| Novi H-D Dyna Street Bob | |
|
+6Vilko Easy rider merla martinx KekoWaspnation Beatnik 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Novi H-D Dyna Street Bob pon 11 kol 2008, 12:31 | |
| Jos ljepsi nego prije, sad ima i crne felge | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 11 kol 2008, 19:08 | |
| odlicno izgleda | |
|
| |
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 16:05 | |
| Guys, kolika je razlika u velicini izmedju modela Sportster i Dyna? Imam 186cm visine pa bi rado sto veci motor, ali je i budget limitiran pa treba balansirati. | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 16:07 | |
| - martinx je napisao/la:
- Guys, kolika je razlika u velicini izmedju modela Sportster i Dyna?
Imam 186cm visine pa bi rado sto veci motor, ali je i budget limitiran pa treba balansirati. najbolje ti je otiđi na stranicu HD, tamo imaš specifikacije po modelima. tako ti ih je lakše usporediti. Ili otići u salon i provjeriti na licu mjesta... http://www.harley-davidson.com/content/h-d/en_EU/home/motorcycles/tools/2014-compare-bike.html | |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 18:21 | |
| Lijepo....ali maleno | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 18:23 | |
| - Easy rider je napisao/la:
- Lijepo....ali maleno
jbg Easy rider, mi smo ko žene... jednom kad se navikneš na velikoga... | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 18:59 | |
| - Easy rider je napisao/la:
- Lijepo....ali maleno
Slucajno sam dobio model Wide Glide u Biogradu na probu.Osobno sam htio nešto drugo al eto to me zapalo.Prilazim ja motoru gledam a on kao vn 900 custom mislim po gabaritima.Međutim kad se covjek približi i sjednem onda je priča drugačija.Kad se priđe motoru dolazi do izražaja njegova mašina.Čoviječe sve je mašina. Tockovi ,sic i governal su tu slucajno mašina je glavni glumac.Uredno 1690 kubika i 6 brzina. Super osjećaj.Ja ga prema Vranskom jezeru ostavim u 6-toj i gas.Ide.Jednostavno motor ima momenta i to je to. Mislim da su inžinjeri u Harley Davidsonu odradili odličan posao. Moj zaključak je da za prosječnog vozaca to nije nikako mali motor.To je rocken roll i kapa dole. Vozan ,uzak a agregat glavna zvijezda. Jedva čekam iduću godinu-jesen da mi švicarci nestanu iz života. | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 19:41 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 20:23 | |
| Triba uzeti u obzir da ona zelena boja daje dojam velicine. Vilko je u biti dva broja manji Meni je sportster taman. Street bob je za klasu veci. To bi znacilo da neko od 180 cm bi trebao izgledati kao ja na sportsteru (neodoljivo) | |
|
| |
El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 21:15 | |
| Meni je Street Bob predivan.. Ma svaki Harley je... Harley. | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob pon 21 srp 2014, 23:29 | |
| - Karlo je napisao/la:
- Lego ti je ko po mjeri .
al su me napakovali . Prvo njihova jakna dva broja veca pa zatim taj prsluk koji ti daje osjecaj kao da radiš u šumariji pa poslje posla ideš kuci. Uglavnom bila je to sad kad se sjetim jako dobra vožnja unatoc smanjenom konforu. | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob uto 22 srp 2014, 18:41 | |
| - martinx je napisao/la:
- Guys, kolika je razlika u velicini izmedju modela Sportster i Dyna?
Imam 186cm visine pa bi rado sto veci motor, ali je i budget limitiran pa treba balansirati. kako ti je Merla rekao...put pod noge pa u salon... ali, Dyna je osjetno komotnija od Sportster-a (neuporedivo) i praktično u gabaritima softail-a. Tako da ako ne pucaš na Elektru i ne inzistiraš na softail look-u (fat boy) zadnjeg kraja, Dyna je najoptimalniji Harley. Osječaj kada sjedneš i voziš je komotniji od fat-boy-a, udobniji je za vožnju i putovanja od sftail-a, a dobiješ isti motor (103) i getribu za osjetno manje para. Ako dodamo da novi Dyna low ide u originalu sa dva diska naprijed i ABS-om, meni osobno bi izbor novog harley-a bio prilično lak. U HR se Dyna (neke promocije ili demo modeli) daju dobiti ispod 120.000 kuna (možda i manje) što ga čini jednim od najjeftinijed motora od 1700ccm na tržištu. ja bi osobno odmah malo doradio zadnji blatobran (jer mi je pre kratak, mislim blatobran) ali to sam samo ja. Usporedba me podsjetila na Apple kompjutore. Bez pomisli da stavljam Harley među motorima u rang Apple-a među kompjuterima, ali sam koristim Mac book već treću generaciju i svakom tko mi kaže da je skup, dam konfiguraciju i kažem da nađe jeftiniji kod konkurencije...i nije baš lako, ali problem je što je početni model top end i ima tavu cijenu. shodno tome, uzmeš Dyna specifikaciju i nećeš naći puno novih jeftinijih motora koji odgovaraju tome tako da mislim da je Dyna Harley best buy | |
|
| |
El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob uto 22 srp 2014, 18:46 | |
| | |
|
| |
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob uto 22 srp 2014, 20:14 | |
| Thanks Drifter.
To me zanimalo od nekog tko ima iskustva... Sjedenje u salonu je jedno, a zivo iskustvo je neprocjenjivo.
Necu kupovat novog, ali princip je isti i sad i prije 10ak godina... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi H-D Dyna Street Bob | |
| |
|
| |
| Novi H-D Dyna Street Bob | |
|