kawasaki AR 125, and a mini bike. We hope that we will soon drive something stronger, but for now, bikes what we drive, we appreciate it and maintain what we drive. What else to say .. i don`t know ... This is all for now. I hope that we will meet on bike meeting, or that we meet on the road! We look forward to greet each biker, and respect him. The season has started, a lot of us is on the road, what else to wish, except that you protect yourselfs, drive slowly and surely. MK Baranya and I personally want to all the biker clubs and bikers much luck, kilometers, without any problems, accidents, etc. ... It does not matter WHAT riding, WIND IS FOR ALL EQUAL. Big greetings to you all.
VOZI DA VIDIS, VOZI DA BUDES VIDJEN, NIJE BITNO STA VOZIS, JER VJETAR JE ZA SVE JEDNAK.
DRIVE TO SEE, DROWE TO BE SAWED, IT DOESN´T MATTER WHAT YOU DRIVING, THE WIND IS FOR ALL EQUAL..
pozdrav. o toj temi je raspravljano na motori. hr.
mi smo prvi i jedini mk BARANJA i registrirani smo u sudski registar 28.8.2008
a onda je neko iza nas 9.1.2009 osnovao klub sa istim imenom....
pa neka mi neko kaze jel to postovanje i bajkerski respect????????????????
u temi motot susreti imate obavijest o nasem prvom moto druzenju i humanitarnoj akciji i nadamo se vasem odazivu
Deus man
Broj postova : 10 Godina imam : 48 Prebivalište : Split Vozim : Kawasaki VN900 Clasic Na forumu od : 14.07.2009
Naslov: Bike sam predstavio, na redu je klub pet 04 ruj 2009, 11:57
Pozdrav još jednom, evo ukratko da vas obavijestim da je u toku registracija Moto kluba Deus Split!
floradesign man
Broj postova : 47 Godina imam : 61 Prebivalište : between eart & sky Vozim : Aquila 650 custom Na forumu od : 09.01.2008
Naslov: ČOPER - Srbija čet 08 lis 2009, 12:54
mk Č O P E R - Srbija
Nekolicina starih bajkera u zimu 2007. uz i i još i donosi odluku da se mi, čoperaši, kruzeraši, kastomaši, udružimo i oformimo jedan malo drugačiji moto klub. Zajednički interes - ljubav prema i osećaj slobode koju nam oni pružaju u opuštenoj vožnji je jedini uslov za prijem u klub uz naravno posedovanje ovakvog bike_a jer svet je dovoljno velik za sve čopere - podelimo to sa drugima!
- Ovaj klub nema predsednikai ! (da ne bi možda neko da mi naređuje)
- Nećemo se registrovati! (za druženje i vožnju nisu nam potrebni administrac., pravila, paragrafi...i)
- Članarinu nećemo plaćati! (novac kvari ljude a i bajkere)
- Nemamo stalnu lokaciju (potraži nas negde na putu, naći ćeš nas kod naših prijatelja a svuda ih ima)
Klub je od svog osnivanja do danas prerastao u jednu ČOPOR-zajednicu od preko četrdesetak članova iz Srbije i nekolicine iz inostranstva. Više puta su organizovane moto žurke/skupovi humanitarnog karaktera. Na skupovima u Srbiji pojavljujemo se gotovo uvek kao najbrojniji klub. Otvoreni smo za druženja, okupljanja, a iskreno se nadam da će iduće godine po otvaranju granica i Hrvatska biti "napadnuta" našim ČOP(E)OR_om. Svi ste pozvani u naš virtualni svet: http://www.coper-srbija.com gde takođe možemo da se družimo, razmenjujemo iskustva i informacije.
