| Naslon za vozača | |
|
+14ajkula merla magna Quirin zanotti asy custom rider emirharley stain Kamikaza firejack jazz Beatnik dragger 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 16:58 | |
| Htio bih malo povečati udobnost prilikom vožnje i već duže vrijeme razmišljam o stavljanju naslona za vozača. Kako sam ušao u tu realizaciju, čuo sam svakakva mišljenja pa molim i Vas da iznesete svoja mišljenja. Naslon bi trebao biti identičan ovom na slici samo što bi kut bio nekih 4-5 stupnjeva veći tj. prema naprijed. Znam da se ne vidi iz svih kuteve ali štaje tu je. Zanotti .
Zadnja promjena: dragger; pet 31 lis 2008, 15:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 17:43 | |
| Meni se osobno ne svida, ali da je dobra stvar to sigurno. Na tvom motoru bi dobro stajao jer vec imas brdo dodataka | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| |
| |
firejack man
Broj postova : 271 Godina imam : 58 Prebivalište : N45°48'39'' E15°58'24'' Vozim : Johnny Pag 250 Spyder Na forumu od : 28.09.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 18:50 | |
| Ja bih onaj kaj se spusti i sluzi kao suvozacki sic, a kad si sam mozes ga dignut kao naslon za vozaca! | |
|
| |
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 19:27 | |
| Mislim da je taj naslon izvrsna stvar. Trebalo bi ga napraviti tako da se jednostavno može skinuti, jer je za kretke vožnje nepotreban, napraktičan ja za penjanje na motor, a kad je tu i suvazač onda smeta. Nešto slično je napravio moj klubski kolega Josip i jako je zadovoljan. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 19:32 | |
| Po meni upravo naslon za vozaća je višak jel nema svoju svrhu . Vozać koji se dugotrajno naslanja na naslon nema potpuno kuntrolu u vožnji . Nemože se ležati i voziti ! |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 19:53 | |
| Meni se to nikako ne sviđa, al o ukusima se ne raspravlja. | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 20:31 | |
| Fantazija, cista poezija, s tim da je kod mene opcija rider's backrest da se moze pomjerati u nekoliko pozicija naprijed-nazad i u 5 pozicija gore-dolje, naravno posredstvom hidraulicnog amortizera, dakle u toku voznje, pa se malo odmaras ovako, pa se malo odmaras onako. Radi na tom principu da pomjeranjem poluge, amortizer gura naslonjac prema naprijed, a ti ga ledjima kontroliras koliko ti je potrebno, a zatim zablokiras jednostavnim otpustanjem poluge koja se nalazi na dohvat lijeve ruke, na ramu ispod lijeve butine. Ako zelis drugi komfor, onda oslobodis polugu i ledjima poguras naslonjac prema nazad, kojeg i dalje kontrolira amortizer i u zeljenoj poziciji ga blokiras otpustanjem poluge. Moguce je, dakle, voziti u potpuno uspravnom polozaju, dok te naslonjac lagano podupire s ledja, ili se zavaliti prilikom laganog kruzinga. Skida se jednim pokretom ruke, 5 sekundi, ali ga ja nikada ne skidam, cemu to ako mi je super u fotelji. Posebno je fantasticna stvar kada se vozi uz brdo, super je. Naravno, podesavanje je potrebno i radi suvozacevog komfora. Sto se tice "penjanja" na motor, vozac viseg rasta lako prekoraci preko njega, no za one nizeg rasta, naslonjac se laganim pokretom ruke preklopi ka dolje, da bi se nakon postavljanja vozaca u sjediste, oprugom odmah vratio u prvobitni polozaj. Zato: ako se kupuje, uzeti iskljucivo onaj model koji omogucava podesavanja, po mogucnosti i u toku voznje. | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 21:30 | |
| sve je stvar gušta,meni se osobno ne sviđaju naslonjači al jako dobro služe svrsi,tvoj motorič obiluje ljepim pikanterijama a taj dodatak mu neče narušit ukupnu sliku,čak štoviše dobit če još više cruiserskog izgleda . | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 21:33 | |
| Meni se ne sviđa. Kolko god dobro bilo, toliko mi nekako kvari onu njegovu liniju... Toliko ti je dubok sic da mislim da ti to ne treba. Tvoja odluka naravno, ali mislim da ti se više nešto radi novo na motoru nego šta ti to stvarno treba... Eto bio iskren pa ti mene slobodno kad me vidiš | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača čet 30 lis 2008, 21:57 | |
| To each his own, iliti svakom njegovo.
