|
|
| Dodatni prekidać protiv krađe | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Dodatni prekidać protiv krađe uto 29 srp 2008, 22:46 | |
| Ovako dok sam imao tomosa ugradio sam mu najjednostavniji prekidać koji je prekidao srujni krug koji je dolazio s magneta i dok je prekidać bio u off mogao si kurblati do mile vollje nebi ga upalio.
Naravno taj prekidać sam stavio na neko full skriveno mejsto di nebi nitko nikada gledao.
Moja teorija je bila, ako ga nemože upaliti sumljam da ce ga ići krasti. Naravno onaj koji si zainati da će ukrasti motor ukrasti će ga stavio ja ko zna kaj na njega.
Uglavnom dali mislite da je to pametno raditi na ovako većem motoru ? jer ona brava mi ne izgleda kao neko vrhunsko rješenje protiv krađe. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Dodatni prekidać protiv krađe uto 29 srp 2008, 23:09 | |
| Ugrađivati takav prekidač nema puno smisla, jer kradljivci najčešće provale - potrgaju bravicu, ili pak čitav motor (zaključan) ubace u kombi.
Kad su u garaži, onda će vrlo lako pronači i taj skriveni prekidač. Tomos nije imao bravicu s ključem, njega je bilo dovoljno zakurblati i otpeljati se s njime. | |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Dodatni prekidać protiv krađe uto 29 srp 2008, 23:16 | |
| ne ne to ne mislim tipa u garaži, da stoji preko noći vani ili tako već tipa ono ostavljanje u gradu dok si na cugi i tako. NEgdje gdje nemože dugo prčkati pokuša upaliti ako ide ide ako ne ostavi ? | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Dodatni prekidać protiv krađe uto 29 srp 2008, 23:44 | |
| to ti je i rekao. Ako je netko ozbiljno naumio ukrasti motor, ubaciti ce ga u kombi i odvesti. Poslije moze doma raditi sto hoce. Bravica ima smisla samo za ove klince sto bi se malo provozali i bacili motor u grabu. Protiv njih je dostatna bilo kakva dodatna zastita. Mislim da je odlicna stvar nekakav alarm. Preplasi lopova, a i privlaci masu pogleda.
Ja korisim Xenu i do sada (hvala Bogu) nije bilo problema. To se vidi, a i dobro larma kad klinci pokusaju sjedati po motoru.
http://www.xenasecurity.com/home/current/lock/ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dodatni prekidać protiv krađe | |
| |
| | | | Dodatni prekidać protiv krađe | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|