Naše boje - obeležje:
Pozdrav braći po motoru od
zutokljunac man
Broj postova : 262 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV 535 DX Sportster Na forumu od : 14.06.2008
Naslov: Virago Owners Club Zagreb sri 02 pro 2009, 18:00
Virago Owners Club Zagreb
Virago Owners Club Zagreb ili ti po naski Klub Vlasnika Viraga.
www.www.voc-zagreb.hr
Dr Dee man
Broj postova : 152 Godina imam : 52 Prebivalište : Vinkovci Vozim : Honda Shadow 600 Na forumu od : 22.01.2009
Naslov: UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA-MOTORISTA ISTOČNE SLAVONIJE sub 30 sij 2010, 12:18
Udruga je osnovana 11.01.2010.u Vinkovcima s ciljem okupljanja branitelja sudionika Domovinskog rata i Njihovih obitelji radi druženja, a prvenstveno radi promicanja, unapređenja i Razvitka prometne kulture i sigurnosti sudionika u prometu bicikla, motocikla i Motorkotača.
Djelatnosti Udruge su : - organiziranje povremenih prigodnih okupljanja članova - obilježavanje značajnih događaja i godišnjica iz Domovinskog rata - rad na poboljšanju kvalitete života kroz organizaciju i osmišljavanje slobodnog vremena hrvatskih branitelja i njihovih obitelji, održavanjem radionica i predavanja o razvitku prometne kulture i sigurnosti sudionika u prometu - organiziranje kulturnih i športsko-rekreativnih aktivnosti svojih članova - organiziranje posjeta mjestima pogibije branitelja, te polaganje vijenaca prigodom crkvenih i državnih blagdana u suradnji sa drugim udrugama proizašlih iz Domovinskog rata
Članom Udruge može postati svaka osoba koja je aktivno sudjelovala u Domovinskom ratu i ima status hrvatskog branitelja. Članom Udruge mogu postati i sve druge fizičke i pravne osobe koje su zainteresirane za rad u Udruzi ili pružanje pomoči Udruzi. - suradnja s odgovarajućim državnim tijelima i državnim ustanovama radi zadovoljenja potreba, interesa i zaštite statusa branitelja
Ankica man
Broj postova : 11 Godina imam : 34 Prebivalište : Niš Vozim : Honda Shadow 600, Yamaha Fazer Na forumu od : 20.01.2010
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! ned 31 sij 2010, 15:54
MOTO KLUB SHADOWS SRBIJA
Moto klub Shadows Srbija osnovan 1994 godine broji 6 clanova u BGD ,15 clanova u Nisu, 2 clana u Vranju , 2 clana u Pancevu i jednog clana u Belanovici kod Ljiga . Ne radimo na tome da mnogo omasovimo clanstvo jer zelimo da primamo samo ljude koji su pristojni u svakom pogledu . Do sada je klub organizovao moto susrete u Beogradu na Savskom pristanistu 1995 god, i 14 susreta u Nisu . Bitno je i to da imamo dva clana i u SAD i to jednog u Ilionisu i jednog u Tenesiju sa kojima se povremeno cujemo a koji su redovno prisutni na skupovima u Dajtoni i Stardzisu. Klub ima i klupski bend Far iz Beograda.
Mk Shadows na stranicama facebooka https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1618226072#/group.php?gid=120151226454&ref=ts
forum kluba http://shadows-srbija.tuningboard.net/
StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! sub 27 oľu 2010, 08:19
Osmišljena 1995, a utemeljena 1996, kao službena organizacija vozača STAR motocikala, (Yamaha America specijalizirana samo za cruisere, http://www.starmotorcycles.com/star/riderresources/home.aspx) STAR Touring & Riding http://www.startouring.org/ je međunarodna obiteljska organizacija ljubitelja vožnje motociklima. Iako smo okupljeni oko STAR motocikala, to nije ograničenje za članstvo. Sve marke motocikala su ne samo dozvoljene, već i prihvaćene.
STAR je apolitična, i nekonfrontacijska udruga. Usredotočena na obitelj, ugodno provedeno vrijeme, prijateljstvo i naravno vožnju. Danas se sastoji od preko 42.000 obitelji članica, i gotovo tri puta više članova u tristotinjak američkih i 26 kanadskih, europskih (Bugarska, Češka, Engleska, Francuska, Hrvatska, Italija, Madžarska, Nizozemska, Srbija) i filipinskih chaptera.
