| Moto caffe bar- gdje? | |
|
+19vedro_allmighty StarRider ZAGOR apach merla klesoo v-twin mala bestija Piva Genesis051 domino magna Zmija Free Spirit Yzzy zida black&white eltoro cro.chopper 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 17:31 | |
| Na inicjativu jednog našeg člana (genesis051) pokrečem ideju da se ovdje predstave kafići,barovi ili ti mjesta u gradu gdje umorni bajker može popiti dobru kavu ili ti nešto drugo !!? a da se ugodno osječa , ideja je na mjestu stoga sam ju i pokrenuo ovdje stoga ukratko ime bertije,gdje se nalazi,broj konobarice (tel.) itd :cyclops: | |
|
| |
eltoro man
Broj postova : 440 Godina imam : 56 Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice Vozim : Eltoro Slasher Na forumu od : 15.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 18:54 | |
| imate "moto bar" u brdovcu na glavnoj cesti i super je atmosfera | |
|
| |
black&white man
Broj postova : 99 Godina imam : 43 Prebivalište : Zabok Vozim : silverstone,marauder Na forumu od : 07.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 19:30 | |
| "Route 66" - Zagreb( najednostavnije sa Vukovarske prema nacionalnoj knjižnici ili sa Zagrebačke{bivša Slavonska Avenija}prema glavnom kolodvoru na Vukovarsku) Kod nacionalne knjižnice ..mala trošna kućica i na prvi pogled misliš wtf...dođeš unutra..stol se drži na begastoj..paučina visi sa svakog kuta..dijelovi raznih motora na zidovima...opet misliš wtf..sjedneš jednom i ostaneš unutra barem par sati..atmosfera opuuštena i mjuza odlična (rock, blues...)..svakim danom na veće svirka u živo..jednostavni ljudi..nema hebenih spika ko vozi skuplji motor i kolko košta čija jakna..uglavnom, dođeš jednom i sigurno se vračaš...
Zadnja promjena: ; ned 30 pro 2007, 23:03; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
zida man
Broj postova : 462 Godina imam : 45 Prebivalište : Volavje (do pariza) Vozim : vn 800 Na forumu od : 23.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 19:34 | |
| nisi napisao u kom gradu? po mjestu stanovanja pretpostavljam u Zaboku.. al ipak da budemo sigurni..... | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 19:50 | |
| - zida je napisao/la:
- nisi napisao u kom gradu? po mjestu stanovanja pretpostavljam u Zaboku.. al ipak da budemo sigurni.....
"Route 66" - Zagreb | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? sub 29 pro 2007, 20:04 | |
| I u Brodu ima mjesto gdje se može popiti dobra kava , i (nešto drugo ) uz dobru mjuzu . Domačinski ambijent . opuštena atmosfera ,Caffe Dominko . Ah da ne zaboravim spomeniti to je naše okupljalište ili kako to zovu club house . |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 08:18 | |
| U mom gradiću Pleternici --CAFFE OASE (mislim da je deep bio tamo) vlasnik isto vozi choppera( en 500) inače jako dobar čovjek i uvijek spreman na našu vrstu razgovora, a spreman je pomoći i bikeru u nevolji :pljuga: | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 12:01 | |
| Stara Karlovačka (zagreb-karlovac) mjesto Donji Desinec caffe bar i pizzeria "Gaj" odmah uz glavnu cestu,veliko parkiralište i stari i mladi gazda voze čopera U gradu Jastrebarskom - " Maritimo " velika terasa,parking,ambijent super,gazda vozi čopera,birc se nalazi kad se uđe u grad iz smjera ZG u grad jasku na prvom raskrižju desno kod konzuma. U samom gradu još jedan birc u centru isto na glavnoj cesti " Pastuh pub" i odmah preko puta dobra slastičarna "Grota" | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 12:10 | |
| Moto Caffe - Zadar
Lokacija: na glavnoj obilaznici iznad Zadra Opis: Običan kafić koji se samo tako zove, nema prikladne atmosfere, ima par slika motora po zidovima, jedan fliper.kava loša, pivo je srećom u boci
vlasnik je zastupnik za kawasaki i motoguzzi, ima servis iza birtije u kojem voli ljudima pokvariti ispravne motore na redovnim servisima, naplatiti (masno) što nije radio i dijelove koje nije ugradio...ako se pobunite, samo će vam reći: to tako treba...i okrenit leđa
jedino što malo diže prosjek je da je to trenutno okupljalište Beštija, ali ja tamo više neću potrošit ni lipe | |
|
| |
black&white man
Broj postova : 99 Godina imam : 43 Prebivalište : Zabok Vozim : silverstone,marauder Na forumu od : 07.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 14:20 | |
| Bistro Bibi - Oroslavje ( od samog centra prema Stubickim Toplicama) .. u tom kraju većinom se kod njega okupljaju motoristi...klopa..može se i prespavati.. ...gazda vozi H-D flstc dorađen po njegovoj želji!
