|
|
| Kawasaki servis u Zagrebu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
docx man
Broj postova : 24 Godina imam : 33 Prebivalište : Našice Vozim : Kawasaki VN800 Classic Na forumu od : 13.08.2008
| Naslov: Kawasaki servis u Zagrebu pon 06 lip 2016, 00:41 | |
| Lijep pozdrav. Imate li za preporučiti servis za VN 800 u Zagrebu da opet nije preskup, a da nije neki fuš? Vjerujem da je sada došao na red veliki servis gdje bi se moralo dosta toga pogledati i promjeniti (navodno je na prošlom servisu mijenjan lanac, a za drugo nisam siguran), osjetim i vidim za kočnice da će se mijenjati, nešto oko mjenjača jer već teže se šalta u niže brzine, itd.
Svaka sugestija je uvijek dobro došla. Hvala. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kawasaki servis u Zagrebu pon 06 lip 2016, 15:55 | |
| izbjegavam već dugo servise pogotovo "kawasakijeve" orginal, jer nemam baš dobrih iskustava ---- neki su se zatvorili, neki muljaju i tako........ ali zato toplo preporučam da nazoveš i dogovoriš se sa Berač Ivica ( servis motocikala) , godinama radio u Zagrebu ,planinska ulica,.....otvorio radionicu u Klinča selu ( kod Jastrebarskog), karlovačka cesta broj telefona : 091 5200 383 | |
| | | docx man
Broj postova : 24 Godina imam : 33 Prebivalište : Našice Vozim : Kawasaki VN800 Classic Na forumu od : 13.08.2008
| Naslov: Re: Kawasaki servis u Zagrebu pon 06 lip 2016, 16:27 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- izbjegavam već dugo servise pogotovo "kawasakijeve" orginal, jer nemam baš dobrih iskustava ---- neki su se zatvorili, neki muljaju i tako........ ali zato toplo preporučam da nazoveš i dogovoriš se sa
Berač Ivica ( servis motocikala) , godinama radio u Zagrebu ,planinska ulica,.....otvorio radionicu u Klinča selu ( kod Jastrebarskog), karlovačka cesta broj telefona : 091 5200 383 E hvala za broj. Ne bi vjerovao upoznao sam prije 2 godine na moto susretima u Čavoglavama jednog gospodina mislim da se Jerko zove, bio šator do mene, vozi Hondu Shadow, on mi baš dao njegov broj i rekao ako šta trebaš njega ili mene zovi. Vidiš kako se povijest ponavlja. Hvala probam ga nazvat pa dogovoriti detalje | |
| | | ..koshchall.. man
Broj postova : 154 Godina imam : 51 Prebivalište : ZD Vozim : V-Rod Muscle... Na forumu od : 09.08.2015
| Naslov: Re: Kawasaki servis u Zagrebu pon 06 lip 2016, 17:52 | |
| dobar glas daleko se čuje :-)
| |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kawasaki servis u Zagrebu pon 06 lip 2016, 17:58 | |
| nema na čemu ...... zato smo tu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki servis u Zagrebu | |
| |
| | | | Kawasaki servis u Zagrebu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|