Kao prioritet, STAR prepoznaje sigurnost. Kao mješavina vozača raznih nivoa iskustava u vožnji, STAR organizira vožnje koje slijede sve prometne propise i ogranicenja, kako bi svima bila pružena maksimalna sigurnost. Mladjim vozačima to ce omogućiti uživanje u vožnji bez suvišnog tresa. Naše organizirane vožnje ne uključuju posjete "birtijama", a konzumacija alkoholnih pića na našim organiziranim vožnjama je zabranjema.
Želimo se sresti i za slijedeću vožnju...
Naš je chapter jedan od najmladjih, ali se trudimo biti na visini ukazanog nam povjerenja.
Naša je misija slijediti, promovirati i štititi interese motociklista; razvijati bolje i entuzijastičnije odnose izmedju gradjanstva, medija i vozača odnosno korisnika motocikala; poticati motocikliste da sudjeluju u dogadjanjima; promovirati sigurnost na motociklima, kao i prijateljske odnose medju članovima; promovirati organizirana dogadjanja i općenito provoditi ih na zakonit naćin.
Ukoliko tražite obiteljsku udrugu vozača, s ponosom, duhom prijateljstva, i bez negativnih stavova, na pravom ste mjestu...
Pridružite nam se na jednoj od naših vožnji, i osjetite duh!!!
Hvala Vam što odvajate svoje vrijeme kako biste nas bolje upoznali. I mi bismo Vas rado upoznali...
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
Naslov: MK ned 04 tra 2010, 13:37
Osnovan je MK Laganica.
Sama ideja i početak rada na realizaciji počela je u 8 mjesecu 2009 godine na susretu MC Hollistera. Radilo se sve ovo vrijeme na logu i bojama kluba, na statutu i ostalim detaljima koji prate jednu takvu aktivnost. Napokon je 31.01.2010 na osnivačkoj skupštini usvojen Statut, službeno su određena tijela i nosioci zaduženja u klubu te je pokrenuta službena registracija pri tijelima grada Zagreba.
No kao što svi znate to je jednostavniji dio. Upustili smo se u moto vode i kao takvi prihvačamo pravila i obveze koji u tim vodama vladaju. Preko Dude iz MC Holistera počeli smo sa ulaskom u moto scenu. Prvi logo koji je napravljen dokraja nije nam odobren od strane Hellsa jer je previše sličan njihovom prvom. Nakon kraće stanke u aktivnostima i preuređivanja loga i određivanja boja mislim da smo napokon pred krajem i toga dijela. Nadam se da ćemo biti službeno prihvačeni na susretu kod MC Hollistera u Kloštar Ivaniću.
Kao novi klub preuzeli smo na znanje da se leđne prišivke ne mogu nositi prvih godinu dana. Dok stažiramo dali smo sebi u zadaću da: - sudjelujemo na susretima i predstavimo se ostalim klubovima i clubovima kao klub na koji se može računati - sudjelujemo u što više humanitarnih akcija - izradimo svoju web stranicu na kojoj ćemo objavljivati naša postignuća na polju humanitarnog rada koji je ujedno i prvi cilj kluba i ostale interesantne vijesti koje se odnose na rad kluba - otvorimo klubske prostorije
U prvoj godini susret se neće organizirati. Klub trenutno ne prima nove članove i tako će biti do 01.05.2010 godine, a i tada samo na preporuku tri člana kluba.
MK "Laganica" Smještaj: Zagreb, Gorenci 35a, mob: 091/503 2149, dstimac@net.hr Predsjednik: Damir Štimac, MUNGOS Podpredsjednik: Miroslav Duž, DUŽ Tajnik: Dalibor Sinković, DAČ
LOGO KLUBA
BOJE KLUBA: Crna podloga sa vezom boje starog srebra
ZAHVALA: MK "Laganica" zahvaljuje se svim MC koji su podržali naš ulazak u moto scenu i koji su nam putem dobronamjernih sugestija skrenuli pozornost na naše greške i nisu nam ih uzeli za zlo.
