|
|
| Kisno Odjelo | |
|
+17ajkula skorpac fat boy necchi asy Kum zanotti Frntas Tomo-vz Jastreb palomas Zmija klesoo biker stain StarRider Gad_ 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 16 ruj 2008, 11:21 | |
| - necchi je napisao/la:
- ja kupila u metrou dvodjelno kišno odjelo za 70kn, neznam jesam li to slučajno naletla ili imaju stalno ta odjela u prodaji
šavovi šivani i iznutra ljepljeni, i nema cifova na džepovim made in nije kina jel to motokisnjak ili onaj sljakerski? | |
| | | ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 16 ruj 2008, 12:05 | |
| - zanotti je napisao/la:
- Ja imam ovo od Louis-a i više sam nego zadovoljan za tu cijenu,ako te zanima baš ih se kani naručiti par frendova preko Kreše.
dobra mala... odijelo tako tako.. prezuto mi je :bball: | |
| | | fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 16 ruj 2008, 13:18 | |
| - ajkula je napisao/la:
dobra mala... odijelo tako tako.. prezuto mi je :bball: prakticno za noc | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 16 ruj 2008, 13:47 | |
| [img] [/img] meni se ovako nešto čini praktičnije | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| | | | ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 16 ruj 2008, 20:12 | |
| hehe.. zuta je dobra al' ne za kabanicu .. zivjele narandze! pozdrav ! :hapy2: | |
| | | necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo sri 17 ruj 2008, 11:14 | |
| - klesoo je napisao/la:
- necchi je napisao/la:
- ja kupila u metrou dvodjelno kišno odjelo za 70kn, neznam jesam li to slučajno naletla ili imaju stalno ta odjela u prodaji
šavovi šivani i iznutra ljepljeni, i nema cifova na džepovim made in nije kina jel to motokisnjak ili onaj sljakerski? šljakerski al šta fali, kiša ne pita na koga pada materijal od kojeg je napravljen mi se ne čini kao nailon za vreče od smeća uostalom, prije, a pogotovo sad, nisam jurila 200/h pa imat takvo odjelo mi se ne čini bačene pare | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kisno Odjelo sri 17 ruj 2008, 11:39 | |
| pitam zato sto je frend imao slicno, ono zuto iz Peveca, za nekoliko kuna. Lijepo covjek obukao i (mislim da je) od Firenze do Venezie vidio sto je kupio. Od lamatanja na vjetru se sve raspalo! Isti tren zavrsilo u kanti za smece i pici dalje. Obzirom da i ja spadam u kategoriju siromasnih, koji ni za kruh nemaju, preporucam kupovinu kvalitetnijih stvari, jednom - zauvijek. Ili bar za duzi period. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo uto 19 svi 2009, 23:25 | |
| - klesoo je napisao/la:
- pitam zato sto je frend imao slicno, ono zuto iz Peveca, za nekoliko kuna. Lijepo covjek obukao i (mislim da je) od Firenze do Venezie vidio sto je kupio. Od lamatanja na vjetru se sve raspalo! Isti tren zavrsilo u kanti za smece i pici dalje.
Obzirom da i ja spadam u kategoriju siromasnih, koji ni za kruh nemaju, preporucam kupovinu kvalitetnijih stvari, jednom - zauvijek. Ili bar za duzi period.
Da.. Nakon mojeg razočaranja sa markom "HELD" općenito i naravno njihovim kišnim kombinezonom sa patentom koji se doslovno odmah raspao na 3 dijela - naručija sam i upravo mi dolazi novo, ovaj put dvodijelno jer sam uvjeren da se lakše oblači, a jednako štiti nadam se: River Road High-N-Dry 2-Piece Rainsuitnaravno ova CRNA verzija 100% waterproof, lightweight nylon shell Dual storm flap with hook-and-loop closures Two storm-proof pockets on top, also one on pants Fully mesh-lined and vented back yoke Lower leg zippers and removable suspender Heavy-duty nylon reinforced seat panel Pant: elastic waist and cuffs with snap-on boot straps 1-year manufacturer's warranty | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kisno Odjelo sri 20 svi 2009, 00:39 | |
| To si negdje kod nas uzeo ili naručivao preko neta? Jel se spajaju jakna i hlaće? Koliko zauzima mjesta? | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo sri 20 svi 2009, 06:55 | |
| ja sam ovo uzeo u louisu jesenas i odlično je,kvalitetan materijal,cif + čičak ,vozio u njemu ,a i koristim ga na snimanjima,odlično i ok cijena http://www.louis.de/_10aa5edf17614112a9f6c0b09da25808b8/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=851&list_total=2&anzeige=0&artnr_gr=205042 | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kisno Odjelo sri 20 svi 2009, 07:47 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- To si negdje kod nas uzeo ili naručivao preko neta? Jel se spajaju jakna i hlaće? Koliko zauzima mjesta?
Preko neta. Javim kad dođe, tek je na putu.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kisno Odjelo | |
| |
| | | | Kisno Odjelo | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|