Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 17:35
ali topove obavezno promijeni :bravo:
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 17:44
stain je napisao/la:
Stvarno lijepo odrađeno, al topovi obavezno duži!
Definitivno duži topovi,sve pstalo je OK!!!!
Night rider cro chopper forum
Broj postova : 821 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 26.06.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 18:00
2 coHr:a kak ti se svidaju ovi topovi? :lol:
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 18:16
Uredno,uredno.
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 19:59
Saba je napisao/la:
jebiki je napisao/la:
Jedna od lipših malih viragica Vidim da ti paše visina volana,neg jeli problem uvući kabele u volan pošto su oštri kutevi I još jastučić na sissy
Pa vidiš da ih nije provuka
vidim da nije,možda sam krivo formulira, pitanje je bilo u smislu "zašto nisi......?" Ah...ovih nadobudnih moderatora
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 20:33
:bravo:
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 23:00
jebiki je napisao/la:
Saba je napisao/la:
jebiki je napisao/la:
Jedna od lipših malih viragica Vidim da ti paše visina volana,neg jeli problem uvući kabele u volan pošto su oštri kutevi I još jastučić na sissy
Pa vidiš da ih nije provuka
vidim da nije,možda sam krivo formulira, pitanje je bilo u smislu "zašto nisi......?" Ah...ovih nadobudnih moderatora
vjerovatno mu ne bi bilo dužine za ovu visinu volana da je provlačio kabele, vidiš na fotki da su napeti, znaći da bi ih trebao produžiti.
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 26 pro 2008, 23:51
Svaka čast na personalizaciji. Samo naprijed! O ukusima nebi.
Gost Gost
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 27 pro 2008, 13:45
Odlično! Svaka čast!
coHr man
Broj postova : 83 Godina imam : 42 Prebivalište : os Vozim : virago xv250 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 27 pro 2008, 15:01
2 night rider: provlacio kablove nisam jer (iskreno receno) nisam o tome ni razmisljao! bio sam uzbuđen sto uopce nesta radim na motoru a i cijeli posao sa inox doradama me je izasao besplatno! (mislim na majstora)
a sto se tice topova koji su prikazani u filmicu, hebeni su!!! ovi moji jesu mali ali prigusivaci su skinuti tako da daju jako dobar zvuk. razmisljam i ja tako sta instalirati na moju samo neznam kako rjesit pocetke tj. dosjede na cilindrima, neznam jel ima tu kakvih zajebancija!??
Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) ned 28 pro 2008, 11:21
Krasno. I ja planiram na svom venoxu neke prerade pa me zanima gdje nabaviti takve cijecvi. Cuo sam da ima Inox-metali i metali-inox u os ali ne vjerujem da ce dati na malo tj prodavati dvije tri cijevi i dva tri lima.
Night rider cro chopper forum
Broj postova : 821 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 26.06.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) ned 28 pro 2008, 12:40
Mislim da je Mustra radio tako nesto oko topova,pitaj njega
coHr man
Broj postova : 83 Godina imam : 42 Prebivalište : os Vozim : virago xv250 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 02 sij 2009, 10:47
ja sam kupio u strojoprometu! dosta je povoljno bilo, mislim da je metar inox cijevi od 22mm nekih 30 novaca! nekosta to bogzna sta. samo ruke majstorove, koda su od "suvog" zlata!
phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 02 sij 2009, 11:11
Motor je sada u najmanju ruku zanimljiv. Svidja mi se volan
coHr man
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 25 lip 2010, 14:46
evo da se i ja mao pohvalim mojim radom na vragici!!
nisam dugo nista radio na njoj, dosta sam mudrovao na koju temu bajka krenuti: bobber,indian, ww2 cak sam razmisljao napraviti krosera 60-70-ih! :lol:
ali krenuo ja na bobera, neka kriza se pojavila a taj zahvat najmane kosta! stoga necu duziti rjecju nego pokazati slikama!!
oh da, umalo zaboravih, ime mu je:
basTardO
skidanje sjedala i premjestanje amortizera uspravno tako da bude sto nizi IMG]https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/kal0ld.jpg[/IMG]
ovako izgleda bez oriđiđi sica, a u planu mi je staviti sic na federe, naravno ne ovaj nego limeni
ovdje ide upasiravanje duzine i oblikovanje zadnjeg blatobrana. blatobran je od nekog starog tomosa, mislim t 12, neznam,al na sebi je imao 7 boja!!! poludio sam sa brusilicom u rukama!!! grrrr
prvobitno stanje blatobrana
orginalno stanje blatobran sa stoplampom od ferđe, orginal!!!