Zahvaljujemo i gosp. Predragu Raičeviću, dipl. ing. za podršku, za grafička i druga rješenja. Predrag Raičević Copy Reklam Ilica 235, Zagreb Tel./Fax: 01 3498 409 Mob: 091 4817 374 ilica@copyreklam.hr www.copyreklam.hr
POSEBNA ZAHVALA Posebno se zahvaljujemo MC Hollister koji su nas primili u svojim klubskim prostorijama, preuzeli na sebe obvezu da nas predstave i koji su nas uputili u pravila i odnose na moto sceni. Tebi Dudo hvala kao frendu i kao čovjeku koji mi je ukazao povjerenje.
Zadnja promjena: mungos; pet 08 tra 2011, 21:36; ukupno mijenjano 4 put/a.
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! pon 05 tra 2010, 15:07
MOTO KLUB VUKOVAR OSNOVAN 2006 http://motoklub-vukovar.com/ https://www.facebook.com/group.php?gid=244319927036&ref=ts KLUPSKE PROSTORIJE NA ADRESI VILE VELEBITA bb BOROVO NASELJE (Stara trznica ) Kontakt: Goran Popic - Tajnik 098/9204090
Klub je prisutan u svim društvenim aktivnostima grada Vukovara te je prepoznatljiv brend grada heroja . Klub je višenacionalan ,sastavljen od branitelja do različitih zanimanja i profesija i u svemu tome ih sjedinjuje ljubav prema motorima. Klub organizira ove godine 5. po redu Moto Party 23.-25. Srpnja 2010 Organiziramo dobrotvorne akcije i sudjelujemo u akcijama drugih udruga. Najnovija akcija kluba u saradnji sa dubrovackim motoristima sa DU MOTO FORUMA je Voznja za Vukovar 2010 u kojoj se prikupljaju sretstva za obnovu djackog doma u Borovu:
Grb i zastava kluba:
Klupske prostorije:
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
Naslov: The First Sarajevo Harley-Davidson Club ned 11 tra 2010, 11:08
Dragi prijatelji,
Ovim zelim da vas informiram da je u Sarajevu poceo sa radom jedan sasvim novi Klub, koji nije ni MC, ni MK, a u svome nazivu nema cak niti slozenicu "Motorcycle Club" iz razloga sto ne zelimo da radimo nista seriozno i obavezujuce, odnosno zato sto zelimo da se organiziramo na bazi entuzijazma i ljubavi ka svome gradu, drzavi i motociklu koji vozimo, a sto je i definirano kroz nas znak. To je:
"The First Sarajevo Harley-Davidson Club"
Klub nema mnogo clanova, za pocetak nas je 4, obzirom da u Sarajevu nema mnogo Harley-Davidson motocikala, a i ono sto ima, rasvrstani su u nekoliko MC klubova.
Dizajn znaka smo radili uz svjesnu aluziju na H-D oficijenli znak, samo smo malo onom orlu "izvrnuili" glavu na drugu stranu i malo podigli pera krila, dakle zeljeli smo jasnu aluziju na pripadnost H-D obitelji. Znak je dvodijelni, sa takodjer aluzijom na trodijelne znakove, ipak imajuci u vidu nasu, ali i moju osobnu historiju vezano za klupsko udruzivanje i motociklizam opcenito, no znak ipak NIJE trodijelni i to je to sto smo zeljeli postici u vizualnom smislu.