Zadnja promjena: ; ned 30 pro 2007, 23:06; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 17:45 | |
| u šibeniku: istok ražine moto pub zapad na magistrali moto caffe
dobit ćete piće, a za ostalo ovisno o afinitetu | |
|
| |
domino man
Broj postova : 17 Godina imam : 46 Prebivalište : osijek Vozim : kawasaki zzr600 trenutno Na forumu od : 19.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 18:47 | |
| u Osijeku
Biker Bar , Vukovarska 81 (preko puta izolirke)
to je ujedno i nas club haus mk My Way,
Zadnja promjena: domino; sri 02 tra 2008, 21:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? ned 30 pro 2007, 20:24 | |
| Hvala na aktivaciji ove teme, i molim, da me se izbriše, za dan-dva (da ostane samo popis caffe-a)... Samo sam želio ubacit napomenu: El toro, ne zamjeri tkđ. i B & W, ništa loše od mene, samo primjedba... Ja nisam odAvde (nego odAnta ) Brdovec, mi ne znači puno... je to znači da, kad dođem u Zaprešić, pitam za Brdovec... (?) Ja u Zgb. NE ZNAM NIŠTA, pa ni gdje je "nacion. knjižnica"... kvart, molim... kvart (a, po mogućnosti i adresu)... istina, većina ljudi, koji žive u Zg, će znati... ali... (hvala na pažnji, i ponavljam: ne zamjerite, ništa osobno...) Ma nemoj se ti nama ljititi... Kada ševa zapjeva (proljeće), jedan vikend se dogovorimo, ti lijepo dođeš u Zgb, mi te dočekamo i vodimo na turneju po frendly-moto bircevima Zagreba te bliže i dalje okolice! Onda drugi tjedan mi svi dođemo u Rijeku... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pon 31 pro 2007, 09:26 | |
| još jedan put: okolo šibenika se može naći puno putokaza biker friendly nisam svakog provjerio ali valjda ne lažu | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pon 31 pro 2007, 09:51 | |
| - magna je napisao/la:
- još jedan put: okolo šibenika se može naći puno putokaza biker friendly nisam svakog provjerio ali valjda ne lažu
nažalost, slučaj iz zadra je primjer da nije svaki "moto caffe" biker friendly...neki su bikers pockets enemy | |
|
| |
Piva girl
Broj postova : 395 Vozim : suzuki marauder 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pon 31 pro 2007, 16:12 | |
| - Yzzy je napisao/la:
- zida je napisao/la:
- nisi napisao u kom gradu? po mjestu stanovanja pretpostavljam u Zaboku.. al ipak da budemo sigurni.....
"Route 66" - Zagreb Route 66 Adresa je Paromlinska 47,Zagreb telefon 01- 611-8737 karta tamo sam inventar imam slike kako izgleda,ako želite stavim ih | |
|
| |
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pon 31 pro 2007, 18:48 | |
| - handdeploy je napisao/la:
- Moto Caffe - Zadar
Lokacija: na glavnoj obilaznici iznad Zadra Opis: Običan kafić koji se samo tako zove, nema prikladne atmosfere, ima par slika motora po zidovima, jedan fliper.kava loša, pivo je srećom u boci
vlasnik je zastupnik za kawasaki i motoguzzi, ima servis iza birtije u kojem voli ljudima pokvariti ispravne motore na redovnim servisima, naplatiti (masno) što nije radio i dijelove koje nije ugradio...ako se pobunite, samo će vam reći: to tako treba...i okrenit leđa
jedino što malo diže prosjek je da je to trenutno okupljalište Beštija, ali ja tamo više neću potrošit ni lipe Moto Caffe nije okupljalište Beštija, tamo je samo bio organiziran party za rođendan M.K.Beštije. | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? uto 01 sij 2008, 19:39 | |
| - mala beštija je napisao/la:
- handdeploy je napisao/la:
- Moto Caffe - Zadar
jedino što malo diže prosjek je da je to trenutno okupljalište Beštija, ali ja tamo više neću potrošit ni lipe Moto Caffe nije okupljalište Beštija, tamo je samo bio organiziran party za rođendan M.K.Beštije. isprika s moje strane, očito sam onda krivo informiran. eto, sad nema ni te svijetle točke | |
|
| |
v-twin man
Broj postova : 162 Godina imam : 49 Prebivalište : split Vozim : xvs 1100 classic Na forumu od : 21.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? čet 03 sij 2008, 20:20 | |
| - magna je napisao/la:
- u šibeniku: istok ražine moto pub
zapad na magistrali moto caffe
dobit ćete piće, a za ostalo ovisno o afinitetu http://www.motopub.net/news.php | |
|
| |
v-twin man
Broj postova : 162 Godina imam : 49 Prebivalište : split Vozim : xvs 1100 classic Na forumu od : 21.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? čet 03 sij 2008, 20:23 | |
| SPLIT CLUB HOUSE M.K.FJAKA caffe bar Bounty
http://www.fjaka.hr/txt/club_house/club_house.htm | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? čet 03 sij 2008, 23:10 | |
| - Citat :
- tamo sam inventar
imam slike kako izgleda,ako želite stavim ih ajd natrpaj par slikica u birtiju. Mozda smo se i sreli... | |
|
| |
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| |
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pet 04 sij 2008, 13:07 | |
| - klesoo je napisao/la:
-
- Citat :
- tamo sam inventar
imam slike kako izgleda,ako želite stavim ih ajd natrpaj par slikica u birtiju. Mozda smo se i sreli... A onda se mozda nas vise zna a da se i neznamo :pljuga2: | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| |
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? pet 04 sij 2008, 13:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moto caffe bar- gdje? | |
| |
|
| |
| Moto caffe bar- gdje? | |
|