|
|
| MOTORMANIA | |
|
+28mavo emirharley cro.chopper Vladek Deckardcain medo Quirin One Night Stand gusgus Jack KekoWaspnation Leso buralee Brzi lord buba trunta lukylipik sef-sale calc69 lucifer oracle zanotti dragger StarRider Yzzy stain magna 32 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 19:55 | |
| evo, da dignem malo ovu temu. . . danas sam trazio zaruljicu za svjetlo, i kako sam bio u Novom Zagrebu otisao sam i do Motormania-e. . . i imam sta vidjeti. . . ducan zatvoren. . . a na vratima pise. . . ne volim te vise. . . zapravo, pisalo je da se kupci obrate ducanu u V. Gorici. . . ma, kakvo cudo. . . pa sto se dogodilo. . . ajme, kuku lele :-) | |
| | | Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 19:56 | |
| Koliko sam čuo već je duže vrijeme zatvoren | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 20:01 | |
| - Quirin je napisao/la:
- Koliko sam čuo već je duže vrijeme zatvoren
Ispravak radi u Velokoj Gorici kupio uložak fara |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 20:26 | |
| ja sam mislio da ste vi kupili gotove motore a ne kinder jaja pa vam uvijek nešto fali,mi s kineskim igračkama nemamo tih problema ,dođeš pokažeš prstom i to je to | |
| | | Deckardcain man
Broj postova : 192 Godina imam : 56 Prebivalište : Split Vozim : Eliminator 250, Kawasaki ER5 Na forumu od : 18.09.2009
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 20:58 | |
| Naručija sam filter zraka koji za svoj motor nigdi nisan moga nać (a i nije mi se baš tražilo)... prvo mi stigao mail, pa gospodin Krešo zvao i to u dva navrata....filter stigao za tri četiri dana, sve uredno....mislin šta se mojih iskustava tiče sve ok....nek tako samo nastave | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 20:59 | |
| otkako sam skužio da HIGHWAY HAWK ima kupiti preko bikersmotoshopa motormanija mi je izbrisana iz pamćenja | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 21:48 | |
| - magna je napisao/la:
- otkako sam skužio da HIGHWAY HAWK ima kupiti preko bikersmotoshopa motormanija mi je izbrisana iz pamćenja
ajme, a Highway Hawk ima za kupit u bikermotoshopu. . . hvala ti za info. . . | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 21:59 | |
| - Jack je napisao/la:
- magna je napisao/la:
- otkako sam skužio da HIGHWAY HAWK ima kupiti preko bikersmotoshopa motormanija mi je izbrisana iz pamćenja
ajme, a Highway Hawk ima za kupit u bikermotoshopu. . . hvala ti za info. . . I to jeftinije i puno, puno brže od Motormanije... | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 22:07 | |
| motormanija naručio neke stvari od prošlog ljeta,niko nikad nije ništa javio motormanija | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 22:25 | |
| Jednbom davno ja sam isao na servis i neke dorade u Motormaniju, sve su mi super odradili, profesionalno, kvalitetno, brzo i nisam puno platio. Ja - zadovoljan. | |
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 22:27 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Jednbom davno ja sam isao na servis i neke dorade u Motormaniju, sve su mi super odradili, profesionalno, kvalitetno, brzo i nisam puno platio. Ja - zadovoljan.
MA servis je sasvim druga priča. Mi govorimo o dućanu i odnosu prema kupcu, tj. roba se naruči i onda ništa...ovu za 2 godine...pa više nemam taj motor... Ako nema u dućanu to je to, zaboravi naručivanje... | |
| | | mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 03 pro 2009, 23:30 | |
| Bio sam nekoliko puta u Gorici i kupovao neke sitnice i bili su vrlo uslužni i ljubazni, nemam nikakve zamjerke. Do sada nisam naručivao ništa a čitajući ovu temu definitivno niti neću. Jednom sam navratio dok su radili u Zagrebu, nisu me ni pogledali a kamoli doživili, ni dobar dan ni doviđenja, kao da nije bila u pitanju ista firma. | |
| | | StarRider cro chopper forum
Broj postova : 925 Godina imam : 72 Prebivalište : Hrvatska Na forumu od : 17.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA pet 04 pro 2009, 12:42 | |
| - mavo je napisao/la:
- Bio sam nekoliko puta u Gorici i kupovao neke sitnice i bili su vrlo uslužni i ljubazni, nemam nikakve zamjerke. Do sada nisam naručivao ništa a čitajući ovu temu definitivno niti neću.
