Meni su dobri i jedan i drugi, i onakav serijski i ovakav prerađen. Osobno preferiram onakav serijski izgled i više mi se sviđa, ali to ne mora značiti da mi se ne sviđa i prerada
. Ionako bi svatko od nas volio imati u garaži makar 5-6 različitih modela i taj dan voziti onaj koji poželi po raspoloženju
. Gledam preradu i sad... Individualizirao si ga po svom nahođenju, izgleda hebeno, prednji niski blatobran
, ape mu stoji mrak, svaka čast što su instrumenti smješteni na rezervar - to mu je falilo - kao i činjenica da je konačno netko imao muda i od jednog glomaznog auspuha napravio ovu avanturu
. Ne znam jesi li možda razmišljao da se cijevi drugačije razvedu, ako je moguće zbog remenice, i staviš dva fishtail završetka? Izgledalo bi
. Čak mi ne izgleda loše kombinacija zadnjeg točka i prednjeg sa žbicama, jer se zadnji skoro ni ne vidi. Dvije stvari sam u sekundi kada sam otvorio fotke zamijetio, pa smatram da su to detalji koji su me podsvjesno zasmetali - boja trake oko auspuha (ali najvjerovatnije zato što sam u backgroundu odmah vidio sliku ovog motora sa dugačkim fishtail-ima
)i rupe na blatobranu. Bez rupa bi izgledao još masivnije. To je moje skromno mišljenje o ovome, ali ti bi sigurno drugačije napravio da si imao drugačiju viziju. Svaka čast na poduhvatu i Tomiću na obavljenom poslu
.