|
|
| SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 00:03 | |
| eh sad....pitanje za mene laika: - da li se to može uopće staviti na dvije suprotne strane? - mogu li jedna drugoj parirati u kvaliteti? ajde molio bih vas da mi kažete svoja mišljenja/iskustva vezano za ove kacige pa da mi pomognete u odabiru | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 04:25 | |
| ..sto se kvalitete tice, mislim da su blizu, a i u cijenovnom razredu su tu negdje... manje-vise mislim da je tu u pitanju osobna naklonost ka jednom ili drugom proizvodjacu i naravno kako nam kaciga 'sjedi' na glavi... ...a i vidim da novema nova ima 50% popusta na shark kacige... mislim da je ovo jako dobar adut... | |
| | | Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 12:54 | |
| | |
| | | Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 14:12 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- ..sto se kvalitete tice, mislim da su blizu, a i u cijenovnom razredu su tu negdje... manje-vise mislim da je tu u pitanju osobna naklonost ka jednom ili drugom proizvodjacu i naravno kako nam kaciga 'sjedi' na glavi...
...a i vidim da novema nova ima 50% popusta na shark kacige... mislim da je ovo jako dobar adut...
e upravo zbog te akcije 50% mi se i učinilo da bi se sad moglo nešto dobro kupiti, samo me zanimala kvaliteta te marke (jer što se toga tiče nemam pojma o ničemu) volio bih čuti i ostala mišljenja što se tiče sharka jer mi se čini da ću se za nju odlučiti, osim ako ne čujem nešto loše o njoj | |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 18:25 | |
| | |
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 ned 31 srp 2011, 18:35 | |
| - Dr.Tin je napisao/la:
- definitvno Shark.......
...vrlo jasno i jezgrovito objasnjenje ...bilo bi jako lijepo od tebe kada bi ga i obrazlozio ...doduse, kada pogledam tvoje godine, puno mi je jasnije... shark je uvijek imao lijepe i sarene kacige modernog dizajna privlacne prvenstveno mladjoj populaciji... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 | |
| |
| | | | SHARK OpenLine Tip vs. nolan n103 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|