Početna stranicaPretraľnikGume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? 610RegistracijaLogin

Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne?

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
DavorS
man
man
DavorS

Broj postova : 428
Godina imam : 41
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Venox
Na forumu od : 29.05.2011

Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? Empty
PostajNaslov: Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne?   Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? Icon_minitimečet 28 ruj 2017, 17:02

Kupio sam nedavno Hondu Shadow koja ima novu prednju gumu (michelin) i ocajnu al zato ruznu zadnju...
Do sad sam gume rijesavao kod Unikomerca i bio sam zadovoljan, ali imaju samo Dunlop (koji mi se super pokazao na Venoxu).
Dosta ljudi kaze da bi prednja i zadnja guma trebale biti od istog proizvodjaca.
Zanima me je li to tako i ako je zasto?
Fala
[Vrh] Go down
deda bum
man
man

Broj postova : 134
Godina imam : 62
Prebivalište : donje jesenje
Vozim : hyosung agila 250 efi
Na forumu od : 18.03.2012

Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? Empty
PostajNaslov: Re: Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne?   Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne? Icon_minitimečet 28 ruj 2017, 18:45

DavorS je napisao/la:
Kupio sam nedavno Hondu Shadow koja ima novu prednju gumu (michelin) i ocajnu al zato ruznu zadnju...
Do sad sam gume rijesavao kod Unikomerca i bio sam zadovoljan, ali imaju samo Dunlop (koji mi se super pokazao na Venoxu).
Dosta ljudi kaze da bi prednja i zadnja guma trebale biti od istog proizvodjaca.
Zanima me je li to tako i ako je zasto?
Fala
Vozim već 4 god. na gumama različitih proizvođača i sve mi štima,najvažnija je zadnja guma,jer ako dođeš na mokru cestu možeš proklizati i ispružiti se po cesti.
[Vrh] Go down

Gume razlicitih proizvodjaca, da ili ne?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» ..gume, gume, gume trilema...
» ..... gume...
» gume
» Gume u BiH !?!
» WW Gume