|
|
| Old school, baby... | |
|
+27cityn dac snut LAY`z`ASS Boar Jack deda Kamikaza Slavonka buba Dog Soldier KekoWaspnation rock Munja Free Spirit mala bestija Krišo dragger kristian stain micky GALE Jastreb Quirin glavina01 VU COP cro.chopper Picasoo MZ 31 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Old school, baby... uto 28 tra 2009, 19:46 | |
| kako se nekada ljepo živjelo a ne sada samo muving |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 04:41 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- E da, i svi bez kaciga (skoro), a nitko im ne uzima lovu zbog toga...
to sam i ja primjetio. . . i cini mi se da komadi nisu nosili grudnjakove | |
| | | LAY`z`ASS Boar man
Broj postova : 64 Godina imam : 37 Prebivalište : Zagreb Vozim : Hyosung Aquila GV 125 Na forumu od : 01.04.2009
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 10:56 | |
| Koliko sam informiran (mozda pogrešno) ali čini se da u americi nisu obavezni nositi kacige. Kad smo vec kod starih dobrih vremena ja bih bio Peter Fonda u Easy Rideru | |
| | | snut man
Broj postova : 158 Godina imam : 39 Prebivalište : dubrava/split Vozim : slazem Na forumu od : 28.04.2009
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 11:15 | |
| Onaj crveni, jedina fotka u boji buljio sam u taj motor par minuta a trebam kao radit. ocu to!!!! | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 19:33 | |
| - LAY`z`ASS Boar je napisao/la:
- Koliko sam informiran (mozda pogrešno) ali čini se da u americi nisu obavezni nositi kacige.
ne znam, ali bi lako mogao biti u pravu. . . dvije cinjenice ne direktno podrzavaju tu mogucnost. . . prvo, u Americi svatko placa svoje zdravstveno, pa shodno tome ti to i naplate drugo, tamo nema obaveznog osiguranja za auto - neki biraju mogucnost da u slucaju sudara sami putem suda ili nagodbe rjesavaju stetu zapravo, u stvarnosti te pogodi Mexikanac u razmrdanoj krntiji, koji nema osiguranje. . . pa ti od njega utjeruj stetu | |
| | | dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: PostajNaslov: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 19:57 | |
| | |
| | | cityn man
Broj postova : 326 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik Vozim : HD u pripremi Na forumu od : 09.03.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 22:34 | |
| Za 30-40 god će se listati današnje slike i govoriti "eee kakva su to vremena bila" pa dok ne prodju, da malo i uživamo | |
| | | Slavonka cro chopper forum
Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... sri 29 tra 2009, 23:03 | |
| - cityn je napisao/la:
- Za 30-40 god će se listati današnje slike i govoriti "eee kakva su to vremena bila" pa dok ne prodju, da malo i uživamo
E, baš tako! Žao mi je samo što se nisam malo više slikala kad sam bila mlada, jer bi mi već i to djelovalo tako... | |
| | | george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: Old school, baby... pet 29 svi 2009, 22:16 | |
| ma svako je vrijeme dobro na svoj način,samo obično to shvatimo za 20 godina.istina je da su bili opušteniji i to je naj bitnija razlika ali može se i ova danjašna napetost izbjeći,barem djelomično.previše pušimo ono što nam se servira zdravo za gotovo.u svakom slučaju slike su mrak. | |
| | | Picasoo MZ man
Broj postova : 97 Godina imam : 51 Prebivalište : Serbia Vozim : MZ TS custom bobber Na forumu od : 07.04.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... sub 30 svi 2009, 11:08 | |
| | |
| | | Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... pon 01 lip 2009, 14:52 | |
| - deda je napisao/la:
- Pogledajte lica tih ljudi,koliko su opušteniji od nas,ali prkosniji.
baš tako. Super slike, lijepa vremena i da Jack, žemske nisu nosile grudnjake | |
| | | vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: Old school, baby... pon 01 lip 2009, 15:55 | |
| - Jack je napisao/la:
- LAY`z`ASS Boar je napisao/la:
- Koliko sam informiran (mozda pogrešno) ali čini se da u americi nisu obavezni nositi kacige.
ne znam, ali bi lako mogao biti u pravu. . . dvije cinjenice ne direktno podrzavaju tu mogucnost. . . prvo, u Americi svatko placa svoje zdravstveno, pa shodno tome ti to i naplate drugo, tamo nema obaveznog osiguranja za auto - neki biraju mogucnost da u slucaju sudara sami putem suda ili nagodbe rjesavaju stetu zapravo, u stvarnosti te pogodi Mexikanac u razmrdanoj krntiji, koji nema osiguranje. . . pa ti od njega utjeruj stetu lijepi Google http://www.iihs.org/laws/HelmetUseCurrent.aspx zelena boja, obavezna kaciga za sve, plava boja kaciga obavezna za one od 20 god. 17 god pa naniže, roza boja ne postoji zakon o obaveznom nošenju kacige | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Old school, baby... pon 01 lip 2009, 16:08 | |
| - vstarrider je napisao/la:
- Jack je napisao/la:
- LAY`z`ASS Boar je napisao/la:
ne znam, ali bi lako mogao biti u pravu. . . dvije cinjenice ne direktno podrzavaju tu mogucnost. . . prvo, u Americi svatko placa svoje zdravstveno, pa shodno tome ti to i naplate drugo, tamo nema obaveznog osiguranja za auto - neki biraju mogucnost da u slucaju sudara sami putem suda ili nagodbe rjesavaju stetu zapravo, u stvarnosti te pogodi Mexikanac u razmrdanoj krntiji, koji nema osiguranje. . . pa ti od njega utjeruj stetu lijepi Google
http://www.iihs.org/laws/HelmetUseCurrent.aspx
zelena boja, obavezna kaciga za sve, plava boja kaciga obavezna za one od 20 god. 17 god pa naniže, roza boja ne postoji zakon o obaveznom nošenju kacige Ma daj.. nisam zna.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Old school, baby... | |
| |
| | | | Old school, baby... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|