|
|
| Duže ljetne rukavice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Mr. Mrgud man
Broj postova : 141 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV250S Na forumu od : 14.10.2012
| Naslov: Duže ljetne rukavice pon 26 ruj 2016, 11:32 | |
| U mjesec dana mi se dva puta dogodio nevjerojatan peh. Osa bi mi se zabila u podlakticu i to s donje strane gdje je koža skroz tanka i naravno ubola me. Za dva dana bi natekla cijela podlaktica i završil bi na injekcijama i tabletama. Jednom u lijevu, a desetak dana poslije mi se uvukla u desni rukav i opet sve ispočetka s desnom rukom. Kak imam ape hanger i ljetne rukavice, ostane mi nekih 2cm ruke nezaštičeno i na suncu mi uvijek to mjesto izgori, a evo sad i dva put problemi s osom. Od onda se ne vozim na motoru jer me očito ne ide! Pa pitanje je: jel znate gdje ima za kupit ljetnih rukavica koje prelaze preko rukava jakne (dužina zimskih) ? Ja di god sam pital, nisam našel. | |
| | | Medevelin cro chopper forum
Broj postova : 643 Godina imam : 44 Prebivalište : Medulin Vozim : Midnight star 1300, CB400 four Na forumu od : 28.10.2013
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice pon 26 ruj 2016, 14:32 | |
| Lidl rukavice! | |
| | | Mr. Mrgud man
Broj postova : 141 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV250S Na forumu od : 14.10.2012
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice pon 26 ruj 2016, 20:57 | |
| OK, hvala. Ne znam kak to ide s Lidlom, dal takve stvari uvijek imaju ili samo u određeno vrijeme na akciji?
Makar, čul sam da s tim materijalima od spužve treba biti jako oprezan jer se kod pada mogu utrljati u kožu i napravit još veću štetu nego da si bez njih. A još sam k tome muzičar i ruke su mi jako bitne.
Al hvala na prijedlogu, nije neka lova i pogledal budem!
Pogledal sam Louis i tam ima HELD ali od 70 eura. | |
| | | gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice uto 27 ruj 2016, 09:46 | |
| Sve kvalitetno se mora i platiti | |
| | | Mr. Mrgud man
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice sri 28 ruj 2016, 18:09 | |
| To je isto istina. Dobre zimske rukavice sam platil nekih 600kn i stvarno su trajne, a ljetne sam kupil za nekih 300 i doslovno su se raspale za koju godinu.
Mislim da bum uzel u Louisu, taman Krešo veli da ide za nekih tjedan dana. | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice sri 28 ruj 2016, 22:00 | |
| Ja sam početkom ljeta uzeo u Novemi Modekine rukavice model "Sahara" za cca 300kn. U početku me malo smetle na zglobu, gdje su protektori s gornje strane, ali nakon što su se "razgazile" postale su mi jako udobne, kombinacija su kože i mesha pa nije vruće u njima i rukavi jakne mi lijepo ulaze u rukavice. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Duže ljetne rukavice | |
| |
| | | | Duže ljetne rukavice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|