|
|
| Kočiona posuda sa polugom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kočiona posuda sa polugom uto 29 srp 2008, 22:39 | |
| Ljudi trebam pomoć !
Prije par trenutaka sin mi je autom srušio sa nogara motor i i to u garaži . Normalno imam štetu , pukla prednja kočnica ispod posude za ulje i odvojila se poluga .
Zna li netko ima li u Zagrebu ili u nekom drugom gradu za kupiti novi rezervni dio ( posudica sa nosačem i polugom ) . Naime da se ne mora naručivati i čekati . Možete li mi provjeriti ima li i kaja je cijena .
Kako mi to treba što hitnije obračam se svima koji imaju mogučnosti provjeriti . |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom uto 29 srp 2008, 23:13 | |
| Ranije sam sve potrebne dijelove kupovao u Sloveniji, tamo mi je bilo bliže i dosta povoljnije. Tak da ne znam kak stoje stvari u Zagrebu.
Ovdje možeš naručiti iz Koreje glavni kočioni cilindar za nešto više od 200 kn (45 USD)
http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom uto 29 srp 2008, 23:57 | |
| nazovi eurorent i pitaj imaju li na lageru. Sva steta u tom! Ja sad nemam vremena obilaziti, a iduci tjedan bih mogao otici do tamo. Mozes staviti bilo kakvu rucku za prvu ruku ili voziti polako,bez prednje... | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 00:03 | |
| Ja ti imam jednu kočionu posudicu od neke suze stare za volan od 22 mm sa polugom za jedan disk, eto ako ti može pomoć, javi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 00:07 | |
| - Saba je napisao/la:
- Ja ti imam jednu kočionu posudicu od neke suze stare za volan od 22 mm sa polugom za jedan disk, eto ako ti može pomoć, javi
Hvala na ponudi , ali ću prvo ići na zamjenu sa novom , a ako ne budem našao gdje se može kupiti nova u hrvatskoj onda ću improvizirati dok se ne domognem nove iz inozemstva . |
| | | johnny_v4 man
Broj postova : 39 Godina imam : 37 Prebivalište : Pula Vozim : Yamaha V-Max ; XJR 1300 (na prodaju) Na forumu od : 09.07.2008
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 06:54 | |
| stvarno neznam, rucicu ces sigurno naci bez da trebas narucivati, ali posudicu tj. pumpu ako sam dobro razumio, ne vjerujem..
cijena samo rucice od kocnice za V-Maxa mi je bila 70 kn, original od yamahe, a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..
pozdrav | |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 07:24 | |
| - johnny_v4 je napisao/la:
- a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..
U prvom odgovoru stavio sam link, amerikanac Richard žovi u Koreji, i šalje dijelove po čitavom svijetu, po dosta povoljnim cijenama. Glavni kočioni cilindar košta nešto više od 200 kn (45 USD), a ručica oko 90 kn (20 USD). Ja sam od njega naručio zadnju (štop) lampu, i još prilično potrošnog materijala. Paket je za 4 dana stigao iz Seula do Zagreba. Carinu nisam platio, kod nas paket čak nije bio niti otvoren. U odnosu na cijenu koju su mi za te dijelove rekli u Sloveniji, ispalo je nekoliko puta jeftinije. Kad sam o tome pisao na forumu motori ("Kako nas gule trgovci"), bio sam popljuvan i izvrijeđan, iako se radi o originalnim dijelovima za korejski motor. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 14:08 | |
| - palomas je napisao/la:
- johnny_v4 je napisao/la:
- a pumpa ce ti vjerovatno biti prilicno skupa..
U prvom odgovoru stavio sam link, amerikanac Richard žovi u Koreji, i šalje dijelove po čitavom svijetu, po dosta povoljnim cijenama.
Glavni kočioni cilindar košta nešto više od 200 kn (45 USD), a ručica oko 90 kn (20 USD). Ja sam od njega naručio zadnju (štop) lampu, i još prilično potrošnog materijala. Paket je za 4 dana stigao iz Seula do Zagreba. Carinu nisam platio, kod nas paket čak nije bio niti otvoren.
U odnosu na cijenu koju su mi za te dijelove rekli u Sloveniji, ispalo je nekoliko puta jeftinije. Kad sam o tome pisao na forumu motori ("Kako nas gule trgovci"), bio sam popljuvan i izvrijeđan, iako se radi o originalnim dijelovima za korejski motor. pa kad sve znas i kad ti ide, dogovori se sa Sokcem i naruci mu to. Razliku u lovi lako , a brze ce dobiti nego da ceka u ducanu. | |
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 14:46 | |
| - klesoo je napisao/la:
- pa kad sve znas i kad ti ide, dogovori se sa Sokcem i naruci mu to. Razliku u lovi lako , a brze ce dobiti nego da ceka u ducanu.
Kod mene je problem da još par dana radim, a onda krećem na (zasluženi) godišnji odmor. Komp neću voziti sa sobom, a to je glavna stvar u ovakvim poslovima... Meni je to također bila prva narudžba dijelova preko neta, u biti to je sasvim jednostavna stvar. Na Richardovim stranicama sve je vrlo detaljno opisano. Može se platiti putem PayPal-a, ili se ode u banku s potrebnim podacima, i oni uplate traženi iznos na račun pošiljatelja. A deep može usput naručiti i sve ostale potrošne dijelove, ovisi o tome što sve treba.. | |
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 15:36 | |
| Ako Deep hoće, ja mogu još danas stupiti u kontakt s Richardom, zamoliti ga da ne zaračuna puno poštarine, i naručiti u Deepovo ime sve što mu treba. Ali u Koreji je sada već noć, tako da Rchard za koji sat vjerojatno ide spavati.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom sri 30 srp 2008, 16:40 | |
| Ljudi hvala na trudu jutros je riješen problem . Dao komšiji da mi zavari Argonom i obradio sam . Tako da je za sada ok i nadam se da neće biti problema ako opet ne pukne .
Još jednom hvala svima |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kočiona posuda sa polugom | |
| |
| | | | Kočiona posuda sa polugom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|