Početna stranicaPretraľnikOrange County Chopper 610RegistracijaLogin

Orange County Chopper

Go down 
+9
lukylipik
Saba
custom rider
Remba
skullhead
Picasoo MZ
emirharley
StarRider
cro.chopper
13 posters
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Orange County Chopper Empty
PostajNaslov: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesri 31 lis 2007, 23:15

Tvrtka Orange County Choppers krenula je s poslom 1999, no nije se oduvijek bavila proizvodnjom motora. Prije trideset godina Paul Teutul stariji osnovao je tvrtku za proizvodnju metalnih nosača za raznoraznu upotrebu, a u slobodno vrijeme izrađivao je motore.
Nakon jednog okupljanja motociklista, gdje je predstavio True Blue, motor koji je sam izradio i koji je sve oduševio, odlučio je posao izrađivanja metalnih nosača zamijeniti proizvodnjom motora. I tako je nastala radionica Orange County Choppers u kojoj je ubrzo počeo proizvoditi svoje jedinstvene pile koje su ga proslavile.
Orange County Chopper 4qrj5lh
Black Widow Spider Bike - prvi motor koji je izrađen u seriji 'American Chopper'

Motor koji je pokrenuo serijal American Chopper bio je Black Widow Spider Bike. Ideja za njega došla je, naravno, od Paula starijeg koji se oduvijek divio paucima i paukovim mrežama, no bilo ju je teško realizirati. Ipak, ekipa OCC-a uspjela je pred kamerama napraviti najljepši ručno rađeni motor koji je na kraju kupio pjevač Wyclef Jean. Ne treba ni spominjati da su otad zatrpani velikim brojem narudžbi ljubitelja motora.
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

Broj postova : 925
Godina imam : 72
Prebivalište : Hrvatska
Na forumu od : 17.11.2007

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimečet 22 stu 2007, 19:32

ribic Može korekcija. OCC Paul Teutul Junior je glavni konstruktor svih OCC Theme Bikes kao što su npr Gilette Bike, pa Miller Bike i.t.d. Posebno je spider bike vezan za juniora. Senior radi takozvane Old Shool Bikes koji se razlikuju od Juniorovih Bikeova...Ima više...ali kasnije...
Bok Exclamation Exclamation Exclamation
[Vrh] Go down
http://drivenikcroatia.com
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 30 stu 2007, 11:10

Jesu li to ovi:

Orange County Chopper Occ1wz3.th

emirharley
"Sarajevo Bikers Club" MC
www.sarajevobikersclub.ba
-----------------------------------------------------
2001 Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI HDI EFI
Screamin' Eagle Stage One Kit
RevTech DFO Stealth Performance System
Screamin' Eagle Performance Mufflers
(Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles)
Ape Hanger
Back Rest
Kuryakyn Spider Light
...
et cetera
..
.
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Picasoo MZ
man
man
Picasoo MZ

Broj postova : 97
Godina imam : 51
Prebivalište : Serbia
Vozim : MZ TS custom bobber
Na forumu od : 07.04.2008

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 12:50

I jos jedan dodatak (nije ispravka) prvi motor koji je Big Paul napravio bio je "Sunshine" bike ali njega nije radio u sklopu radionice OCC...
Orange County Chopper Srsunbike1exsu6.th
[Vrh] Go down
skullhead
man
man
skullhead

Broj postova : 29
Godina imam : 52
Prebivalište : Rijeka
Vozim : trenutno ništa, ubrzo JinLun 250
Na forumu od : 21.04.2008

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 13:02

A jel ima tko da mi posudi 30000 USD da si kupim jedan Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 13:51

skullhead je napisao/la:
A jel ima tko da mi posudi 30000 USD da si kupim jedan Very Happy Very Happy Very Happy
30.000 ti nije dosta
[Vrh] Go down
skullhead
man
man
skullhead

Broj postova : 29
Prebivalište : Rijeka
Vozim : trenutno ništa, ubrzo JinLun 250

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 14:00

mikogo je napisao/la:
skullhead je napisao/la:
30.000 ti nije dosta

A neeeeeeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 15:38

skullhead je napisao/la:
mikogo je napisao/la:
skullhead je napisao/la:
30.000 ti nije dosta

A neeeeeeee Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Za ovakav kao gore ti treba 150.000 us $
A za njihovu "normalnu" proizvodnju takozvanih "prduction bike" jedno 35 - 40.000 us $
Osnovna cijena je oko 30 ali svaki dodatni šerafić platiš kao da je od zlata.
[Vrh] Go down
Remba
man
man
Remba

