| BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO | |
|
+7oracle Vida klesoo Kum huš lukylipik Munja 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pet 26 ruj 2008, 13:05 | |
| 27 09 08 Baj Ivo(stari s emzom)pravi parti u Zakorenju(selo između PŽ I NG) S obzirom da je u svom dugom bikerskom stažu obišao velik broj partija odlučio je sam počastiti ljude-pečenka gratis -piče po trgovačkim cijenama5-6 kn za piče ga nagovaram da stavi normalnu cijenu 10 kn da nešto zaradi s obzirom da nije baš materijalno potkožen.
u organizaciji mu pomažu:MK Independent MK Diablo
ps u planu je da se stavi humanitarni kotač da skupimo čovijeku koju kunu :hapy2: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pet 26 ruj 2008, 13:18 | |
| evo munja i ja sam otvorio i zatvorio temu kad sam vidio da si brži .
Pozivam i ja na bača Ivinu feštu |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pet 26 ruj 2008, 16:59 | |
| ... pričali mi kod Adventurera o tome Ori i Terza i..................... | |
|
| |
huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pet 26 ruj 2008, 21:05 | |
| da nisam polomljen došo bi - ma živa legenda on i mz. | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pet 26 ruj 2008, 21:14 | |
| E jebiga, sta ne rece ranije. Bas sam sutra trebao biti slobodan, a nekidan sam dogovorio kolegi da upadnem njegovu smjenu da on moze u svatove! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO sub 27 ruj 2008, 23:01 | |
| 1. Iako ne bih dosao (obveze preko glave), mislim da je prekasno staviti obavijest tek jedan dan unaprijed! 2. jako lijepo sto ste se nasli i pomogli covjeku. Ja ga osobno ne znam, ali volim cuti ovakove stvari... 3. Jel vas se skupilo dovoljno da oglodjete pecenku??? | |
|
| |
Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 09:59 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 17:29 | |
| Nije naš Iva tužan nego je samo malo umoran . Evo ova slika kaze kako Iva izgleda kad je među prijateljima . |
|
| |
oracle girl
Broj postova : 80 Godina imam : 51 Prebivalište : Istra Vozim : VTR SP 01 Na forumu od : 09.06.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 17:35 | |
| jest to je Ivo Druženje je u potpunosti uspjelo,pojelo se i popilo sve što je bilo...cuga je bila 10kn i mi smo donirali 2 bačve piva koje su prodane i novci će se predati predsjedniku Independenta koji će biti zadužen za skupljanje priloga u akciji "motor za Ivu" o kojoj on ništa ne zna.... ubrzo će ići pobliže objašnjenje u jednoj posebnoj temi,biti će brojevi žiro računa na koje će se moći uplatiti novac... plan je da se na Badnjak našem Ivi uruči motor,a koji i kako ovisiti će o tome koliko ćemo novaca skupiti... jučer je u kotaču izbrojano 5.000,00 kn i to je samo početak i što je najvažnije od svega,jučer smo uz pomoć našeg velikog prijetelja bikera iz Vinkovaca uspjeli Ivi rješiti životni problem a to je...stalno zaposlenje!!! čovjek već 17 godina radi sezonski u Hrvatskim šumama najteže poslove i stalno strepi da li će ga slijedeće godine pozvati...naime on je već čovjek u godinama i nije mu lako više raditi tako teške poslove i još bez ikakvih prava...no to bi već od sutra trebala biti stvar prošlosti i Ivo više neće strepiti za svoju egzistenciju... eto to vam je bikerska solidarnost na djelu... | |
|
| |
Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 18:36 | |
| :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Svaka cast! Ivu sam (smo) upoznali i ugostili u Puli na motosusretu. Covjek, mogu reci boem, zbilja vedrog, dobrog i optimisticnog duha. Svjestan njegove egzistencijalne situacije zbilja mi je drago da ste mu pomogli i pronasli posao jer nakon toliko godina, bez ne znam koliko radnog staza mislim da je zasluzio da se napokon situira kako treba. Price koliko motosusreta je postjetio zbilja zapanjuju. Iako nema novaca pokazuje svima nama koliko dobra volja i pomoc prijatelja moze biti dovoljna za posjet motosusretima bez obzira sto ne posjecuje sve sa svojim legendarnim MZ-om. Jos jednom svaka cast i pozdraw Iwi P.S. Na slici Ivo nije tuzan, malo... "odmara" | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 18:47 | |
| Hvale vrijedna akcija. . Obavjest je bila dosta kasno stavljena shta je vjerojatno jedan od razloga shta se je odazvalo manje ljudi. Inache imao sam casht upoznat Ivu , iako malo "umoran" ostavio je samo pozitivan dojam. . U potpunosti podrzhavam akciju "motor za Ivu" i spreman sam sudjelovat. S obzirom na broj chlanova ovog foruma , da samo polovica donira 50kn, shta mislim da bi vecina mogla, skupila bi se prilichna svotica. | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO ned 28 ruj 2008, 19:34 | |
| I ja sam imao chast u Puli upoznati "barba" Ivu, Svaka čast | |
|
| |
micky cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 43 Prebivalište : Zelčin- (Valpovo) Vozim : midnight star 950 Na forumu od : 11.09.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO pon 29 ruj 2008, 17:16 | |
| BIO SAM NA IVINOM PARYU I SVAKA ČAST BIO JE PRAVI DOMAĆIN. IVO JE LEGENDA I POZDRAVLJAM SVAKOG TKO SE ODLUĆI POMOĆI IVI. :bravo: | |
|
| |
wild_horse man
Broj postova : 110 Godina imam : 53 Prebivalište : požega Vozim : napokon hyosung aquila 250 Na forumu od : 19.04.2008
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO čet 02 lis 2008, 06:24 | |
| evo ovdje se nalazi pokoja fotkica s dotične fešte... http://www.independent.hr/blabla/viewtopic.php?t=2290 koliko čujemo baj ivo još nije došao sebi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO | |
| |
|
| |
| BAJ IVO PRAVI PARTI-EMZO | |
|