Ono sto je interesantno je to da je ovo prvi klub ove vrste u BiH i Hrvatskoj - Harley-Davidson Klub - i to je jedan pionirski korak (postoji tzv. HOG Hrvatska, no to je udruga koja nastaje i postoji kao udruga u vlasnistvu MoCo H-D - Motor Company Harley-Davidson - i ona se registrira ISKLJUCIVO u okviru autoriziranog dealershipa, pa je samim time nesto sasvim drugo). Odnosno, morao bih naglasiti da je moj dragi prijatelj Mario sa svojom ekipom takodjer u Zagrebu osnovao HDMC - Harley-Davidson Mens' Club.
Uglavnom, to je to sto jeste, nama je interesantno i posebno relaksirajuce imajuci u vidi nase obiteljske i poslovne obaveze, a ovaj entuzijazam ostaje u okviru - entuzijazma.
Ovo je nas znak i klupske boje, nadam se da vam se dopadaju:
Web stranica uskoro.
lukylipik cro chopper forum
Naslov: Mk Mogila - Zagreb sri 21 tra 2010, 21:53
MK Mogila - Zagreb
Klub nastao na bazi prijateljevanja u zadnjih godinu dana i poznastva s CCF-a;svi članovi i osnivači kluba su svima Vama poznati forumaši.
Cilj je nastaviti zajednička prijateljstva i vožnje spajati pod jednim zajedničkim klubskim bojama; zajedništvo smo objedinili pod imenom MOGILA.
MOGILA, svojevrsan spomen-humak nastao 1925. godine povodom obilježavanja tisućugodišnjice hrvatskog kraljevstva. Mogilu je projektirao Aleksandar Freundenreich, a podignuo je Hrvatski sokolski savez u spomen na III. hrvatski svesokolski slet održan povodom tog povjesnog jubileja u Zagrebu od 14. do 16. kolovoza 1925. godine. Nastala je na mjestu gdje se ranije nalazio paviljon Kišobran. Građena je od grumenova zemlje donesene iz 155 mjesta iz raznih hrvatskih krajeva u kojim se zbio neki značajni povijesni ili pak kulturni događaj tijekom tisućugodišnje hrvatske povijesti. U temeljima humka pohranjeni su predmeti iz hrvatske kulturne baštine, važnije knjige, novine, časopisi te spomenice svih sokolskih društava koje su sudjelovale u gradnji Mogile. U spomenicama je dat opis mjesta i povijesnog događaja koji se zbio na mjestu s kojeg je uzeta zemlja za Mogilu. Dana 15. kolovoza 1925. godine oko napola dovršenog humka Mogile bili su postrojeni predstavnici sokolskih društava s vrećicama zemlje u rukama koju su istresali na humak uz fanfare i pjesme budnice. Posljednju je vrećicu istresao gvardijan iz Knina uz riječi: »POLAŽEM GRUDU SVETE ZEMLJE KOJE SU NOSILE PRVOG I POSLJEDNJEG HRVATSKOG KRALJA«. Oko humka posađeno je 10 lipa u znak deset stoljeća hrvatskog narodnog života, odnosno hrvatske državnosti. Mogila je dovršena 1926. godine. Prema njezinom vrhu vode uske stepenice, a sam vrh ukrašen je jednostavnim kamenom na koji je trebao biti postavljen brončani kip sokola skupljenih krila kojeg je izradio kipar Ivo Kerdić. Nakon dvije godine sokol je u ateljeu kipara razbijen. Taj barbarski čin bio je nagovještaj ukidanja hrvatskog sokolstva što se nažalost i dogodilo 1929. godine. Na poticaj Družbe »Braća hrvatskog zmaja« Mogila je obnovljena 1994. godine, a na naglavni kamen Ministarstvo obrane Republike Hrvatske na dan oružanih snaga 28. svibnja 1995. godine postavlja skulpturu sokola kojeg je idejno osmislio i prvotno u glini izradio akademski kipar pater Marijan Gajšak. Prerana smrt spriječila ga je da svoj rad dovrši. Vođen početnom idejom potpuno iznova skulpturu sokola modelira i dovršava akademski kipar Mladen Mikulin. Prilikom obnove humak Mogile obogaćen je grudom hrvatske zemlje koju je svojim poljupcem blagoslovio Sv. Otac Ivan Pavao II 10. rujna 1994. godine u zagrebačkoj zračnoj luci.
