| MOTORMANIA | |
|
+28mavo emirharley cro.chopper Vladek Deckardcain medo Quirin One Night Stand gusgus Jack KekoWaspnation Leso buralee Brzi lord buba trunta lukylipik sef-sale calc69 lucifer oracle zanotti dragger StarRider Yzzy stain magna 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 08:12 | |
| nedavno je bilo priče o motormaniji u negativnom kontextu. evo malo pozitivnog: prije par miseci naručim dva komada za motor i platim kaparu. nakon par dana zovu da su dobili ali samo jedan. kako je zanotti išao po neke svoje stvari pokupio mi je i taj komad. cijena je bila ravna kapari, tako da smo bili izravnani. prije par dana zovu i ispričavaju se jer im je pao kompjuter pa sad rade ručno i pitaju jesam li dobio te stvari. nisam ih dobro razumio jer sqm tražio još nešto što nisam dobio pa kažem da nisam dobio. oni kažu da šalju uz dobar popust kao ispriku. i dobijem ja prva dva komada (treći nisu spominjali) uz dobar popust s tim da su mi uvažili akontaciju koji sam već iskoristio. neznam jeste li dobro razumili ali u svakom slučaju zbog njihove šeprtljavosti sam na dobitku oko 50% vrijednosti robe | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 08:38 | |
| Ja to ne bih nazvao pozitivnim, iako si ti u ovom slućaju zbog njihove poslovične šeprtljavosti profitirao, mnogi su iz istog razloga gubili živce mjesecima čekajući naručenu robu! | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 08:40 | |
| :P :P :P :P :P Drago mi je da si TI na dobitku, samo ne vidim šta je tu pozitivno o "motormaniji"??!! I taj slučaj dokazuje da su šeprtljavci i loši trgovci! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 09:30 | |
| sve što se završi sa + u đepu je pozitivno. živaca potrošio =0; kuna dobio pa naravno da je pozitivno | |
|
| |
StarRider cro chopper forum
Broj postova : 925 Godina imam : 72 Prebivalište : Hrvatska Na forumu od : 17.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 10:00 | |
| Sad mi je jasno zakaj mi u okolici Motormanije pušimo lovu. Dođu "Dalmoši" i dobe sve jevtinije....... | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA sri 13 kol 2008, 14:06 | |
| Šteta šta iznos nije veći. | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 14 kol 2008, 00:23 | |
| Ma meni se čini da su se malo trgnuli. Imao sam neke naruđbe,čekao pa sam popi..io te ih poništio,kad neki dan zovu,ispričavaju se,daju popuste. Prošli tjedan im pošaljem mail za lampice maglenki kad ono sutradan več stiglo. | |
|
| |
oracle girl
Broj postova : 80 Godina imam : 51 Prebivalište : Istra Vozim : VTR SP 01 Na forumu od : 09.06.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 14 kol 2008, 10:44 | |
| ja imam samo pozitivna iskustva s njima....već par godina sve što mi treba za motor kupujem od njih i svaki put mi je slijedeći dan već na vratima ,dok ovi ovdje u mojoj okolici nikad nemaju na stanju pa dok naruče pa ovo pa ono..... zadnje super iskustvo od prije mjesec dana je ovakvo:trebale mi prednje pločice,ulje i filter za izmjenu i fino ja to sve naručim preko njihovog kataloga (super stvar)no uglavnom nisam dobro pločice naručila,umjesto dva para naručih jedan i Renato me zove i objašnjava kako sam naručila samo za jedan disk umjesto za dva i još me upozorio da sam naručila neke trkaće a to mi ne treba, nego iste takve postoje kakve sam ja htjela, samo prikladnije za moj motor i naravno mnogo jeftinije.... šta reći...čovjek je super | |
|
| |
Broj postova : 925 Godina imam : 72 Prebivalište : Hrvatska Na forumu od : 17.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 14 kol 2008, 11:16 | |
| - oracle je napisao/la:
- ja imam samo pozitivna iskustva s njima....već par godina sve što mi treba za motor kupujem od njih i svaki put mi je slijedeći dan već na vratima ,dok ovi ovdje u mojoj okolici nikad nemaju na stanju pa dok naruče pa ovo pa ono.....
zadnje super iskustvo od prije mjesec dana je ovakvo:trebale mi prednje pločice,ulje i filter za izmjenu i fino ja to sve naručim preko njihovog kataloga (super stvar)no uglavnom nisam dobro pločice naručila,umjesto dva para naručih jedan i Renato me zove i objašnjava kako sam naručila samo za jedan disk umjesto za dva i još me upozorio da sam naručila neke trkaće a to mi ne treba, nego iste takve postoje kakve sam ja htjela, samo prikladnije za moj motor i naravno mnogo jeftinije.... šta reći...čovjek je super Pa što reći....RENATO je slab na ženske !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 14 kol 2008, 11:24 | |
| - zanotti je napisao/la:
- Ma meni se čini da su se malo trgnuli.
