|
|
| gdje kupit korduru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 14:31 | |
| frendica koja je trenutacno suvozacica me pitala jel znam gdje se moze kupit kordura - materijal slican goretexu od kojeg se rade odjela. . . al ne ona za vjencanja Necchi - evo ti ideje kak je frendica krakata ima noge ko gazela / tu ne mislim duge, krive i dlakave / treba produzit hlace jel ima neko mjesto gdje prodaju korduru | |
| | | necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 14:42 | |
| jok koliko ja znam misliš da si već nebi napravila i ovo i ono koliko sam se ja raspitivala, lakše je nabavit plutonij nego corduru ili goroteks | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 14:46 | |
| - necchi je napisao/la:
- jok koliko ja znam
misliš da si već nebi napravila i ovo i ono koliko sam se ja raspitivala, lakše je nabavit plutonij nego corduru ili goroteks eee, plutonij. . . a mozda bi i to radilo | |
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 14:48 | |
| ideja br.1 kupiti visoke čizme i hlače zgurat u čizme ideja br.2 produžit hlače s bilo čim u istoj boji | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 15:10 | |
| ja sam isto čuo da lakše nabavit uran ili plutonij, a i nevidim svrhu nabavke materijala, jer koliko ja znam ti šavovi se nakon šivanja još lijepe ili vare nekakvim strojem da bi bili nepropusni. | |
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pet 05 ruj 2008, 15:37 | |
| ne samo to, postoje kod nas neke firme koje za strane tvrtke proizvode jakne i hlače od tih materijala, i imam informacije da imaju sve u milimetar izračunato utrošak materijala i da nema šanse kupiti od njih neki ostatak ali evo i ideja 3 neka da oglas da kupuje neke takve hlače koje su eventualno nekome poderane ili dotrajale, pa se od tih hlača odreže koliko joj fali i nadošije se onoliko koliko joj treba krojačica, dobra, bi to mogla ušit na određeni način da kiša ne propušta jako, a iznutra se po šavovima uvijek izljepit kakva traka, barem danas ima svega i dučanima | |
| | | Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: gdje kupit korduru pon 08 ruj 2008, 20:28 | |
| daklem. . . frendici sa dugim nogama sam prenio nek si pogleda na Hreljicu, tamo valda moze nac neke stare hlace. . . fala za savijet. . . ili nek si pogleda u ducanu za zirafe znam da je bez veze, al nisam odolio a da ne napisem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: gdje kupit korduru | |
| |
| | | | gdje kupit korduru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|