Početna stranicaPretraľnikObilježavanje dana pada Vukovara 610RegistracijaLogin

Obilježavanje dana pada Vukovara

Go down 
+12
DAVORV
medo
mustra
red-fz
KekoWaspnation
firejack
Vida
dragger
palomas
NE0
micky
klesoo
16 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Obilježavanje dana pada Vukovara Empty
PostajNaslov: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 08:00

I ove godine 17.11.2008g obilježava se dan pada Vukovara paljenjem svijeća duž cijele Vukovarske ulice u Zagrebu ali i ostalim gradovima di ima Vukovarska ulica.Motoristi popraćuju to defileom kako se pale svijeće tako se mi vozimo poćetak je na Trešnjevačkom placu tj.poćetak Vukovarske ulice ide se do kraja i okrećemo se natrag drugom stranom do lisinskog di se sa ljeve strane na platou pali velika svijeća i lampašima ispisuje ime Vukovar,poslije toga smo pozvani u sportski centar Trnje na domjenak i okrijepu.
Okupljanje je od 17.00h a pokret bi bio u 18.00h,stoga su svi oni pozvani koji nemogi iz bilo kojeg razloga krenut u karavani za Vukovar a i svi drugi koji nam se žele prikljućit da odvoze taj mali defile.To sve organizira klub 148 brigade HV-a a mi smo zamoljeni da ih vožnjom motorima u tome podržimo.Hvala

Obilježavanje dana pada Vukovara 09412E09-AC52-3143-BB6E-46DA401766EF_thumb

(Powered by frubar.net)

Zadnja promjena: Švaba; pet 31 lis 2008, 10:59; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 10:37

ak' ne budem u Vukovaru, vjerojatno cu biti u Vukovarskoj!

Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
micky
cro chopper forum
cro chopper forum
micky

Broj postova : 673
Godina imam : 43
Prebivalište : Zelčin- (Valpovo)
Vozim : midnight star 950
Na forumu od : 11.09.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 13:25

vidimo se u VUKOVARU - GRADU HEROJU
[Vrh] Go down
NE0
man
man
NE0

Broj postova : 35
Godina imam : 43
Prebivalište : VU
Vozim : Keeway Supershadow 250
Na forumu od : 10.06.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 13:52

Ajd još provjerite, ali 18.11. je službeno dan pada Grada...
Svi koji dolazite, dobro nam došli!

I još jedna sitnica.. slobodno nam dođite i izvan ovog tužnog vremena, na primjer u proljeće, kad se polja zazelene.. put Vukovar - Ilok je kao stvoren za vožnju motorom.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 14:10

NE0 je napisao/la:
I još jedna sitnica.. slobodno nam dođite i izvan ovog tužnog vremena, na primjer u proljeće, kad se polja zazelene.. put Vukovar - Ilok je kao stvoren za vožnju motorom.

Ovo potpisujem i podržavam! Na tužnu obljetnicu Vukovar je doslovce preplavljen rijekama ljudi, a Vukovar i Vukovarci žive u svom gradu svih 365. dana!

Zašto mi ne bismo posjetili taj grad i u neko drugo vrijeme, proljeće na primjer?
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 16:19

Rado bi se uključio kad je u pitanju Vukovar, ali nažalost Evil or Very Mad .
Odmah nakon reintegracije posjetio sam ga i odao počast palim braniteljima a ako bog da to ću ponoviti iduće ljeto.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 17:45

Da,službeno je to bio 18.11.1991 tako vele i Vukovarci ali pošto to organizira Klub 148 Brigade mi smo tu samo gosti a i prošle godine smo 17.11 vozili Vukovarsku,a kaj se tiće posjeta mi svake godine idemo na par dana u Vukovar,ove godine smo bili od 1.5.do 4.5 a i u devetom mjesecu se išlo na dva dana do Vukovara.
[Vrh] Go down
Vida
cro chopper forum
cro chopper forum
Vida

Broj postova : 501
Prebivalište : Belišće - Ogulin
Vozim : Kymco Venox
Na forumu od : 02.07.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 30 lis 2008, 21:11

Vidis mogli bi se mi posprdanci odavdje skupit pa čhoporativno.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimened 02 stu 2008, 12:53

Ja sam krivo napisal,taj dan se pale svijeće u znak sjećanja na Vukovarske žrtve.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 08:42

U ime organizatora bi molio da ako je moguće velite ko bi došao vozit Vukovarsku,radi koloćine klope i cuge jer nedaj bože da neko ostane gladan ili žedan.Hvala
[Vrh] Go down
firejack
man
man
firejack

Broj postova : 271
Godina imam : 58
Prebivalište : N45°48'39'' E15°58'24''
Vozim : Johnny Pag 250 Spyder
Na forumu od : 28.09.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 08:59

Švaba je napisao/la:
U ime organizatora bi molio da ako je moguće velite ko bi došao vozit Vukovarsku,radi koloćine klope i cuge jer nedaj bože da neko ostane gladan ili žedan.Hvala