S obzirom da svi članovi kluba žive i rade u Zagrebu, a potičemo iz različitih krajeva Lijepe naše, ovo ime treba simbolizirati i želju za našim budućim zajedništvom u MK Mogila. Amblem kluba sastavljen je od stiliziranog spomenika Mogile u okrugloj bazi optočenoj pleterom te u pozadini spomenika (sokola) sa malteškim križem na štitu. Pred nama je predstavljanje na moto-sceni, razdoblje zajedničkih vožnji i privikavanja na klubske obveze.
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
Naslov: Klubska kuća "M.K. Kompa" pon 25 lis 2010, 12:34
Za one koji neznaju gdje je to; Zagreb. Samoborska cesta, između Pit Stopa i pivnice Medvedgrad je slijepa ulica. Na kraju uličice s lijeve stane je "Kuća Strave"...
Za sada je kuća otvorena srijedom od 20 h. do .... Intenzivno se radi na tome da i petak bude uredovni dan, ali otom-potom. Osim toga, spremni smo za iznajmljivanje kuće za tulume razne; rođendane, imendane, karmine, vjenčanja, rastave, sumite i sunite,.... Cijena??? SPREMNI SMO ZA CIJENKANJA!! U uredovne dane nismo spremni za cijenkanja! Cuga: 5 kuna kratko, 10 kuna dugo Imamo stoj za bilijar, stolni nogomet, žestoki razglas, TV (nemamo digitalni prijemnik ), peč za grijanje promrzlih udova, dva WC-a, terasu s roštiljem... I tak! Više mi se neda pisati... O svemu više na fon: 091/7641257 Yzzy
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
moto klub svetinja S ciljem da bi se promicala kultura vožnje i ljubav prema motorima u ožujku 2006. godine osnovan je moto klub "SVETINJA-HOLY LAND". Naše boje na leđima simbolizira Feniks..... Feniks, plamteća ptica koja simbolizira besmrtnost, uskrsnuće i život poslije smrti, pojavljuje se još u antičkoj Grčkoj i Egiptu gdje je bila povezivana s kultom sunca. cijelu štoriju ,galeriju i sl možete pročitati na našim novim web stranicama www.mk-svetinja.com
klub je dobio ime po jednom malenom mjestu u blizini Požege
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
Naslov: MK KUMOVI pon 01 stu 2010, 09:30
Mk Kumovi pozivaju sve bikere koji su u prolazu kroz Vt da mogu prenoćiti u prostorijama kluba. Tridesetak kreveta,wc,tuš... Prostorije su centru Vt! 0981613920 Dio hodnika u klubu jedna od postojeće dvije spavaone
Inače,klub broji dvjestotinjak članova. Osim godišnje nekoliko dobrotvornih akcija,organiziramo tradicionalno moto-skup i to svake godine prvi vikend u 8.mjesecu i nekoliko wintera tijekom zime. Ljeti smo osposobili mali kafić u prostorijama kluba pa pozivam sve bikere koji su u prolazu kroz Vt da svrate.Kafić je zatvorenog -klubskog tipa u kojem su bikeri uvijek dobro došli!
Bina:
Komadi u akciji...:-))winter party
Picasoo MZ man
Broj postova : 97 Godina imam : 51 Prebivalište : Serbia Vozim : MZ TS custom bobber Na forumu od : 07.04.2008
Naslov: MZ RIDER Srbija sri 24 stu 2010, 11:06
Fun Club, vozaca MZ-ejaca iz Srbije...
