|
|
| skidanje hrdje elektrlizom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: skidanje hrdje elektrlizom uto 13 sij 2009, 23:53 | |
| mislim da bi ovo moglo biti dosta korisno, a lagano je za napraviti link | |
| | | Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: skidanje hrdje elektrlizom sri 14 sij 2009, 08:07 | |
| Hm, ti probaj pa javi ako si uspio | |
| | | usnuli_konjanik man
Broj postova : 223 Godina imam : 34 Prebivalište : GORNJE VRAPCE Vozim : pakleni stroj u izradi Na forumu od : 16.12.2008
| Naslov: Re: skidanje hrdje elektrlizom ned 18 sij 2009, 00:12 | |
| sorry za OT,al jučer je stari donio neko sredstvo iz italije koje me doslovno ostavilo zabezeknutim! Radio sam na praksi na croatia airlinesu i na ztz-u i tamo sam raznih sredstava probao..ali ovo,ALI OVO...nešto bolesno,nisam jednostavno mogao vjerovati...neka zelena bočica..prebijesna stvar! | |
| | | Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: skidanje hrdje elektrlizom ned 18 sij 2009, 12:42 | |
| - usnuli_konjanik je napisao/la:
- sorry za OT,al jučer je stari donio neko sredstvo iz italije koje me doslovno ostavilo zabezeknutim! Radio sam na praksi na croatia airlinesu i na ztz-u i tamo sam raznih sredstava probao..ali ovo,ALI OVO...nešto bolesno,nisam jednostavno mogao vjerovati...neka zelena bočica..prebijesna stvar!
Može malo više informacija, kako se zove, možda slika itd.... imam neku vezu u Italiji pa možda mogu nabaviti | |
| | | usnuli_konjanik man
Broj postova : 223 Godina imam : 34 Prebivalište : GORNJE VRAPCE Vozim : pakleni stroj u izradi Na forumu od : 16.12.2008
| Naslov: Re: skidanje hrdje elektrlizom ned 18 sij 2009, 13:41 | |
| - Quirin je napisao/la:
- usnuli_konjanik je napisao/la:
- sorry za OT,al jučer je stari donio neko sredstvo iz italije koje me doslovno ostavilo zabezeknutim! Radio sam na praksi na croatia airlinesu i na ztz-u i tamo sam raznih sredstava probao..ali ovo,ALI OVO...nešto bolesno,nisam jednostavno mogao vjerovati...neka zelena bočica..prebijesna stvar!
Može malo više informacija, kako se zove, možda slika itd.... imam neku vezu u Italiji pa možda mogu nabaviti zove se SIDOL,nema beda za nabavu meni je stari talijan tak da je svako malo tamo,pa sam mu već naručio da mi uzme par boćica kad će ić idući put,a fotke ću postat kad kupim baterije za fotić,i postat ću nešto što ću s tim očistit tipa"PRIJE-POSLIJE!OVAKAV PROIZVOD BI U SLOBODNOJ PRODAJI PLATILI PREKO 1200KN,ALI PUTEM OVE JEDINSTVENE TELE PONUDE NEĆE VAS KOŠTATI NI 1000,NI 900,NI 800...NI 100 VEĆ SAMO 2 OBROKA PO 29,99!! A ZA ONE KOJI PRVI NAZOVU ZA POKLON DAJEMO I PAKETIĆ KURTONA!" treba me pozz! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: skidanje hrdje elektrlizom | |
| |
| | | | skidanje hrdje elektrlizom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|