Nadalje, ja volim "baggera", dakle motocikl sa tovarom stvari poput dva naslonjaca, bisaga, top casea, vjetrobrana, no sva ta oprema je tako dizajnirana da ja BUKVALNO SVAKI DIO mogu skinuti za par sekundi, za skidanje vjetrobrana mi treba dvije do tri sekunde, za skidanje naslonjaca takodjer dvije do tri sekunde i tako redom, znaci ja za nekoliko minuta mogu dobiti sasvim drugaciji motocikl, BEZ vjetrobrana, BEZ jednog i drugog naslonjaca, BEZ top casea i BEZ bisaga, znaci potpuno drugaciji izgled slican naked bikeu ili nekom Fat Boyu ili slicno, sto ja i radim za vrijeme kratkih ljetnjih gradskih voznji, no posto ja dosta putujem, volim udobnost vjetrobrana i ostalih pobrojanih stvari.
Evo, cim malo proljepota, napraviti cu vam fotos istog motocikla, ali bez svih ovih zezalica, neceta ga prepoznati. Znaci, moze ovako, a moze i onako. | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 00:12 | |
| Ma i ja sam isto za naslon i vjerovatno ču ga vremenom i staviti samo što bi po meni bolje stojao malo manji naslonjač ali sve to treba vidjeti uživo i uopće nesumljam da če to ispasti loše. Samo naprijed | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 05:36 | |
| neeee bez tog izgleda savršeno | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 07:46 | |
| a šta je drager, nepitaš mene nego zanottija, pa ja to iman a ne on, a ja ti prvi susjed a on drugi, e sad ti neću ništa reči | |
|
| |
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 08:07 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 08:51 | |
| Lipo je ćuti Vaša mišljenja i sugestije. Naravno da ću neke prihvatiti a neke ne. Još bi htio čuti mišljenja nekolicine članova a i samih vlasnika istih ili sličnih bikeova.
2magna, Zanotti je sve to malo krivo skužio i možda nije primjetio smajlića da okreće glavu kao znak da se ne uključuje u raspravu i to iz razloga jer je jednim djelom ukljućen u realizaciju izrade naslona. Naravno da i ti imaš pravo na svoje mišljenje i to što hitnije...i odgovori na zanottijev post. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 11:21 | |
| - dragger je napisao/la:
- Lipo je ćuti Vaša mišljenja i sugestije. Naravno da ću neke prihvatiti a neke ne. Još bi htio čuti mišljenja nekolicine članova a i samih vlasnika istih ili sličnih bikeova.
2magna, Zanotti je sve to malo krivo skužio i možda nije primjetio smajlića da okreće glavu kao znak da se ne uključuje u raspravu i to iz razloga jer je jednim djelom ukljućen u realizaciju izrade naslona. Naravno da i ti imaš pravo na svoje mišljenje i to što hitnije...i odgovori na zanottijev post. ne pričan s tobon............. ...................bez kave | |
|
| |
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 11:37 | |
| Onda ćeš mi sutra ujutro sve izbiflati....i pod obavezno je da dođeš s bikem da vidim te novotarije...jer svašta se prića. | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 12:15 | |
| bajk je još u garage i tako će ostati još 5 -6 dana, a za ujutro se čujemo | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 12:51 | |
| e, a zasto je naslov "naslon za SUvozaca"? ili sam ja nesto krivo skuzio???
btw. na tvom motoru to ce odlicno izgledati. | |
|
| |
ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 13:44 | |
| pusti spike kak izgleda i to i uzmi si mustang sic sa naslonom.. kad se hocesh sminkat vrati natrag stari sic..
http://www.mustangseats.com/virtual_catalogs/08/cruiser/index.html | |
|
| |
| |
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 14:09 | |
| vidim ja da bi dragger još uređivao svoju krasoticu, a šta stavit??????? rekla sam ti ja: stavi muziku, još ti samo to fali | |
|
| |
GALE man
Broj postova : 428 Godina imam : 32 Prebivalište : Valpovo Vozim : za sada ništa Na forumu od : 20.07.2008
| Naslov: Re: Naslon za vozača pet 31 lis 2008, 14:10 | |
| Lijepo je to...a i u potpunosti se slažem s Deepom | |
|
| |
magna cro chopper forum
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naslon za vozača | |
| |
|
| |
| Naslon za vozača | |
|