| Kaciga - šljem | |
|
+5stain calc69 wučko necchi skorpac 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 09:07 | |
| .. nism znao gdje pa bum pital tu ..... .. frend je kupio kuću, čistio je tavan i našao je švabski šljem ... odmah se sjetio me i donio mi ga na posao.... e sad.. unutrašnost je toliko trošna da se je jednostavno rasula kad sam je primio.... .. ja ću je lijepo obrusiti, plastificirati.... uglavno želio bih je složiti za zeku, ne bih se njome vozio jer u biti ona nije baš neka zaštita ... ali bih je želio složiti ... pa sad me zanima da li netko zna gdje bi se mogla nabaviti kakva unutrašnost za nju .... ... budale na poslu su korekrotom ispisale sve metal bendove kojih su se sjetili .. evo ovako izgleda, na sebi još uvijek u tragovima ima svoju crnu boju. | |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 12:30 | |
| .. prva ruka šmirglanja je završena... kaciga je na jednom mjestu malo napukla pa ću je morat malo zavariti ....
.. ako netko sazna gdje se može nabaviti unutrašnjost bilo radne ili bilo koje kacige ili šljema, neka mi javi.
TNX | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 12:37 | |
| lord je svoj šljem kupio na hreliću za 30kn, lik koji je prodavao imao je raznoraznih vrsta šljemova možda najbolje da se zaletiš do hrelić (ali ponesi i šljem da lakše odabereš šta bi ti odgovaralo) dobro pregledaj unutrašnjost šljema dal je sve u komadu i pospajano eto, gud lak | |
|
| |
wučko cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Zongshen Na forumu od : 22.07.2008
| Naslov: Re: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 12:44 | |
| Bauhaus ili slični ti drže opremu za zaštitu na radu pa tako i one plastične šljemove za građevinarce. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 12:51 | |
| Ja samu svoj švabski šljem ubacio unutrašnjost od jednog istočno njemačkog šljema iz HV-a . Malo samo dorade izbaci se plastični dio i samo kožni dio montira se na već postoječi metalni obod . |
|
| |
| Naslov: Re: Kaciga - šljem uto 12 kol 2008, 13:06 | |
| .. tnx sutra ujutro idem potražiti .. i u nedjelju na hrelić ako budem u ZG. | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Kaciga - šljem pet 15 kol 2008, 09:35 | |
| ...otpelaj se ljepo u prirodu pa to tam hiti... Pa kaj ti je glava tak jeftina... | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Kaciga - šljem sub 16 kol 2008, 14:37 | |
| - calc69 je napisao/la:
- ...otpelaj se ljepo u prirodu pa to tam hiti...
Pa kaj ti je glava tak jeftina... ... nisi pročitao moj post u cijelosti jel'da? .... ne budem se sa njom vozio .. ... složio je budem za zeku i poziranje.... oslikao je sa airbrushom... ..unutrašnjost sam nabavio, obrušena je, pokitana, špricgitana... izglađena i nabačena temeljna za oslikavanje .... .... kompresor koji sam imao posuđen sam vratio ... pa sad nemam sa ćime crtati .. .... kak da ti ovo objasnim... ja sam fotograf i trebaju mi takvi nekakvi detalji za modele... inaće sam ful kreativan i volim stvarati ... .... ali sve u svemu drago mi je da ima ljudi koji brinu o drugima... svaka čast ... jedino mi se ne sviđa tvoja izjava da se otpad baca u prirodu ... ali vjerojatno je to bilo onako.. u kontekstu... jel'? | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Kaciga - šljem sub 16 kol 2008, 15:35 | |
| ...to je bila samo šala,nemoj slučajno to baciti "u prirodu"... U prirodu se bacaju samo stari auti... | |
|
| |
Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Kaciga - šljem sub 16 kol 2008, 18:59 | |
| ... znao sam | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Kaciga - šljem sub 16 kol 2008, 20:14 | |
| A što je s vešmašinama,........ sad ćeš reći da moram po nju ???? | |
|
| |
zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Kaciga - šljem ned 17 kol 2008, 00:54 | |
| ako je vesmasina oslikana airbrushom onda je ostavi u prirodi,neka daje dašak svjezine i ljepote.... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kaciga - šljem ned 17 kol 2008, 07:21 | |
| zašto dajete prednost bacanju u prirodu autima i mašinama u odnosu na šljem? a kad budete drugi put išli u prirodu što ćete potražiti, auto ili šljem? | |
|
| |
| Naslov: Re: Kaciga - šljem ned 17 kol 2008, 12:18 | |
| .. sam se vi zajebavajte , jel ima tko za posuditi kompresor za airbrush? ili prodati za 100 kn ...psovke u principu ubuduće zaobiđi ili preoblikuj!!! luky | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kaciga - šljem | |
| |
|
| |
| Kaciga - šljem | |
|