| dobarrrr poslije-prije | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: dobarrrr poslije-prije sub 10 stu 2007, 20:22 | |
| | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije ned 11 stu 2007, 11:25 | |
| Možda će se malo tko složiti samnom, ali meni je orginal ljepši. Mislim da bi na serijskom motoru napravio samo manje estetske korekcije i to je to. Nisam baš neki fan show bike-ova. Motor za mene mora biti upotrebljiva na duže relacije a ne do lokalne birtije. Opet s druge strane ljudi nešto rade jer mogu. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije ned 11 stu 2007, 20:08 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Možda će se malo tko složiti samnom, ali meni je orginal ljepši. Mislim da bi na serijskom motoru napravio samo manje estetske korekcije i to je to. Nisam baš neki fan show bike-ova. Motor za mene mora biti upotrebljiva na duže relacije a ne do lokalne birtije.
Opet s druge strane ljudi nešto rade jer mogu. ...slažem se s kolegom zastupnikom... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije ned 11 stu 2007, 21:35 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Možda će se malo tko složiti samnom, ali meni je orginal ljepši. Mislim da bi na serijskom motoru napravio samo manje estetske korekcije i to je to. Nisam baš neki fan show bike-ova. Motor za mene mora biti upotrebljiva na duže relacije a ne do lokalne birtije.
Opet s druge strane ljudi nešto rade jer mogu. Pa evo kad malo bolje pogledam slazem se stobom a ako nije lijepši onda je funkcionalniji i udobniji za duge vožnje |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije ned 11 stu 2007, 22:29 | |
| Uf, uf, pa nije baš ni tako neudoban! Priuštio bi si jedan takav, na originalu mi se nikako ne dopada volan! Preklasičan mi je, al u svakom slučaju lijep primjerak! | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pon 12 stu 2007, 09:05 | |
| Ak je samo volan u pitanju,lako za to! Ma svako bi na orginalu izmjenio i dodao po par sitnica zato i vozimo takve motore na koje se da dodati i prepravljati ko na barbikama. Koja smo mi djeca! :alien: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pon 12 stu 2007, 10:18 | |
| za ovaj pothvat prerade prvo treba imat luvu , a bogami i mogučnosti sve to odraditi pa stoga bio bih zadovoljan i sa orginalom pa makar upravljać treba mjenjati |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pon 12 stu 2007, 10:22 | |
| Motor mi je mrak. Zadnji koferi odlično izgledaju na tim tourer motorima, ali su mi bezveze na chopperima. Evo još jednog primjera: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pon 12 stu 2007, 10:33 | |
| Po meni plastični koferi izgledaju "Jeftino" osim kad se nalaze primjera radi na Goldwinki |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije uto 13 stu 2007, 21:31 | |
| - deep je napisao/la:
- za ovaj pothvat prerade prvo treba imat luvu , a bogami i mogučnosti sve to odraditi pa stoga bio bih zadovoljan i sa orginalom pa makar upravljać treba mjenjati
Je, al to ti je prepojednostavljeno! To bi vrijedilo kad za original ne bi trebalo dat masne pare! Treba gledati kaj možeš dobiti za te pare... stari moj, svašta... a da ne spominjem kakvu preradu japanskog choppera možeš dobiti za jednog prosječnog harleya iz dučana! Ne znam dal bi bio (ja ) zadovoljan da za takav motor dam tolike pare! Naravno, to je stvar ukusa i ak je nekom lijep naravno da nama fanaticima nije teško dat pare (ak ih uspijemo skupiti)! A kaj ćeš, fetišisti smo... :lol: Kaj se tiče ovih plastičnih bisaga, meni je to ružno! Jedina prednost je kad staviš one zaleđene posudice (kaj idu u prijenosne frižidere) pa da ti hlade pivu! Pošto si cro.chop stavio to kao "tvrde bisage" samo da vam skrenem pozornost na one tvrde presvučene kožom, koje meni puno puno ljepše izgledaju! Ok je da su tvrde, mislim da su puno izdržljivije, al plastične su mi bljak! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije čet 15 stu 2007, 22:31 | |
| 100 ljudi 100 čudi, ja sam mišljenja da nek si stavi ko kaj voli na motor, ak oče more i mrtva krava na volanu , ak se njemu sviđa meni ne smeta :joker:... ako nije moja krava :pig: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije čet 15 stu 2007, 22:37 | |
| Slažem se da svako ima svoje veselje , ali činjenica je da je tanka linija između ukusa i neukusa . do sada sam vidio dobrih rješenja ,a li i bogami onig loših pokušaja .
kako kažeš sto me briga njegova je krava |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pet 16 stu 2007, 00:13 | |
| Jes! Ja padam na kožu, krom makar i lažni, vindshild, široka sjedala... kako mi već netko reće; "đinđe-minđe"! A jbga! Nemrem si pomoći... Imao sam plastične bočne kofere na motoru i sa zadovoljstvom sam ih skinuo čim sam uredio bisage. Jest da u koferima ništa neće pokisnuti i promočiti, ali...nije to to! | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije pet 16 stu 2007, 06:57 | |
| Zivila klasika!!!! Chrom i koža, i po koži pokoja nitna, pa jel ima sta ljepse? Stvar ukusa, neko voli custome neko classic. Meni se osobno classic puno vise svidja... vindsild je funkcionalan ali kvari izgled motora, pa ga demontiram kad god mogu, za duze relacije autoputom je zakon.Bez problema vozis 160-170 km/h a sjedis ko car... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: dobarrrr poslije-prije | |
| |
|
| |
| dobarrrr poslije-prije | |
|