Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:18
... samoproglašeni i narcisoidni IZBORNIK CCF ekipe; kralj pivske doline, vitez od Slavonskog kulina, knez Rakije iz čokana, lord od pivskog trbuščića, ovisnik o druženju sa bikerima svih skuppina i ambasador zemlje Ljenčugije svijećom potražuje komad papira na koji će upisati još par zgodnih "momaka" (10 - 12 ukupno ) koji se uz 15 kn za ulaznicu, vlastite smrdljive tenisice, znojne CCF majice, ukosnice i leptir mašne žele odreći teško stećenih kolograma tijekom završenih blagdanskih svečanosti: povod je - malonogometni turnir, za pomoć Zakladi Matija Vidas, za djecu oboljelu od artritisa.
Opširnije: I ove godine, ŽNK Agram organizira malonogometni turnir, koji će ponovno biti humanitarnog karaktera. Turnir će se održati dana 10. i 11.01.2009. godine, u Zagrebu, u sportskoj dvorani "Pešćenica", Grada Gospića 1, s time da će se humanitarni program turnira, na koji vas sve pozivamo, održati u nedjelju, 11.01.2009. godine, s početkom u 14,00 sati, nakon službenog dijela humanitarnog malonogometnog turnira. Ovo je drugi po redu malonogometni turnir, koji je humanitarnog karaktera, a kako je bilo na prošlom humanitarnom malonogometnom turniru u kojem smo sudjelovali, zajedno sa prijateljima iz LE MC BLUE KNIGHTS CROATIA II, možete pogledati na slijedećim linkovima: http://www.mk-veterani.hr/content/view/164/131/lang,hr/ http://www.mk-veterani.hr/content/view/182/131/lang,hr/
U dogovoru s organizatorom ŽNK AGRAM, MK VETERANI-ZAGREB odlučili su organizirati humanitarnu akciju u sklopu samog malonogometnog turnira, za pomoć Zakladi Matija Vidas, za djecu oboljelu od artritisa. Humanitarna akcija zamišljena je na način da se odigraju malonogometne utakmice između prijavljenih moto klubova, novinara, estradnih zvijezda, političara i sl, u trajanju svake utakmice od 15-ak min. Također će se ponovno prodavati ulaznice, po cijeni od 15 kn, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će uplaćen na žiro račun Zaklade Matija Vidas.
Uz sportske aktivnosti, na programu su predviđene i sljedeće aktivnosti.. U samoj dvorani, bit će otvorena kladionica, pod nazivom "MORALNA KLADIONICA", gdje će se moći kladiti na klubove koji će zaigrati humanitarne malonogometne utakmice, s time da će najmanji ulog za okladu biti 10,00 kn, te će sav prikupljen novac u kladionici, također biti uplaćen na žiro račun Zaklade Matija Vidas. "MORALNA KLADIONICA" neće isplaćivati novčane dobitke, ali će svakom "moralnom dobitniku" osigurati utješnu nagradu sponzora.
Na kraju humanitarnog programa malonogometnog turnira, suorganizator MK VETERANI-ZAGREB, pozvao je naš poznati i prijateljski MUSTAČ BEND da nam kratko zasvira, te ćemo organizirati i mali domjenak, prilikom kojeg ćemo svim sudionicima ove humanitarne akcije uručiti zahvalnice.
Ovim putem pozivamo sve klubove, sve bikere, sve ljude dobre volje, zainteresirane za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji, da nam se pridruže u što većem broju, dana 11.01.2009. godine u spomenutoj sportskoj dvorani, kako bi pomogli djeci iz Zaklade Matija Vidas. O svim detaljima MOTO KLUB VETERANI-ZAGREB se obvezuje na vrijeme obavijestiti sudionike, a sami tijek akcije možete pratiti na stranicama našeg portala.
Za sve detalje, kao i prijave klubova, molim zaniteresirane da se mi se jave na broj mobitela 091/... ili putem e-maila: zaklin@mk-veterani.hr. Unaprijed vam se zahvaljujem.
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:21
00. kuna ( najspokeswomenica od doba Henrika VIII) 00/0. Necchi (bolničarka Betti)
....posebno stimuliramo samoprijavljenog cara VRATNICA!
Zadnja promjena: lukylipik; čet 08 sij 2009, 19:54; ukupno mijenjano 5 put/a.
Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:25
A joj ekipe, a da mi je ovo vidit
lukylipik cro chopper forum
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:26
Saba je napisao/la:
A joj ekipe, a da mi je ovo vidit
... prenosi CCN !!!
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:28
Cro Chopper Cheerleaders
a ovak bu žemske reagirale na naše "pojačane"
Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:32
Prije da vi ovako nešto
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:34
evo i ja se prijavljujem u pričuvu ,samo da mi se kćer vrati sa sljemena u nedjelju imaju neku vožnju čim saznam kad je javim pa me piši,poslije čajkovskog i rapaića najjače lijevo krilo Balkana.
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
Naslov: Re: Malonogometna ekipa CCF-a WANTED ! sri 07 sij 2009, 14:42