Nakon završene zimske personalizacije, čija se svrha namjene odnosi iskljućivo na udobnost kočijaša, pokušat ću putem pisanog teksta iznijeti što je urađeno, kao i sve pozitivne odnosno negativne strane ugrađenih dijelova.
Tekst će biti malo duži od uobičajenog, ali to je ionako najkraći mogući opis. Kome se čita neka to uradi, a kome ne, neka jednostavno preskoći ovaj topic. Uvjeren sam da će biti onih koji će to pomno analizirati i na kraju izvući pozitivne stvari za svoju možebitnu personalizaciju.
Samo da pripomenem, kamo sreće da sam i ja ovo imao negdje za pročitati, sigurno bi izgubio puno manje vremena, živaca, surfanja…..
Budući da sam bio previše ograničen vremenski, a i dosadilo mi je stalno škljocanje foto aparatom, nema slikovnog prikaza, a svakom stojim na raspolaganju za eventualna dodatna objašnjenja.
Naime, kako sam već nekoliko puta naveo, imam problem sa kralježnicom, pa slijedom toga ovaj zahvat namjenjen je isključivo kao jedan dodatni mod za olakšanje napora i rasterećenje iste.
Naime, radi se o dva zahvata, prvi se odnosi na amortizaciju a druga na izmjenu volana-guvernala.
PRVI:
Amortizacija na dragici je zaista impresivna ali meni to nije odgovaralo. Potaknut raznim rewiev-ima na stranim forumima, odlučio sam se na zamjenu opruga prednjih amortizera kao i opruge zadnjih amortizera.
Odabrao sam renomiranu USA tvrtku koja se bavi iskljućivo izradom opruga za sve vrste i tipove motora, a to je PROGRESSIVE SUSPENSION.
Prednja opruga, žica od koje je napravljena, deblja je od originalne za 1 mm, šira je 2 mm i duža cca 12 cm ili 14 namotaja.
Zadnja opruga, žica od koje je napravljena, deblja je od originalne za 2 mm, šira je 2mm i duža oko 3 mm.
Ugradnja prednjih opruga nije toliko komplicirana, ali zato treba skinuti neke dijelove (volan, risere, trokut), potrebno cca 1,5 sati uz povremenu pomoć.
Zamjena zadnje opruge, to je strava od posla, najprije motor na dizalicu ili neko prirućno sredstvo kako bi se podigao zadnji kotać od zemlje, skinuti zadnji i prednji sic, lijevi ukrasni chromirani poklopac motora, poklopac alata, poklopac baterije i bateriju, elektronsku jedinicu sa nosaćem, AIS treba izvaditi kao i kutiju u kojoj se nalazi alat, filter goriva i crijeva, sve skupa nekih tridesetak vijaka.
Tek tada imamo pristup gornjoj toćki učvršćenja amortizera a donja je pristupačna bez bilo kakvih zapreka. Amortizer nakon odspajanja izlazi bez problema s gornje ili donje strane.
Da bi vijci koji stežu amortizer izašli lagano, potrebno je da je zadnji kotać samo naslonjen na pod….inaće ne ide.
Kad je amortizer vani, dolazi nimalo lak dio posla, a to je skidanje stare i ugradnja nove opruge.
Kako nitko u mojoj blizini nema alat za rastavljanje, prionuo sam metodi koju je zanotti upotrijebio, a to je ŠPANERI.
Sa njima to jednostavno nije išlo (vjerojatno su lošije kvalitete) a nije niti sa navojnom šipkom 6mm.
Preostalo mi je jedino sabiti oprugu (uz pomoć sina i supruge koji su pridržavali) i to sa hidrauličnom dizalicom, uz prethodno napravljen alat.
To je odrađeno zaista brzo i nova opruga je bila gore za manje od 5 min.
Za ovaj pothvat, trebalo mi je oko dobrih 5sati uz pripomoć sina i supruge.
DRUGI:
Ponukan inspiracijom našeg magne, i izgledom pojedinih dijelova, a isto tako mišljenjem nekih članova CCForuma kao i dobrog dijela kočijaša, odlućio sam se za ugradnju APE hangera.
Znao sam u samom poćetku da je to zahtjevna i nadasve skupa nadogradnja, ali odluka je pala.
U analizu sam krenuo oko 20. 01. i napravim narudžbu svega što je potrebno.
