Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski čet 10 srp 2008, 21:52 | |
| Sastali smo se kod mene u 09:00 i krenuli na mali izlet prema Ogulinu. Vozili smo starom Karlovackom, a prva stanica nam je naravno, bio novootvoreni Moto Bar Santos. Malo smo popricali, popili pice, napravili zajednicku fotografiju i krenuli dalje. Cesta prema Ogulinu je predivna, taman za ugodnu voznju motorom. Kroz grad smo samo lagano prosli i nastavili prema Kleku. Stali smo u podnozju radi slikanja, jer Klek odozdo izgleda kao div koji spava. Penjenje smo ovaj puta izostavili, jer nam se nije gutala prasina s makadama, a pjesice treba oko sat. Umjesto toga krenuli smo prema Bjelolasici. Voznja do tamo bila je pravo uzivanje. Ubrzo smo stigli na odrediste i napravili malo duzu pauzu. Obisli smo kompleks, malo igrali fliper (to nisam radio barem 10-15 godina) i uzivali u prirodi. Kako nam se jos nije islo doma, a do mora ima samo 50-ak km, odlucili smo svratiti do N.Vinodolskog. Na cesti ima podosta rupa, pjeska i sodera, ali uz malo paznje nije neki problem. Ulaskom u grad shvatio sam da ja imam problem. Nasli smo parking i zakljucili da mi je pukao desni amortizer. Nismo se dali previse smesti, vec smo otisli na rucak. Po usputnoj preporuci zavrsili smo u restorenu Azur. Klopa je bila izvrsna, a cjene vrlo kulturne. Nakon prilicno teskog dizanja od stola, zaputili smo se najkracim (preko Crikve , pa na autoput) i najravnijim (vozio sam na jednom amortizeru) putem za Zagreb (kako ja ne volim autoput). Tako je kratki izlet ispao izlet od 430km.
Zadnja promjena: Kamikaza; čet 10 srp 2008, 22:34; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
cityn man
Broj postova : 326 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik Vozim : HD u pripremi Na forumu od : 09.03.2008
| Naslov: Re: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski čet 10 srp 2008, 22:32 | |
| | |
|
Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski pet 11 srp 2008, 00:25 | |
| :bravo: bemti zivot, nikako da upogonim bilo koji od strojeva! Mrtvilo bez kilometraze i dozivljaja... | |
|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski pet 11 srp 2008, 07:05 | |
| najbolje kad se čovik ne nervira zbog toga, ali tebe barem nećemo morati uputiti kod kamikaze po pomoć za viraga | |
|
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski pet 11 srp 2008, 07:18 | |
| :bravo: super, samo tako... | |
|
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ogulin - Klek - Bjelolasica - N.Vinodolski | |
| |
|