|
|
| Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) | |
|
+6croKnight lukylipik Drifter mrljo#2 Karlo cro.chopper 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) uto 09 kol 2016, 14:17 | |
| ma nije problem se provozati.Ja luky kao što znas 10-tak godina sam išao po susretima skoro svaki vikend.Uglavnom sa mojim najdražim klubom Čaplje.Bilo je super.Sad mi je to malo i neugodno napisati jer ispada da sam imao puno slobodnog vremena ali to stvarno n ije tako.Kako sam se razvojacio ja sam privatnik i sada imam 4 radnika prijavita i još sam otvorio 3 radna mjesta..Znaci uvijek sam bio našpanat i sa vremenom i lovom. Jedina mi je mana što ja nisam od onih koji na susretu stoje na mjestu ukopani u prsluk i gledaju kao terminator .Jbg.ja sam volio i još volim pocastiti i družitii se sa ljudima koje poznajem i upoznavati druge ljude a to košta I to bogami dosta kosta .Gorivo ,klopa, cuga ,smještaj ....I onda jednog dana pocnem primjecivati ljude koji se vozaju i to vozaju na svojim motorima i uzivaju u vikend destinacijama .Jednom prilikom sjedim sa takvom ekipom i shvatim da ja trošim puno vise od njih a sve mi slike pod šatorom.Jbt.kao da sam svaki vikend u svatovima .I onda polako dolaziš sebi i krene ti se otvarati druga dimenzija.Jbg.i nije tesko onda se provozati .Istina sada i 10 -tak dana nesjednem na motor.Radim i planiram vožnju Ali cu ove godine skucat preko 10 ooo km i to ono sa guštom.Lova ,lova ista kao kad sam hodao po susretima. neka se nitko ne uvrijedi jer mi to i nije bila namjera. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) sri 10 kol 2016, 09:02 | |
| | |
| | | Scratchy1 man
Broj postova : 285 Godina imam : 40 Prebivalište : Vukovar Vozim : XVS950 Midnight Star Na forumu od : 22.10.2012
| Naslov: Re: Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) sri 10 kol 2016, 16:14 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) | |
| |
| | | | Route 69 (HR-SLO-AT-SLO-HR) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|