|
|
| Shark Evoline | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 11:28 | |
| Želio bi si nabaviti Shark Evoline kacigu...Glavni uvoznik za Shark je još nije nabavio ????, valjda ...Bi li netko znao gdje u Hrvatskoj mogu kupit dotičnu kacigu? |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 12:41 | |
| pitaj u novemi novi oni imaju shark | |
| | | strider man
Broj postova : 109 Godina imam : 38 Prebivalište : Stan Vozim : brzo, ali polako... Na forumu od : 06.08.2008
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 14:13 | |
| - mingo je napisao/la:
- Želio bi si nabaviti Shark Evoline kacigu...Glavni uvoznik za Shark je još nije nabavio ????, valjda ...Bi li netko znao gdje u Hrvatskoj mogu kupit dotičnu kacigu?
Ako je nema u novemi, tesko ces je negdje naci! Mislim postoje nacini, ali...... :silent: necemo o tome... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 14:38 | |
| Pa pitao sam u "Novema-nova"...Zato i velim da je uvoznik (oni su ti)...Znam ja načine za drugi put nabave, no treba mi R1 račun..pa s toga ...trebam čekat da se nekaj desi po pitanju nabave. Mislio sam da netko zna gdje ima možda ostataka od prošlogodišnje runde uvoza... |
| | | strider man
Broj postova : 109 Godina imam : 38 Prebivalište : Stan Vozim : brzo, ali polako... Na forumu od : 06.08.2008
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 17:33 | |
| - mingo je napisao/la:
- Pa pitao sam u "Novema-nova"...Zato i velim da je uvoznik (oni su ti)...Znam ja načine za drugi put nabave, no treba mi R1 račun..pa s toga ...trebam čekat da se nekaj desi po pitanju nabave. Mislio sam da netko zna gdje ima možda ostataka od prošlogodišnje runde uvoza...
Vidi kome novema dobavlja robu i onda jednog po jednog zvrc zvrc...mozda netko ima! Znam da yamahini saloni imaju...pa kopaj!! | |
| | | Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 17:42 | |
| Ta kaciga je mrak, sretno u nabavi | |
| | | jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 18:29 | |
| Probaj u Elodi u Vrapču,i oni ti imaju shark kacige | |
| | | bare man
Broj postova : 38 Godina imam : 48 Prebivalište : Delnice Vozim : Aquila gv250 Na forumu od : 01.11.2008
| Naslov: Re: Shark Evoline ned 25 sij 2009, 19:42 | |
| I mene interesira ta kaciga pa javi ako je negdje nađeš | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Shark Evoline pon 26 sij 2009, 08:03 | |
| A nema mi druge.....moram kopat...Javim ako nađem.... |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Shark Evoline pon 26 sij 2009, 20:03 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Shark Evoline uto 27 sij 2009, 13:36 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Mislim da bi trebao prvo procitati sto sam vec prije napisao o kacigi, ako se nisi vec definitivno odlucio na kupnju iste.
https://cro-chopper.forumcroatian.com/tehnikaservisidijelovidodatna-oprema-i-dr-f10/izbor-kacige-t276-30.htm Ma nisam definitivno..zato jer moram probat kako meni paše na moju čelavu glavu...a kaj se tiče buke..pa ne znam ni sam...ja kad vozim slušm samo svoj motor..pa ne čujem da vjetar fijuče Jedino me zbunjuje to sa tamnom staklom...moram to dobro pripazit... E da; nemam izraženu jabučicu na vratu , pa bude meni valjda bolje stajala u tom dijelu... Sve u svemu; |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Shark Evoline | |
| |
| | | | Shark Evoline | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|