|
|
| Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 12:50 | |
| Imam u firmi jedan Kymco koji smo uzeli pod račun i na motoru je navodno itišla getriba. Ima još sitnica za popraviti. Zanima me tko se bavi servisom tih motora, ako možete nekog preporučiti. Hvala! | |
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 12:56 | |
| - Dukes of hazzard je napisao/la:
- Imam u firmi jedan Kymco koji smo uzeli pod račun i na motoru je navodno itišla getriba. Ima još sitnica za popraviti. Zanima me tko se bavi servisom tih motora, ako možete nekog preporučiti. Hvala!
osim u bilo kojem ovlaštenom Kymco servisu, možeš još i u bilo kojem Hondinom serivsu - posebno što se tiče Venox-a recimo moto Sekol u Jačkovini kvalitetan svakako, a cijena je relativan pojam za svakog od nas | |
| | | Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 13:16 | |
| Slažem se sa Tommy-em, svaki Kymco servis i Honda ( Venox ti je kopija Honda Magne i oni usko surađivaju s njima...) no moram priznati da sam čuo da je getriba prilično skup popravak na Venoxu.... | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 14:19 | |
| Iskakanje iz treće brzine, to je najčešča boljka tog motora, što se mjenjača tiče. Relativno mali kvar, koji zahtjeva demontažu i rasklapanje kompletnog motora... | |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 14:34 | |
| | |
| | | frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 15:42 | |
| zoric ti je zastupnik za kymca | |
| | | Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? sri 11 pro 2013, 17:46 | |
| Što nije Dinko Jakovljević? On je meni bio sponzor na putu, koliko znam on je glavni u Hrvatskoj za Kymco | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? | |
| |
| | | | Održavanje i popravci - Kymco Venox - gdje? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|