Imao sam neke naruđbe,čekao pa sam popi..io te ih poništio,kad neki dan zovu,ispričavaju se,daju popuste. Prošli tjedan im pošaljem mail za lampice maglenki kad ono sutradan več stiglo. Pa da.....dalmatinci profitiraju ...ja dođem kod njih, pokažem žarulju koja mi treba a žmigavce "Devils Eye" imaju u izlogu (žarulje su naime za njih) tip gleda žarulju, kopa po nekoj kutiji za cipele i veli: NEMAM !!!! A ja: Vadi iz izloga, kad on:NEMREM !!!Budu već došle !!! Kada: NEZNAM ! Pa kaj onda znaš ???? Bad je u tome da prodaju Highway Hawk proizvode a nemaju zato recimo žarulje !!! Pa kad krepa žarulja, jebi se, kupi druge žmigavce. Ali kako sam već rekao....ak stanuješ negdje daleko oni ti pošalju. Ma što pizdim...idem se odseliti...recimo u Dubrovnik...na kratko...možda mi pošalju traženo....i možda se zeznu za lovu.....he he he . | |
|
| |
lucifer man
Broj postova : 25 Godina imam : 47 Prebivalište : bih Vozim : VN1500 custom Na forumu od : 12.08.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 14 kol 2008, 23:03 | |
| kod vas je jos i dobro ovdje kada nesto trebas moras zvati prijatelje koji zive vani,nesto mozes nabaviti i u sarajevu ali uglavnom za trkace,tako da bi rado pristao cekati duze i ne traziti popuste samo da dobijem recimo nove disk plocice. zavidim vam. | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 54 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA pet 15 kol 2008, 09:31 | |
| ...nekad dobivaš,nekad gubiš... Na kraju si opet na nuli ili blagom minusu... Ja sam siguran,Magna,da ti nećeš ostati "dužan" motormaniji i reći ćeš im za "grešku" u koracima jer je to jedino ispravno... Ipak su bikeri ljudi kojima je čast bitna stvar u životu a obogatiti se ionako od muljanja nećeš... Svako "zlo"koje otpustiš od sebe vrati ti se prije ili kasnije,na ovaj ili onaj način, sve se to "poravna"... | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: MOTORMANIA pet 15 kol 2008, 10:16 | |
| u biti im nisam imao namjeru reći jer je to njihova grešak, a nije jedina. zbog njihovih ostalih grešaka zbog kojih sam ja trošio telefonske impulse (ali ipak nisam bio financijski negativan) i malo živaca, uzet ću to kao svoju satisfakciju | |
|
| |
sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: motormania ...ponovo pon 08 ruj 2008, 09:01 | |
| bio sam u subotu u motormanii u velikoj gorici i nakon malo razgovora sa gazdom bacio mu bubu u uho da ljudi nisu zadovoljni s njegovim zaposlenicima osobito u novom zagrebu, pa me je covjek lijepo zamolio da ostavim ovdje na forumu njegov email pa da mu se slobodno svi jave ..tj da napisu o cem se radilo i pošalju mu mail...nisam postao od jednom neki veliki ljubitelj motormanie ..ali pored šepića koji ima uglavnom robu a nema bas nesto rezervnih dijelova ...ostala nam je samo motormania....sad u svrhu poboljšanja njihove usluge...sto bi svima nama bilo od koristi...ja ću vam ostaviti ovdje email ...pa ko zeli neka se slobodno požali...........renato.verdoo@net.amis.hr...... | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:11 | |
| ...prebacio sam temu da bude na jednom mjestu!
... 2 Sale... ak ćeš ponovo tamo isprintaj Renatu ove redke kako bi pobliže bio upućen u problematiku prigovora forumaša! | |
|
| |
sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:12 | |
| aj ti meni radje nadji staru temu ...tamo di su se svi žalili ..pa da mu ja posaljem link na email.. | |
|
| |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:17 | |
| - sef-sale je napisao/la:
- aj ti meni radje nadji staru temu ...tamo di su se svi žalili ..pa da mu ja posaljem link na email..
...upravo sam ti odgovarao na tvoj novi post "ma krasno", pa si ga izbrisao dok sam slao odgovor, mučim se naći opširniju temu, ali pretražnik mi je dao samo ovaj izbor, možda smo o tome pisali pod nekim drugim nazivom, ajde tražimo zajedno pa se javimo PP-om ak bude uspjeha! ...pozzzz! | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:25 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:27 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 09:35 | |
| Nema na cemu! Pozdrav u MM! | |
|
| |
sef-sale man
| Naslov: Re: MOTORMANIA pon 08 ruj 2008, 11:50 | |
| ok hvala...sad cu ga ja poslat mailom renatu... | |
|
| |
trunta man
Broj postova : 341 Godina imam : 49 Prebivalište : zagreb Vozim : tramvaj Na forumu od : 07.09.2008
| Naslov: motormanija pon 08 ruj 2008, 16:07 | |
| kad macke nema misevi kolo vode......... :pljuga2: sa renatom se da dogovoriti i to se postiva a kad ga nema............. | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 09 lis 2008, 20:49 | |
| Evo da malo probudim ovu temu. Malo sam shvrljao po njihovim stranicama i nashao dio koji u njihovom on-line , katalogu stoji kao raspoloziv i moguce ga je odma dobit. Poucen prijashnjim loshim iskustvom odlucio ipak nazvat, javi se ovaj put fin gospodin i nakon malih nesuglasica ,sporazumjeli se mi , da bi na kraju konstatirali da oni mogu nabavit taj raspoloziv dio ali ga do sad NIKAD nisu imali . Pitam, kolko treba cekat ako to sad narucim i covjek mi kaze lijepo , 15-ak dana i to je sigurno tu. E sad ja nebi bio ja da nisam opet narucio, ali ovaj put bez avansa . i sad me zivo zanima ishod sveg skupa. Kad ce proc josh tih 1296000 sekundi E da , da ne zaboravim, proshlih 15 dana je trajalo ni manje ni vishe nego nekih 4-5mjeseci | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 09 lis 2008, 21:10 | |
| Nadam se, zbog svih nas da ces ovaj put imat vishe srece! | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: MOTORMANIA čet 09 lis 2008, 21:27 | |
| chek, chek, pjeshcanik curi, josh 1290840sec. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MOTORMANIA | |
| |
|
| |
| MOTORMANIA | |
|