Broj postova : 381
Godina imam : 36
Prebivalište : Osijek
Vozim : sebe
Na forumu od : 22.03.2008

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 15:42

i ja bi takav!!!!!
eh da mi je zlatna ribica!!!
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 15:46

Mali Paul je napravio ovaj gore bike koji je skoro isti kao i njegov Black Widow Bike (koji košta 150.000 US $) .
Ovaj gore počinje sa 31.900 US $----napominjem POČETNA cijena.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 18:28

Od ti cifri zavrtilo mi se u glavi , a već sam i onako nestabilan na nogama.
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 19:03

ma imaju predivne motore al brate mili precjenjeni su,i oni troše gume,kočnice,benzin kao i svaki drugi :cherry:
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimepet 02 svi 2008, 19:07

Ma sve je to bilo super dok su stvarno sve radili rukama, sada kada su nabavili sve pve puste strojeve, svede se sve na kako bi šta tribalo izgledat i zavidaj. Jebi ga ipak oni samo sastavljaju motore. Doduše sad su počeli radit i rame pa im to dajem za jedan veliki +
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesub 03 svi 2008, 00:50

...nakon svega pročitanoga, a naročito cijena - zaključak: JA BIH SAMO SPPOMENUTI ŠARAFIĆ!!! lol!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
tunja298
man
man
tunja298

Broj postova : 24
Godina imam : 41
Prebivalište : Pakrac
Vozim : zasad Kymco

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesub 03 svi 2008, 07:53

Saba imaš pravo... Ja ih stvarno pratim i istina je da se vise neradi rucno, u onoj drugoj hali mi se zavrti od svih tih savijačica i cijele male industrije. ALI, neki dan sam se iznenadio kada je stari Paul krenuo sam raditi bike sa temom POW-MIA. Mlađi sin mu je pomagao a stari je samo pizdio tak da sam se dobro nasmijao.... A i stari sve radi na old-school način, savijanje autogenim, pravljenje alata, grijanje, pa kovanje željeza.... stvarno je bilo super.
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesub 03 svi 2008, 15:24

tunja298 je napisao/la:
Saba imaš pravo... Ja ih stvarno pratim i istina je da se vise neradi rucno, u onoj drugoj hali mi se zavrti od svih tih savijačica i cijele male industrije. ALI, neki dan sam se iznenadio kada je stari Paul krenuo sam raditi bike sa temom POW-MIA. Mlađi sin mu je pomagao a stari je samo pizdio tak da sam se dobro nasmijao.... A i stari sve radi na old-school način, savijanje autogenim, pravljenje alata, grijanje, pa kovanje željeza.... stvarno je bilo super.

Je al to su stare sezone, skinuo ih ja sa neta, u zadnjoj su Vinnie i Cody otišli ća i osnovali svoju firmu. Likn je http://www.vforcecustoms.com/
[Vrh] Go down
tunja298
man
man
tunja298

Broj postova : 24
Godina imam : 41
Prebivalište : Pakrac
Vozim : zasad Kymco

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesub 03 svi 2008, 17:39

nemoj zajebavat.... kak je to podnio Senior?

Cody mu je nećak¸...
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimesub 03 svi 2008, 20:04

meni ih je malo pun cur.ac jer se serija više bavi kenjanjima po golfu, londonu i sve samo ne motorima. a i motori su im više svi isti, druga pitura i to je to. nemože čovik nijednu ideju primjeniti u na svoj motor
[Vrh] Go down
martinx
cro chopper forum
cro chopper forum
martinx

Broj postova : 1107
Godina imam : 59
Prebivalište : Amsterdam
Vozim : VN900 custom
Na forumu od : 28.11.2012

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimeuto 04 pro 2012, 15:44

Kako ne. Pogledas tog spidera i odes kupit Radler Spyder.
[Vrh] Go down
https://route66.me
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitimeuto 09 pro 2014, 21:19

OCC team se vraća na male ekrane i to ni manje ni više nego chopper-om za legendarnog Shaq-a.
2,16 m visok, umirovljen košarkaš dobio je novu igračku. Koliko je stvarno ovaj motor velik vidljivo je iz slika.
Orange County Chopper Shaq_and_his_chopperOrange County Chopper Shaq_and_OC_Choppers_Guys
Pazite Paul senior je visok oko 1,80, na slici su ručke u visini prsa, znači oko 1,50 m, na Indian Scout o kojem sam post-ao retrovizori na guvernalu su na visini 1,22 m.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Orange County Chopper   Orange County Chopper Icon_minitime

[Vrh] Go down

Orange County Chopper
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» chopper bus
» BMW R25 chopper