| iskustvo - do Pule i natrag | |
|
+7necchi biker magna puksy lukylipik stain Jack 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 16:44 | |
| ovaj w/end su mi se planovi nesto pomaknuli, pa nisam otisao niti na jedan party nekim ljudima sam vec rekao za neke moje planove za duza putovanja, i dali su mi dobre savijete a onda sam odlucio testirati sebe i motor u malo duzoj dnevnoj voznji i da vidim u kojem cu psihofizickom stanju nakon toga biti do Pule i natrag u jednom danu i voziti se po lokalnim cestama cca 600 km i tako sam kao pravi ranoranioc jucer krenuo nesto prije 11 i isao starom karlovackom, pa na Lujzijanu za rijeku, i uz more do pule. . . relativno lezerna voznja, brzina po mjestima oko 60, a izvan do nekih 90. . . trajalo je uz stajanja sest sati, od toga pet sati voznje dosao u pet, popio kavu s frendicom, malo se prosetali, i krenuo natrag osam prekasno odluci sam se za istarski Ypsilon do Ucke, i na tom putu me ulovio mrak sa Zingovim svjetlom sam bio sretan kada bi netko dosao iza mene - da nesto i vidim on njihovih svjetla zabava je pocela oko Delnica, bilo je magle, koja me pratila do poslije Karlovca, i zimaaa :pale: i poceo sam dobivat iskustva o nocnoj voznji zima, je pa ti se vizir magli pokusao sam puhat zrak niz bradu, nula bodova na kraju sam se od Delnica do Zagreba vozio sa vise manje podignutim vizirom, koma noge su mi se smrzle sasvim, i stopala Spidi hlace SIGURNO nisu vjetronepropusne rukavice takotako cokule ( gojzerice ) su O.K. al ne za te uvijete - temperatura par iznad nule na pola puta sam poceo trazit gdje cu stat za cugu, al nis ne radi u jednom trenutku sam bio psihicki u tocki kada bi mogao pocet psovat i slat cijelu ideju u pm. . . i tada sam se odlucio fokusirati na nesto dobro sto me ceka. . . parkiram doma motor, odem u kadu, veceram ispred vatre. . . dosao sam u dva, i Zing i ja u jednom komadu motor radi savrseno, potrosio nesto ulja, a benzin trosio isto kao i po toplom danu - 2.45 l/100 kad sam sisao s motora doslovno sam se nekontrolirano tresao od zime, napunio kadu, i zaspao u njoj kad sam legao rekao sam si - eee, sad ces motor par dana ostavit po strani dakle, totalno psihicki i fizicki iscrpljen zakljucak - nakon 11 sati na motoru u tim uvjetima sljedeci dan nebi mogao zinut i onda sam se danas ustao, zajahao Zinga, dosao u studio i napisao ovo iskustvo
Zadnja promjena: Jack; pon 29 ruj 2008, 17:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 17:02 | |
| Pa svaka ti čast na ideji i realizaciji (ma di je onaj slon???) Sta ti nitko nije rekao da je po gorskom kotaru i lici i u sred ljeta ledeno za vozit se u neke rane ili kasne sate? Ili nisi ni pitao.... Neka si ti to prosao i ziv i zdrav (valjda) se vratio doma! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 17:08 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 17:27 | |
| Thx, Ma bitno da si stigao! Ja sam isto jednom u ovo doba, mozda malo kasnije se uputio za Split i kroz maglu, kisu i na kraju buru. Tako da znam kako ti je moralo biti! S tim da sam se ja vracao sutra a ne isti dan. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 17:34 | |
| - stain je napisao/la:
- Thx,
Ma bitno da si stigao! Ja sam isto jednom u ovo doba, mozda malo kasnije se uputio za Split i kroz maglu, kisu i na kraju buru. Tako da znam kako ti je moralo biti! S tim da sam se ja vracao sutra a ne isti dan. Split je ipak malo dalje, vjerojatno previse za isti dan ovo je bilo 600 km. . . al mi se cini da necu uskoro opet na nocni izlet mozda ak montiram brener na motor, da me grije | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:16 | |
| ...evo ti palac gore za stečenio dio iskustva i kao ohrabrenje za daljnje turice: (Powered by frubar.net) | |
|
| |
puksy man
Broj postova : 296 Godina imam : 54 Prebivalište : Zagreb Vozim : NEŠTO! Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:25 | |
| Skidam kapu majstore!Vrlo hrabro! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:47 | |
| i ja volim one day izlete ali krećem oko 7 i onda se vratim oko 8 uvečer pa je to malo normalnije | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:50 | |
| Je kad se krece i vozi po dalmaciji, ako kreces iz Zg-a u 7 ujutro pa jos preko like ili gorskog kotara zna biti opasno hladno u tu uru. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:50 | |
| - magna je napisao/la:
- i ja volim one day izlete ali krećem oko 7 i onda se vratim oko 8 uvečer pa je to malo normalnije
...ali mora biti oko nule, preko Like i uz snježne dionice........ | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 18:52 | |
| pa doći će zima a s njom i ja u zagreb ili bar do slunja, ili plitvica
btw jučer bio u zg i nisam vidio lukyija, neobično | |
|
| |
biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 19:27 | |
| Dobro je sticati iskustva...što više to bolje! Mislim da bi ti ovo iskustvo ostalo u sasvim drugom sjecanju da si se pravilno pripremio za taj put! Da ti nije bilo hladno (uvjek uzmi nešto toplo sa sobom) da ti se vizir nije maglio (postoje sprejevi i kvalitetniji viziri)...ono malo magle i loše svjetlo na zingu ti nebi smetalo!!