1. firejack
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 13:04

[quote="firejack"]
Švaba je napisao/la:

1. firejack
2. Keko
[Vrh] Go down
red-fz
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 726
Godina imam : 53
Prebivalište : belišće
Vozim : yamaha fz6s
Na forumu od : 05.10.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 21:49

mavenox je napisao/la:

sta, a ja smrdim
[Vrh] Go down
Vida
cro chopper forum
cro chopper forum
Vida

Broj postova : 501
Prebivalište : Belišće - Ogulin
Vozim : Kymco Venox
Na forumu od : 02.07.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 22:00

red-fz je napisao/la:
mavenox je napisao/la:

sta, a ja smrdim

To bi trebo tvoju ženu pitati,

ali znas da se racuna i na tebe.
[Vrh] Go down
mustra
cro chopper forum
cro chopper forum
mustra

Godina imam : 35
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki er6n
Na forumu od : 01.07.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 22:40

1. firejack
2. Keko
3.mustra

znaći 17.11 u pon se vozi Vukovarska???
[Vrh] Go down
http://www.mustra-designs.com
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 22:56

mustra je napisao/la:
1. firejack
2. Keko
3.mustra
4.medo

znaći 17.11 u pon se vozi Vukovarska???
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimečet 13 stu 2008, 23:05

Da,okupljanje poćinje u 17.00h kod Trešnjevaćkog placa na parkingu tj.poćetak Vukovarske.

Zadnja promjena: Švaba; pet 14 stu 2008, 19:43; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
DAVORV
man
man
DAVORV

Broj postova : 17
Godina imam : 57
Vozim : VT750C
Na forumu od : 10.02.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepet 14 stu 2008, 12:56

Formacija motora na platou gdje će se paliti centralna svijeća:

[img width=150 height=140]http://fodi.frubar.net/files/4CBD2CBD-2EE6-0042-A728-758FA82AE454_thumb.jpg[/img]

Formacija kolone prilikom vožnje po Vukovarskoj aveniji:

[img width=150 height=426]http://fodi.frubar.net/files/8E4BCBEE-6C05-BC44-B689-5F08527DD414_thumb.jpg[/img]

Skicu formacije vožnje u koloni postavljamo zbog mlađih sudionika i onih motorista koji nisu upoznati sa tim pravilom. Pošto očekujemo nepovoljne vremenske uvjete i mrak, nadamo se da će se svi pridržavati ovog pravila koji služi radi sigurnosti svih sudionika. Policija je osigurala pratnju, a za svaki slučaj, UBMC je osigurao redare koji će voditi brigu da kolona prođe neometano Vukovarskom avenijom.

Početak okupljanja je u 17.oo. h. na Trešnjevačkom placu gdje ćemo dogovoriti zadnje detalje sa predstavnicima MK i ostalim motoristima.
UBMC vozi na taj dan bez obzira na vremenske uvjete.

Pozdrav svima, vidimo se 17.

Dopredsjednik UBMC
Davor - Crni
[Vrh] Go down
firejack
man
man
firejack

Broj postova : 271
Godina imam : 58
Prebivalište : N45°48'39'' E15°58'24''
Vozim : Johnny Pag 250 Spyder
Na forumu od : 28.09.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepet 14 stu 2008, 22:24

1. firejack
2. Keko
3. mustra
4. medo
[Vrh] Go down
mustra
cro chopper forum
cro chopper forum
mustra

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepet 14 stu 2008, 22:41

imam ja jednu ideju ako mi netko može pomoci

Mislio sam pošto imam kameru da je ponesem i da snimim povorku tj. da je nekako namontiram na motor ili netko ima bolju ideju????
mislim da bi bila cool snimka
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimesub 15 stu 2008, 09:03

Bilo bi dobro,ponesi ju pa bumo vidli kak i kam ju zmontirati.
[Vrh] Go down
SMOKY
man
man
SMOKY

Broj postova : 108
Prebivalište : zagreb
Vozim : kawasaki VN900
Na forumu od : 07.10.2008

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimened 16 stu 2008, 09:08

..nabaviti suvozača-snimatelja...
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepon 17 stu 2008, 01:47

SMOKY je napisao/la:
..nabaviti suvozača-snimatelja...

sve ostalo nije dobro. Moze posluziti tak' malo, za pogledati, ali za dobru snimku MORA biti suvozac snimatelj!
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
mustra
cro chopper forum
cro chopper forum
mustra

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepon 17 stu 2008, 01:54

e jebi ga nemam suvozača. nažalost. cura nemože samnom. a ja cu ponjeti pa možda se nađe netko već
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitimepon 17 stu 2008, 09:14

Bez obzira na vremenska uvjete,okopljanja poćinje u 17.00h na Trešnjevaćkom placu.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Obilježavanje dana pada Vukovara   Obilježavanje dana pada Vukovara Icon_minitime

[Vrh] Go down

Obilježavanje dana pada Vukovara
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» IZMIR 10-tak DANA
» Na putu do Vukovara i natrag
» 1070 km u 3 dana
» pet dana u Istri