|
|
| Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 13:14 | |
| Zelja mi je ici do Kotorskog zaljeva i Sv. Stefana. Plan bi bio krenuti 21.09. ponedeljak i vratiti se u nedelju. Nikakvi autoputevi ne dolaze u obzir, eventualno jako kratke relacije E sad, posto su svi moji frendovi za nis trazim dal bi netko isao sa mnom. Ako ne nadem nikoga ostajem doma | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 13:39 | |
| Greska. Ako ne nadjes nikog idi sam. Putovanje u skupini ima svojih prednosti ali solo putovanje ima svoju neopisivu čar. Ako vec nisi probao evo ti prilike | |
| | | izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 14:14 | |
| taman tia reć da bi ja mozda moga, to je lip đir.. iz St i ne prevelik.. jedno noćenje.. dok nisam datum vidija.. tad sam na obilasku slavonije baranje i zagorja. I slažem se s ovom kosatom barabom.. nevidim problem u solo putovanju.. nemoj radi tog odustat.. ruta ti je super.. | |
| | | martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 15:23 | |
| - izigoing je napisao/la:
I slažem se s ovom kosatom barabom.. nevidim problem u solo putovanju.. nemoj radi tog odustat.. ruta ti je super.. Jedino ako nisi mislio nekog posjest na zadnji sic? | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 15:44 | |
| Nije meni problem drustvo nego cisto ako se nesto desi je bolje da je netko sa mnom | |
| | | Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru čet 27 kol 2015, 21:02 | |
| Ja bin poša da najdem vrimena i šoldi. Al kako je taman 9. mj nekako "najgori" kod mene, a i financije nisu nešto ... Iako jesam bokelj i uvijek ću bit (iman i kuću doli)
Jako rado, ali ovo lito niš od tega očito. | |
| | | toni-hfc man
Broj postova : 81 Godina imam : 43 Prebivalište : zagreb Vozim : Dragstar 650 custom Na forumu od : 03.07.2012
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru pet 28 kol 2015, 09:09 | |
| Ako vec ides dolje onda obavezno iz bokakotorskog zaljeva se dignes do Cetinja i obidjes NP Lovcen, mauzolej knjaza Njegosa, nesto predobro za vidjeti. Ja bih isao sa se nisam prije 20-ak dana vratio od dolje 😊 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru | |
| |
| | | | Trazim zrtvu za ic u Crnu Goru | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|