|
|
| Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? čet 28 ruj 2017, 17:02 | |
| Kupio sam nedavno Hondu Shadow koja ima novu prednju gumu (michelin) i ocajnu al zato ruznu zadnju... Do sad sam gume rijesavao kod Unikomerca i bio sam zadovoljan, ali imaju samo Dunlop (koji mi se super pokazao na Venoxu). Dosta ljudi kaze da bi prednja i zadnja guma trebale biti od istog proizvodjaca. Zanima me je li to tako i ako je zasto? Fala | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? čet 28 ruj 2017, 18:45 | |
| - DavorS je napisao/la:
- Kupio sam nedavno Hondu Shadow koja ima novu prednju gumu (michelin) i ocajnu al zato ruznu zadnju...
Do sad sam gume rijesavao kod Unikomerca i bio sam zadovoljan, ali imaju samo Dunlop (koji mi se super pokazao na Venoxu). Dosta ljudi kaze da bi prednja i zadnja guma trebale biti od istog proizvodjaca. Zanima me je li to tako i ako je zasto? Fala Vozim već 4 god. na gumama različitih proizvođača i sve mi štima,najvažnija je zadnja guma,jer ako dođeš na mokru cestu možeš proklizati i ispružiti se po cesti. | |
| | | | Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|