|
|
| Kawasaki Eliminator 125 | |
|
+9Kamikaza Saba lord necchi Vladek Jack Night rider GALE Sivi_Sokol 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 uto 28 lis 2008, 15:00 | |
| Tu češ naći nešto više o Viragu: http://www.voc-zagreb.hr/ | |
| | | Dog Soldier cro chopper forum
Broj postova : 646 Godina imam : 35 Prebivalište : Istra Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 08.08.2008
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 uto 28 lis 2008, 15:24 | |
| I ja bi ti preporučio Viraga. Od 125 cc možeš naći već od 8000 kn pa na gore, a 250 cc od 12000 kn, sve ovisi koje je godište i u kojem je stanju - na to naročito PAZI ! Jedini problem sa Viragom 125 ili 250 je to da su polovni rijetko u prodaji pa ćeš se možda trebati dosta strpiti dok ne naletiš na kojeg. | |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 uto 28 lis 2008, 19:58 | |
| Ako ti je prirastao srcu, i k tome si već negdje sjedio na njemu (to je prilično bitno - nadam se da si probao negdje sjest na njega), onda si ga uzmi ! Vjerujem da neće bit problema sa servisnom mrežom, Kawe ima prilično okolo, ako već uspoređuješ sa nekim drugim modelom, nije samo stvar kupovne cijene, usporedi servisne intervale (ja sam, sa serv. intervalom od 3000 i par reklamacija za prekidač žmigavca, proveo ljeto u servisu napravio 10000 u sezoni, i 3x mjenjao prekidač/relej žmigavca, pa ti vidi ), neka ti svakako pokažu katalog (ponudu) dodatne opreme (npr. original štitnici za motor (crash bar), neki imaju u ponudi original "podršku" bisaga (one šipke, da se bisage ne oslanjaju na amortizer ili uvijaju prema kotaču), itd... Na većini slika je taj Eliminator sa sissy bar-om (naslonom za suvozača/icu) što nikako ne znači, da je to serijska oprema... naslućujem da zavisi od prodajnog salona... Ako kupuješ na kredu, stavi tih par stvari odmah u cijenu... nebitno će ti povećat ratu, a imat ćeš opremljen motor, bez većih izdataka neko vrijeme (ionako ćeš potrošit na opremanje sebe: moto-garderobu... | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 uto 28 lis 2008, 21:50 | |
| ...eliminiraj Eliminatora i kupi si novog Zinga na kredit... Manje para ,više muzike,ne dobiješ Ime a i kaj će ti kad voziš 125 ccm... To ti je ionak prelazni ,početni model,kad zgustiraš prodaš jer je novi i imaš start lovu za drugi jači model... A do tada će ti se već RR-sviđati jer ti kompa takvoj jednog vozi i uvijek je sa komadom iza... | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 sri 29 lis 2008, 08:03 | |
| - calc69 je napisao/la:
- ...eliminiraj Eliminatora i kupi si novog Zinga na kredit...
Teško da se više može naći novi Zing u trgovinama. No zato ima polovnih. Između ostalog, prednost starije varijante Zinga je uljni hladnjak motora. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki Eliminator 125 | |
| |
| | | | Kawasaki Eliminator 125 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|