|
|
| sporty "six" | |
|
+20magna harley883 six Kicho blackbeast Suhi custom rider mrljo#2 Sime Medevelin pinky cro.chopper serg Easy rider Vladek Tarze Rocker-C enygma Safet(y) martinx Beatnik 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
harley883 six man
Broj postova : 157 Godina imam : 41 Prebivalište : labin, istra Vozim : harley 883 Na forumu od : 03.05.2010
| Naslov: Re: sporty "six" sub 09 tra 2016, 17:25 | |
| nazalost jako malo se vozim.. tako da kisu jos nije sreo aliiii ima jedan trik koji mi je jedan stari biker rekao a to je samo da traku (ljepljivu siroku) zalijepim oko vilice. nekih 15 cm iznad gume i problem spricanja da je rijesen, e sad , kao sta sam rekao nisam jos vozio ovaj motor po kisi pa koliko taj trik vrijedi neznam.. sta se tice uzeg volana... pa ima na prosloj stranici ili onoj prije rasprava o tom volanu.. ovaj pivopija kojem sam duzan pivo je isto nesto prdio u vezi tog volana al kad je sjeo na motor rekao je : to je to | |
| | | harley883 six man
Broj postova : 157 Godina imam : 41 Prebivalište : labin, istra Vozim : harley 883 Na forumu od : 03.05.2010
| Naslov: Re: sporty "six" sub 09 tra 2016, 17:26 | |
| i da... drago mi je da vam se svidja ekipa... jos je tu posla i jedna po meni najvaznija idea al nikako da je realiziram... | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: sporty "six" sub 09 tra 2016, 19:45 | |
| Odlično odrađeno sve! Svaka čast na trudu i idejama. Po mome viđenju stvari nekako bi neki mali mini blatobran upotpinija sliku motora u prednjen dilu! ( to je samo moje mišljenje ), I ne mora biti tako! To je sada jedinstveni Sporty! | |
| | | harley883 six man
| Naslov: Re: sporty "six" sub 09 tra 2016, 20:11 | |
| hvala... mislio sam i o tome al nekako odustao, iako nije ni ta idea iskljucena.. al za sad ostaje tako. i da, to je i bio cilj, da postane jedan i jedini takav primjerak... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sporty "six" | |
| |
| | | | sporty "six" | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|