Kako sve nije moguće kupiti na jednom mjestu, napravljene su četiri narudžbe (veliko hvala magni). Narućen je ape 14inča i sajle + 7 inča. Nakon nepuni mjesec dana (tri puta me obavještavaju da volan nije moguće dobiti) odustajem i narućujem ape 12,5 inča.
Ape je kupljen od tvrtke Wild1 koja volane-guvernale pravi samo za motocikle Harley.
Kako i sajle treba mijenjati, iste su kupljene od Barnett tvrtke a crijeva za koćnice od tvrtke Galfer, sve platinum verzija.
Sve to dolazi nakon dobrih mjesec dana od narudžbe (03.04.) i ugradnja može poćeti.
Budući da je na ape-u razmak centralnog dijela gdje se steže sa riserima uži za 6 mm nego na yamahi, bilo je potrebno malo istokariti originalne risere, i to svakog po 4mm na širinu volana od 32mm.
To je odrađenu u susjedstvu bez većih komplikacija.
Kako je potrebno mijenjati-produžiti ožićenje oko 25 cm i provući ga kroz ape, zalemiti 19 žica, ispitati …magna ćeka i spreman ko puška, to odrađuje bez iti jedne pogreške.
Ape sa prekidaćima i ožićenjem stavljamo na risere, kablove provlaćimo kroz rupu 12mm koju sam prethodno probio u trokutu i poćinje učvršćenje. Skupa ga stavljamo na risere, nije lak, 5-6 kg i stežemo na određenu poziciju.
Kako su mi glupi Ameri poslali sajle +9inča umjesto +7, nikako ih namjestiti, strše na sve strane. Teško sranje i razočarenje. Mjerim sajle sa originalima, kvačilo duže 22 cm, gas 25 cm, čok 22 cm i crijevo kočnice 22 cm.
Mislim se, pa ova od kočnice je +10 inča. Ponovno ih stavim, a one na sve strane, nervoza puca…..aj da vidim kako je sa vjetrobranom….a njega nema šanse da stavim. Popizdija sam i kako je već bilo skoro ponoć, ostavim sve i odem u kuću.
Kad sam legao, malo sm poćeo razmišljati i došao do zaključka: jedino će to moći ako promjenim ruru kretanja sajli.
I BUM. Pravi pogodak koji preporućam svakome. Sajle od gasa prolaze s desne strane, čoka s live, a ove dvi od kvačila i kočnice sam malo preusmjerio (malo veći luk) i sve je ispalo savršeno estetski i funkcionalno. Možda je ova od kočnice duže oko 2cm pa sam je malo više preusmjerio.
Nema više onog napinjanja i škripanja sajli i ožićenja, sve je tako glatko i tiho.
Vrijeme potrebno za ugradnju ape-a sa preusmjerenjem sajli cca 20 radnih sati.
Sada slijedi ono najbitnije: dali sam ispravno uložio veliku svotu novca u amortizaciju i ape?
Odgovor već čitate: TO JE SASVIM DRUGI MOTOR.
Amortizacija tvrđa ali toliko mekana da je jednostavno ne mogu opisati, nema onog poskakivanja, upija neravnine kao da ne postoje, ma savršenstvo.
Kad tome pridodamo ape i položaj volana viši cca 21 cm, širi 6 cm, bliži 5cm, pravilni kut zgloba šake, leža ispravljena…. u odnosu na prethodni beach-bar, vožnja je jednom rječju: savršenstvo.
To je motor koji nema veze sa onim prethodnim. Tjera te na malo bržu vožnju i brži prolaz kroz zavoje.
Jedino što sam negativno uoćioje sljedeće, malo je teži za guranje, manevriranje u mjestu i okretanje pri malim brzinama (polukružno). Mislim da je to stvar navike i da po tom pitanju neće biti problema.
Btw Zašto ape 12,5? Volio bih da je 14inća, ali i sa ovim sam više nego zadovoljan, puno se bolje uklopio u vjetrobran….ali ima sajli i za 16inča.
I savjet svima koji ugrađuju ape, svaki ape je razlićit (kut dijela za ručke) ….da je meni bio manji kut trebale bi sajle još duže za 1-2 inča. Stoga pametno kod odabira sajli.
dragger
I jedna slika (sin mobitelom).
Uskoro slijedi photo session