Drugi puta ces biti spremniji...namjerno kazem spremniji, jer ces sigurno otkriti jos mnogo stvari koje ces u buduce mjenjati ili nadomjestiti....ali sve to ima svoje cari i dio je naseg motristickog sazrijevanja! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:14 | |
| - biker je napisao/la:
- Mislim da bi ti ovo iskustvo ostalo u sasvim drugom sjecanju da si se pravilno pripremio za taj put!
Da ti nije bilo hladno (uvjek uzmi nešto toplo sa sobom) da ti se vizir nije maglio (postoje sprejevi i kvalitetniji viziri)...ono malo magle i loše svjetlo na zingu ti nebi smetalo!! Drugi puta ces biti spremniji...namjerno kazem spremniji, jer ces sigurno otkriti jos mnogo stvari koje ces u buduce mjenjati ili nadomjestiti....ali sve to ima svoje cari i dio je naseg motristickog sazrijevanja! ma, meni je ovo bilo super iskustvo, i zahvalan sam za njega samo da nije bilo tako hladno. . . i kak kazem da ne namjeravam uskoro opet. . . nije bas istina. . . kao sto kazes, sve je to dio odrastanja. . . jedino me strah kako je motoru radit nekih sest sati u komadu. . . vidio sam da je potrosio vise ulja nego kad tolko km napravim u kracim voznjama po gradu il okolici. . . | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:17 | |
| Trebalo bi mu bit bolje kad odradi 300km u komadu nego kad ga svakih 30km gasis pa ga opet na hladno palis... | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:26 | |
| - stain je napisao/la:
- Trebalo bi mu bit bolje kad odradi 300km u komadu nego kad ga svakih 30km gasis pa ga opet na hladno palis...
joooj, ovaj avatar ti je fakat za motor. . . to si i ja misli, radi u istom rezimu, nema grijanja/hladjenja, dilatacija i tih stavec. . . znao sam autom ici po 500 km u komadu, i bilo mu je O.K. nije imao primjedaba | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:48 | |
| Evo sam ga promjenio, cisto da ne umres od smijeha! | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:49 | |
| đek majstore, svjetski putniče!!!!!!!!!
drugi put obuci štrample | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:56 | |
| - necchi je napisao/la:
- đek majstore, svjetski putniče!!!!!!!!!
drugi put obuci štrample da strample umotat cu se u tri gunja. . . | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 20:57 | |
| - stain je napisao/la:
- Evo sam ga promjenio, cisto da ne umres od smijeha!
otisao sam na yearbook page, al je nekek spooora | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 21:37 | |
| Svaka cast Jack, ja sam okinuo nekih 150km u nedjelju, ali sam se posteno zabundal nisam ni osjetil hladnocu, ali bio je i ljep dan.. Mogu si misliti kak je tebi bilo po noci.. | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 21:39 | |
| ajd nek si nam se ti ziv vratio. a sad znas sta ti je raditi: pinlock vizir (ili bar onu naljepnicu koju sam imao na prosloj kacigi) obavezno ako se mislis voziti po ovakvom vremenu, bolje hlace i windstoper duge gace, dobre rukavice, tople carape i cijela sezona je tvoja!!!!!!! (iz vlastitog iskustva ) | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 21:51 | |
| - merla je napisao/la:
- ajd nek si nam se ti ziv vratio.
a sad znas sta ti je raditi: pinlock vizir (ili bar onu naljepnicu koju sam imao na prosloj kacigi) obavezno ako se mislis voziti po ovakvom vremenu, bolje hlace i windstoper duge gace, dobre rukavice, tople carape i cijela sezona je tvoja!!!!!!! (iz vlastitog iskustva ) pinlock vizir. . . neznam kakav je to ali znam da ova kaciga hebeno pusta zrak - HJC cl-max odlicna je, al nedo Bog da se nadjes u wind tunelu rukavice izgledaju O.K. carape su bile debeleee, al cizma glavu cuva | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 21:52 | |
| jel imaš kakvu podkapu? ilitiga podkacigu? | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag pon 29 ruj 2008, 22:03 | |
| - necchi je napisao/la:
- jel imaš kakvu podkapu?
ilitiga podkacigu? nemam, u ovom slucaju mi nebi pomoglo. . . ovak sam se vozio ko debil, sa dignutim vizirom i ogromnim osmjehom na licu. . . osmjeh tipa. . . ideeeessss. . . fuckkkkk. . . al ju trebam kupit. . . | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag uto 30 ruj 2008, 05:58 | |
| E sad i ti izgledas kako treba! To ti je vjerovatno od te vožnje ostao "zamrznuti" smjesak na avataru?! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: iskustvo - do Pule i natrag | |
| |
|
| |
| iskustvo - do Pule i natrag | |
|