Jednom sam navratio dok su radili u Zagrebu, nisu me ni pogledali a kamoli doživili, ni dobar dan ni doviđenja, kao da nije bila u pitanju ista firma. Čudno je to u MOTORMANIJI. Kada si u Gorici jako su uslužni i super raspoloženi, no u Zagrebu su puni sebe...tojest puni govana (iliti dreka o.prev) | |
| | | ljubo100 man
Broj postova : 380 Godina imam : 56 Prebivalište : Petrinja Vozim : VN 800 Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 28 pro 2009, 20:13 | |
| Danas sam bio u Motormani-i u VG, usluga vrhunska, ljubazna, profi. Čovjek se poslije predstavio (Renato). Iako nije bilo broja hlača koje sam tražio otišao sam zadovoljan uslugom. Sad vidim da me je služio gazda. Toliko, samo zbog ukupne slike. | |
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 28 pro 2009, 20:28 | |
| - ljubo100 je napisao/la:
- Danas sam bio u Motormani-i u VG, usluga vrhunska, ljubazna, profi.
Čovjek se poslije predstavio (Renato). Iako nije bilo broja hlača koje sam tražio otišao sam zadovoljan uslugom. Sad vidim da me je služio gazda. Toliko, samo zbog ukupne slike. Je i meni je obećao neke popuste za Virago motore, pa sam naručio volan prije 4 mjeseca u međuvremenu sam kupio i zamjenio za drugi volan u biker moto shopu po jeftinijoj cijeni. Renato je super ljubazan ali ako nema u dućanu onda niš od toga. | |
| | | rifireman cro chopper forum
Broj postova : 510 Godina imam : 57 Prebivalište : Rijeka-Saršoni Vozim : Suzuki Intruder c800 Na forumu od : 27.07.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA uto 05 svi 2015, 12:47 | |
| Dugo nitko nije spominjao Motormaniju ovdje na forumu; ono šta sam ćitao baš i nije bilo obečavajuće. Ali ja se odlučio da probam; narudžba preko interneta. Logirao se naručio 22.04.; računam za tjedan dana tj. 29. ili 30. trebalo bi doći. Sutradan zovem i preko telefona; potvrđuju u srijedu je kod njih u dućanu u četvrtak kod mene doma. U srijedu zovem da li je stiglo; kad ono problem; nije stiglo sve. Nije njihova greška, greška u slanju nisu im poslali sve; ni sami neznaju zašto se to desilo. U petak je prvi maj, praznik; nema šanse da stigne ovaj tjedan. Došlo mi malo slabo, zar je sve točno šta piše na forumu. Jučer u ponedeljak, poziv iz Motormaije, stiglo sve, danas šaljemo, sutra je kod vas. I stvarno danas oko 9,30 sati; expres pošiljka stigla, uredno platio i to je to.
Moje iskustvo ipak bilo zadovoljavajuće; desetak dana čekanja na isporuku i nije previše.
| |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA uto 05 svi 2015, 19:02 | |
| Davno, još za stari Intruder kupio sam dosta opreme kod njih (Higway Hawk), no sve su igrom slucaja imali na lageru. Neke stvarcice koje sam bio dodatno narucio....nisu se nikad poslije ni javili niti ista obavijestili. Pa sam to nabavio u Trstu u Moto Star-u. Poslje toga nisam bio u njihovom ducanu. Nadam se da su sada ipak malo poduzetniji i profesionalniji. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 07 svi 2015, 01:13 | |
| Ja naručio far - stig'o, je za 3 (tri) dana! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MOTORMANIA | |
| |
| | | | MOTORMANIA | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|