Početna stranicaPretraľnikKočiona posuda sa polugom 610RegistracijaLogin

Kočiona posuda sa polugom

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Kočiona posuda sa polugom Empty
PostajNaslov: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimeuto 29 srp 2008, 22:39

Ljudi trebam pomoć !

Prije par trenutaka sin mi je autom srušio sa nogara motor i i to u garaži . Normalno imam štetu , pukla prednja kočnica ispod posude za ulje i odvojila se poluga .

Zna li netko ima li u Zagrebu ili u nekom drugom gradu za kupiti novi rezervni dio ( posudica sa nosačem i polugom ) . Naime da se ne mora naručivati i čekati . Možete li mi provjeriti ima li i kaja je cijena .

Kako mi to treba što hitnije obračam se svima koji imaju mogučnosti provjeriti .
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimeuto 29 srp 2008, 23:13

Ranije sam sve potrebne dijelove kupovao u Sloveniji, tamo mi je bilo bliže i dosta povoljnije. Tak da ne znam kak stoje stvari u Zagrebu.

Ovdje možeš naručiti iz Koreje glavni kočioni cilindar za nešto više od 200 kn (45 USD)

http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimeuto 29 srp 2008, 23:57

nazovi eurorent i pitaj imaju li na lageru.

Sva steta u tom! Ja sad nemam vremena obilaziti, a iduci tjedan bih mogao otici do tamo. Mozes staviti bilo kakvu rucku za prvu ruku ili voziti polako,bez prednje...
Sad
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 00:03

Ja ti imam jednu kočionu posudicu od neke suze stare za volan od 22 mm sa polugom za jedan disk, eto ako ti može pomoć, javi
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 00:07

Saba je napisao/la:
Ja ti imam jednu kočionu posudicu od neke suze stare za volan od 22 mm sa polugom za jedan disk, eto ako ti može pomoć, javi

Hvala na ponudi , ali ću prvo ići na zamjenu sa novom , a ako ne budem našao gdje se može kupiti nova u hrvatskoj onda ću improvizirati dok se ne domognem nove iz inozemstva .
[Vrh] Go down
johnny_v4
man
man
johnny_v4

Broj postova : 39
Godina imam : 37
Prebivalište : Pula
Vozim : Yamaha V-Max ; XJR 1300 (na prodaju)
Na forumu od : 09.07.2008

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 06:54

stvarno neznam, rucicu ces sigurno naci bez da trebas narucivati, ali posudicu tj. pumpu ako sam dobro razumio, ne vjerujem..

cijena samo rucice od kocnice za V-Maxa mi je bila 70 kn, original od yamahe, a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..

pozdrav
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 07:24

johnny_v4 je napisao/la:
a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..

U prvom odgovoru stavio sam link, amerikanac Richard žovi u Koreji, i šalje dijelove po čitavom svijetu, po dosta povoljnim cijenama.

Glavni kočioni cilindar košta nešto više od 200 kn (45 USD), a ručica oko 90 kn (20 USD). Ja sam od njega naručio zadnju (štop) lampu, i još prilično potrošnog materijala. Paket je za 4 dana stigao iz Seula do Zagreba. Carinu nisam platio, kod nas paket čak nije bio niti otvoren.

U odnosu na cijenu koju su mi za te dijelove rekli u Sloveniji, ispalo je nekoliko puta jeftinije. Kad sam o tome pisao na forumu motori ("Kako nas gule trgovci"), bio sam popljuvan i izvrijeđan, iako se radi o originalnim dijelovima za korejski motor.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 14:08

palomas je napisao/la:
johnny_v4 je napisao/la:
a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..

U prvom odgovoru stavio sam link, amerikanac Richard žovi u Koreji, i šalje dijelove po čitavom svijetu, po dosta povoljnim cijenama.

Glavni kočioni cilindar košta nešto više od 200 kn (45 USD), a ručica oko 90 kn (20 USD). Ja sam od njega naručio zadnju (štop) lampu, i još prilično potrošnog materijala. Paket je za 4 dana stigao iz Seula do Zagreba. Carinu nisam platio, kod nas paket čak nije bio niti otvoren.

U odnosu na cijenu koju su mi za te dijelove rekli u Sloveniji, ispalo je nekoliko puta jeftinije. Kad sam o tome pisao na forumu motori ("Kako nas gule trgovci"), bio sam popljuvan i izvrijeđan, iako se radi o originalnim dijelovima za korejski motor.

pa kad sve znas i kad ti ide, dogovori se sa Sokcem i naruci mu to. Razliku u lovi lako cuga , a brze ce dobiti nego da ceka u ducanu.
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 14:46

klesoo je napisao/la:
pa kad sve znas i kad ti ide, dogovori se sa Sokcem i naruci mu to. Razliku u lovi lako cuga , a brze ce dobiti nego da ceka u ducanu.Wink

Kod mene je problem da još par dana radim, a onda krećem na (zasluženi) godišnji odmor. Komp neću voziti sa sobom, a to je glavna stvar u ovakvim poslovima...

Meni je to također bila prva narudžba dijelova preko neta, u biti to je sasvim jednostavna stvar. Na Richardovim stranicama sve je vrlo detaljno opisano. Može se platiti putem PayPal-a, ili se ode u banku s potrebnim podacima, i oni uplate traženi iznos na račun pošiljatelja.

A deep može usput naručiti i sve ostale potrošne dijelove, ovisi o tome što sve treba..
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 15:36

Ako Deep hoće, ja mogu još danas stupiti u kontakt s Richardom, zamoliti ga da ne zaračuna puno poštarine, i naručiti u Deepovo ime sve što mu treba.

Ali u Koreji je sada već noć, tako da Rchard za koji sat vjerojatno ide spavati.. Sleep
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitimesri 30 srp 2008, 16:40

Ljudi hvala na trudu jutros je riješen problem . Dao komšiji da mi zavari Argonom i obradio sam . Tako da je za sada ok i nadam se da neće biti problema ako opet ne pukne .

Još jednom hvala svima
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kočiona posuda sa polugom   Kočiona posuda sa polugom Icon_minitime

[Vrh] Go down

Kočiona posuda sa polugom
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» posuda ulja kocnice