pogled s guza :lol:
Zadnja promjena: coHr; pon 28 lip 2010, 22:25; ukupno mijenjano 2 put/a.
coHr man
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 25 lip 2010, 15:00
evo jos slika i da, jedno upozorenje svima koji budu gledali sa zadovoljstvom i sa zgrazanjem:
u sav ovaj trud i muku je utroseno jako malo vremena, puno mozganja u krevetu, puno umnog izbivanja od zene (kad sam s njom, nisam s njom) :lol: i jako jako malo novaca i malo alata! s time da su svi orginalni djelovi sacuvani!!!
i evo ga u voznom stanju dan prije i na dan rege:
dan rege, tablica je na drugoj strani, nikako da sam i to poslikao
Zadnja promjena: coHr; uto 29 lip 2010, 20:05; ukupno mijenjano 1 put.
bananajoe cro chopper forum
Broj postova : 526 Godina imam : 35 Prebivalište : Koprivnica Vozim : Bandit 650n Na forumu od : 24.03.2009
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) pet 25 lip 2010, 15:12
pravi bobber
nije bilo problema na tehnickom? ovdje su frenda zezali da mora imat nogare i sic za suvozaca jer pise da je za 2 osobe zmigavci
mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 26 lip 2010, 00:15
Svaka čast na preradi još malo šminkanja (uvuć kablove,stavit žmigavce ...) i to je to, nego reci mi kako si rješio hvatanje amortizera na drugu točku na rami. Ja imam kimyca i uzeo sam amortizere od honde samo šta njima triba okomitiji kut s obzirom na postojeći pa me zanima jeli si imao orginalne hvatače za taj kut ili...
kruns man
Broj postova : 37 Godina imam : 46 Prebivalište : koprivnica Vozim : suzuki bobber Na forumu od : 19.06.2010
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 26 lip 2010, 00:36
coHr je napisao/la:
evo jos slika i da, jedno upozorenje svima koji budu gledali sa zadovoljstvom i sa zgrazanjem:
u sav ovaj trud i muku je utroseno jako malo vremena, puno mozganja u krevetu, puno umnog izbivanja od zene (kad sam s njom, nisam s njom) :lol: i jako jako malo novaca i malo alata! s time da su svi orginalni djelovi sacuvani!!!
i evo ga u voznom stanju dan prije i na dan rege:
vidim da je i svjetlo od malog fergusona našlo kod tebe primjenu ja sam isto razmišljao da to svjetlo stavim na svoj bike ali sam se onda ipak odlučio za neko iz louisa. zgodan motor inače
coHr man
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 26 lip 2010, 14:23
Citat :
nije bilo problema na tehnickom? ovdje su frenda zezali da mora imat nogare i sic za suvozaca jer pise da je za 2 osobe zmigavci scratch
pa ima zmigavce pozadi, vidi se na zadnjim slikama a za sjedalo nisu pitali, a nogari su ostali
Citat :
nego reci mi kako si rješio hvatanje amortizera na drugu točku na rami. Ja imam kimyca i uzeo sam amortizere od honde samo šta njima triba okomitiji kut s obzirom na postojeći pa me zanima jeli si imao orginalne hvatače za taj kut ili...
pa za kut na odnosu od zadnjih vila nisam niti obracao paznju a sto se tice sjedista za njega, bila je vec probusena rama za vijak od orginalnog blatobrana. samo sam napravio distancu od nehrđajuceg celika i kroz njega postavio vijak 12-icu od inoxa
e da, ti me kablovi hebu, neznam sta bih sa njima, neznam kako, kad svi moraju biti gore, jedino dupla sajla gasa se moze skinuti,
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) sub 26 lip 2010, 15:01
Svida mi se konacna verzija, zadnji blatobran je super
mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
Naslov: Re: nije prerada nego dorada :)) ned 27 lip 2010, 08:43
Ja sam sebi na venoxu sajle uvalio u kabel od tuša i mogu ti reč da dosta urednije izgleda. :lol: Ekipa kad vidi i kad se zagleda skuži šta je i zavari ali svi kažu da je prva liga, za mene sve šta se može iskoristit a ne košta valja(naprid sam toolbox napravio od dječije pernice).