Početna stranicaPretraľnikTražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 610RegistracijaLogin

Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Martin77
man
man
Martin77

Broj postova : 21
Godina imam : 47
Prebivalište : Koprivnica
Vozim : Yamaha Dragstar XVS1100 Classic
Na forumu od : 30.07.2018

Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Empty
PostajNaslov: Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250   Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Icon_minitimepet 31 kol 2018, 01:11

Pozdrav, ima li netko da prodaje crash bar za Aquilu ili ako zna nekog da izrađuje custom crash barove?
Svaka info dobro došla...hvala dobar
Edit: Evo i broj 099/2241540

Zadnja promjena: Martin77; uto 04 ruj 2018, 19:53; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
strojar
man
man
strojar

Broj postova : 288
Godina imam : 41
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Hyosung Aguila 650i 2008.
Na forumu od : 06.09.2016

PostajNaslov: Re: Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250   Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Icon_minitimepet 31 kol 2018, 07:42

Pozdrav, vlasnika sam identične Aquilica, a što se tiče vaše znam joj cijelu povijest i mogu reći da ste kupili odličan motor dobar
Što se tiče crash bara imao sam isti problem i tražio okolo razne izvedbe ,ali sam ga na kraju naručio iz Koreje jer mi je svaka druga opcija bila skuplj. Na kraju mi se to više isplatilo jer je to tvornički dio i došao je sa foot bordovima i lako se montira, a na tehničkom nemam nikakvih neugodnosti.

možete pogledati na ovoj temi kako izgleda moj crash bar
https://cro-chopper.forumcroatian.com/t17240-hyosung-aquila-250efi-2008-g

crash bar sam naručio sa Hyosungsorce.com

https://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=index&cPath=71&zenid=5r9j44gnce61ff3j357v18pvd0

uz njega sam naručio sitne rezervne dijelove (filtere zraka jer ih kod nas nema za kupiti, magnetni karter čep,...)
U svakom slučaju mene je crash ispao nekakvih 120 dolara sa poštarinom (+ostali dijelovi)

Nadam se da sam pomogao.

P.S. Drugi vlasnik vašeg motora je bio iz Križevaca tako da ste motor vratili u "kvart" Very Happy dobar dobar3
[Vrh] Go down
Martin77
man
man
Martin77

Broj postova : 21
Godina imam : 47
Prebivalište : Koprivnica
Vozim : Yamaha Dragstar XVS1100 Classic
Na forumu od : 30.07.2018

PostajNaslov: Re: Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250   Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Icon_minitimepet 31 kol 2018, 16:00

strojar je napisao/la:
Pozdrav, vlasnika sam identične Aquilica, a što se tiče vaše znam joj cijelu povijest i mogu reći da ste kupili odličan motor dobar
Što se tiče crash bara imao sam isti problem i tražio okolo razne izvedbe ,ali sam ga na kraju naručio iz Koreje jer mi je svaka druga opcija bila skuplj. Na kraju mi se to više isplatilo jer je to tvornički dio i došao je sa foot bordovima i lako se montira, a na tehničkom nemam nikakvih neugodnosti.

možete pogledati na ovoj temi kako izgleda moj crash bar
https://cro-chopper.forumcroatian.com/t17240-hyosung-aquila-250efi-2008-g

crash bar sam naručio sa Hyosungsorce.com

https://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=index&cPath=71&zenid=5r9j44gnce61ff3j357v18pvd0

uz njega sam naručio sitne rezervne dijelove (filtere zraka jer ih kod nas nema za kupiti, magnetni karter čep,...)
U svakom slučaju mene je crash ispao nekakvih 120 dolara sa poštarinom (+ostali dijelovi)

Nadam se da sam pomogao.

P.S. Drugi vlasnik vašeg motora je bio iz Križevaca tako da ste motor vratili u "kvart" Very Happy dobar dobar3

Pozdrav,
nema potrebe da se "VI"-čemo, možemo biti na "ti".
Hvala na informacijama, dobro je čuti pozitivne dojmove o svom motoru ali bi bilo zanimljivo čuti i detalje...

Što se tiče crash bara, gledao sam više sličnih stranica ali svi nude 2 modela crasha a meni, iskreno, ni jedan baš nije ugodan za oko. Bivši vlasnik je imao self made crash i stvarno je dobro izgledao a navodno nije imao problema na tehničkom. Evo slike >>>Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Img-6510

Još sam na netu našao neku firmu u Ukraini koja radi jako lijepe crash barove ali nisam dobio odgovor o mogućoj isporuci u RH.
Evo slika >>> Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Crash111
Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Crash210

Evo i link >>> http://eng.crashbar.com.ua/Hyosung-Crashbarwfp/41.html

E sad, baš sam jučer bio kod čovjeka koji se bavi inoxom i mogao bi složiti nešto takvo pa bih danas trebao dobiti informaciju o mogućnostima i cijenama jer treba savijati inox cijevi ili spajati koljena.

BTW lijepo ti izgleda Aquila, vidi se da je puno ljubavi i vremena uloženo dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250   Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Tražim crash bar za Hyosung Aquilu 250
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Prodajem crash bar za Hyosung GV250
» Prodajem Hyosung Aquilu 250i , 2008.g.
» Centralni nogar(stender) za hyosung Aquilu gv250