|
|
| posuda ulja kocnice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
sklopka222 man
Broj postova : 49 Godina imam : 33 Prebivalište : Split Vozim : yamaha dragstar 650 classic Na forumu od : 23.01.2013
| Naslov: posuda ulja kocnice pet 05 srp 2013, 15:00 | |
| evo ovako jucer mi se ucinilo da je ona prozirna guma za ocitanje razine ulja prednje kocnice napukla i danas doden doma i iman sta vidit ulje palo ispod minimuma a ona guma sa vanjske strane masna skroz , pa da ne ne pokusavam nista mudrovat prije nego se posavjetujem dali se to da kako relativno lako rijesit tipa ispraznit svo ulje tu gumicu malo pobrusit i zaljepit super ljepilom ili se sve treba mijenjat. ako sve treba mijenjat kolika je uopce cijena tako necega jer nisam bas bio uspijesan sa potragom ili ako neko od ljudi ovdije mozda ima tu posudu da je na prodaju. Hvala unaprijed. | |
| | | vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: posuda ulja kocnice pet 05 srp 2013, 15:07 | |
| Ne brusi nista i ne lijepi , nego mijenjaj . Da ti ne pametujem previse , gume i kocnice moraju uvijek bit tip-top . Cijenu ti ne znam , zovi picila pa pitaj ili Borcica , to je par minuta posla . I pazi da ti ulje ne cijedi po pituri , jer ce je skinut skroz . Pozz | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: posuda ulja kocnice sub 06 srp 2013, 12:38 | |
| Osim što je ulje za kočnice jedan od najtežih otrova kojeg imate kod kuće (i kancerogeno je), također je i prilično nagrizajuče za lakirane metalne i plastične površine. Mislim da tu nema mjesta za improvizacije, treba zamijeniti taj dio koji pušta ulje. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: posuda ulja kocnice | |
| |
| | | | posuda ulja kocnice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|