I na Facebook-u: https://www.facebook.com/pages/MZ-Rider-Serbia/177671255581341
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
Naslov: Re: PREDSTAVLJANJE KLUBOVA! sri 01 pro 2010, 10:57
H.O.G.® & L.O.H.® Pleter Chapter Croatia
Harley Owners Group ® & Ladies Of Harley® - Pleter Chapter Croatia
Većina zna o ćemu je riječ, no pošto u subotu slavimo godinu dana od nove uprave i službenog dopuštenja za Chapter bez ovlaštenog dilera (koji je glavni uvijet) malo samo detalja, pošto se krenulo sa aktivnošću L.O.H.®-a (Ladies Of Harley)
PLETER CHAPTER CROATIA je dio internacionalne organizacije Harley Owners Group®. Da bi rad i djelovanje Chaptera bilo u skladu sa hrvatskim zakonima osnovana je UDRUGA VLASNIKA HARLEY - ODJELJAK PLETER. Sukladno tome svaki vlasnik koji se želi učlaniti u Chapter, osim članstva u H.O.G. ® -u, mora biti i član Udruge. !
Rad svakog lokalnog Chaptera temelji se na Povelji Harley Owners Group ®
Službena stranica je još u izradi, važnije detalje možete naći na Pleter Chapter Croatia zamjenskoj web stranici : http://pleterchapter.com/
Ladies Of Harley
Ladies of Harley ® (L.O.H.®), je program pod pokroviteljstvom Harley Owners Group ® (H.O.G.®), te pozdravlja sve žene na moto sceni bez obzira da li vozi Harley-Davidson ® ili preferira vožnju kao suputnik. Iako nije zasebna organizacija, L.O.H. ® služi kao integralni i vitalni dio našeg lokalnog Pleter HOG Chaptera.
H.O.G.® je osnovao Ladies of Harley ® kako bi pružio priliku ženama da postanu aktivni članovi H.O.G.®-a i njegovih lokalnih Chaptera. L.O.H.® gleda na podršku ženama čineći njihov motocikl prvenstveno sigurno i zabavno iskustvo gdje god da se odlučite na vožnju, bez obzira da li su ruke na upravljaču ili oko vozača ..
Na lokalnoj razini, željeli bismo ohrabriti svaku ženu koja voli voziti Harley-Davidson ®, bez obzira imala vlastitog ili kao suvozač, da se pridružite našoj L.O.H. ® grupi. To je dobar način za upoznati druge žene i razgovarati o nečemu što muškarci smatraju njihovim svijetom. Da se ne osjećaju zapostavljenima i da pazimo na naše H.O.G.® članove dajemo podršku Pleter Chapteru u cjelini kroz sve aktivnosti i događanja, od kojih smo na nekima i sami domaćini – dajući im vlastiti L.O.H.® poseban dodir. Naš cilj kao i H.O.G. ® Pleter Chaptera je da se vozimo i zabavimo se.
Više detalja možete naći na službenoj stranici http://www.lohpleterchapter.com/
Također najavljujemo i veliki H.O.G.® događaja 2011 godine http://www.lohpleterchapter.com/news/croatia-harley-days-the-20th-european-h-o-g-rally/
Ko voli neka izvoli
P.S. Ah, da i mali osvrt na "kolegu" Emira "(postoji tzv. HOG Hrvatska, no to je udruga koja nastaje i postoji kao udruga u vlasnistvu MoCo H-D - Motor Company Harley-Davidson - i ona se registrira ISKLJUCIVO u okviru autoriziranog dealershipa, pa je samim time nesto sasvim drugo).
Dakle nije tkz. već H.O.G. Pleter Chapter Croatia postoji od 2000 godine, a ovo ISKLJUČIVO, istina, ali opet za svaku kvalitetu se nađe mjesta za malo zaobilaženje pravila. Polako sa riječima i zaključcima!
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
Naslov: Boje Kluba pet 08 tra 2011, 21:44
Dana 05. travnja 2011 godine MK Laganica je stavio boje kluba.
Zahvalio bih se MK Risen Ridersima iz Jakovlja na čiju smo preporuku povoljno, a super kvalitetno, izradili boje.
Zahvaljujem se svim MC i MK koji su nam pomogli da ostvarimo zamišljeno