Jao Luky moj dragi, pa nisi mi rekao za ozljedu, ahhhhhh, kako mi je teško sad što nisam bio uz tebe u tim bolnim trenutcima, jao, jao, jao, da li boli, joj te tvoje nogice mi sad imaju ožiljak, da ja dogovorim termin kod Glumičića????
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
Jao Luky moj dragi, pa nisi mi rekao za ozljedu, ahhhhhh, kako mi je teško sad što nisam bio uz tebe u tim bolnim trenutcima, jao, jao, jao, da li boli, joj te tvoje nogice mi sad imaju ožiljak, da ja dogovorim termin kod Glumičića????
...ah, sad mi je lakše, duševne boli ostaju ali fizičke je nestalo!
(Powered by frubar.net)
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
je dogovori mu LIPOSUKCIJU
zerp man
Broj postova : 237 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb Vozim : taxi...i motor Na forumu od : 22.09.2008
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
Pa sada, srediti ima više konotacija. Ko gledamo prvu ekipu onda bi to moglo izgledati ovako :bolest: ili ! No ako gledamo drugu ekipu (sa vijesti) onda bi to moglo izgledati i ovako
Iskreno se nadam da postoji i treći način a da nije
kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
...zagrijavanje je službeno počelo kod Zerpa u bircu, znate već: taktika , na njihovom najboljem strijelcu , odnosi sa sudcem , ideje za napad , aktivna obrana i najviše tekućine da kasnije ne dehidriramo... ...Kunini štrudli u nestajanju
... dolazak potparenih:
... fotka prije pogibeljne igre trčanja za napuhanom mješinom NAS sa MJEŠINAMA (Zerp, ništa osobno, ali.....)
... oprema je sastavni dio svakog sporta:
... i najmlađi će se ovoga sjećati:
... pripreme nisu jednostavne:
... novo sašiveni barjak CCF-a (još kada dodamo i motor....)
...njaljepše noge turnira (iznad je Burke.... žene što čekate
... da ne pomislite kako je prošlo bez ozljeda i ZALJEČENJA teških rana:
... bilo je teško podnijeti sve napore modernog sporta ; ali psssst: MALI SPAVA
... OMILJENI MODERATOR kao supervizor: raščlamba nakon djelovanja!