|
|
| Naslon za vozača | |
|
+14ajkula merla magna Quirin zanotti asy custom rider emirharley stain Kamikaza firejack jazz Beatnik dragger 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 14:34 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 14:55 | |
| pošalji zanottija u gulag zbog veleizdaje | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 15:27 | |
| Meni se vizualno ne svidja ali bih ga takodjer volio imati za dulje voznje. Ali sve je opet stavr koliko ce biti od pomoci, odnosno koliko te volan gura prema nazad. Recimo ja na venoxu nemam nikakve svrhe od naslona jer me volan vuce prema naprijed. Ali kazem, za dulje voznjice se podesiti u komforniji polozaj i staviti naslon........ trebala bi biti fantazija od uzitka! | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 15:47 | |
| - merla je napisao/la:
- e, a zasto je naslov "naslon za SUvozaca"? ili sam ja nesto krivo skuzio???
btw. na tvom motoru to ce odlicno izgledati. Sorry, ispravljeno! | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 19:02 | |
| - magna je napisao/la:
- pošalji zanottija u gulag zbog veleizdaje
Ajde imaš i od mene | |
| | | Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 19:35 | |
| po meni je to jako dobra stvar....vjerujem da je udobnost na maximalno povecana a sto se tice izgleda i kratkih voznji, ako bas pozelis da ga nema onda napravi kako i emir ima....znaci sve je lagano i brzo za skinut a sluze svrsi
naravno, kako i drugi kazu.....ukusi su ukusi, na tebi je da odlucis i napravis kako zelis! sretno... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 20:49 | |
| - Kum je napisao/la:
- Meni se vizualno ne svidja ali bih ga takodjer volio imati za dulje voznje. Ali sve je opet stavr koliko ce biti od pomoci, odnosno koliko te volan gura prema nazad. Recimo ja na venoxu nemam nikakve svrhe od naslona jer me volan vuce prema naprijed. Ali kazem, za dulje voznjice se podesiti u komforniji polozaj i staviti naslon........ trebala bi biti fantazija od uzitka!
zato služe raiseri , a kad se to posloži, onda je to aaaaaaaaaaaaaaaaahh | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 21:34 | |
| - ajkula je napisao/la:
- pusti spike kak izgleda i to i uzmi si mustang sic sa naslonom.. kad se hocesh sminkat vrati natrag stari sic..
http://www.mustangseats.com/virtual_catalogs/08/cruiser/index.html Iskreno rećenon, mustang je vrhunski sic a naroćito sa dodatkom naslona za suvozaća. Slovi za najudobniji sic. No ja imam Corbina koji radi siceve za yamahu i prezadovoljan sam s njima. Kad sam ih kupovao, nisam imao mogučnost da kupim Mustanga a da i jesam sigurno ih nebi kupio, jer model mi se ne sviđa. Prije nekih par god. Yamaha je imala u ponudi Corbinov sic iz jednog komada sa naslonom za vozaća koji je bar po meni bio puno lipši od Mustanga a vjerujem i dosta udobniji (mekši) od dvodjelih (takvi su rewievi onih koji ih imaju). No, što je tu je, realizacija ovok projekta je u tijeku a vidjet ćemo kako će sve na kraju ispasti. | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača sub 01 stu 2008, 14:34 | |
| - magna je napisao/la:
zato služe raiseri , a kad se to posloži, onda je to aaaaaaaaaaaaaaaaahh E Magna, vidim da si me skroz razumio! To je to. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Naslon za vozača | |
| |
| | | | Naslon za vozača | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|