ja stavio take...
al 15" i 19"
je kao što sam prije rekao nakon što je nekoliko puta proglašena gumom godine (880 Marathon ) odlučili su raditi i u WW verziji jer do sada je bilo samo obična 880 WW dok sam bio u potražnji WW nabaso na njih a očito im dobro išla prodaja pa su odlučili proširiti asortiman i colažu i to im je zasigurno dobar potez.
Jer sjetimo se kako je to nekad bilo doći do takve gume, prava umjetnost, em nema odgovarajućih dimenzija pa kemijaj s felgama pa i onih kojih ima proizvode se samo kvartalno jednom i kad se rasprodaju čekaj iduću šaržu i moli boga da ostane i za teba a sad gle ovo kažeš koja ti treba i za tjedan dana najkasnije na bajku...
i ako se za to odlučite samo pići kod Matka iz MOTOBOX-a u Splitu
Čovjek ažuran,susretljiv, poslovan...
ja mu rekao šta trebam on mi u roku par dana naručio iz Njemačke sebi u Split kad sam rekao da sam iz Zg, poslao u Zg direktno kod Vulkanizera bez pitanja o dodatnim naknadama još mi dao i popust, obavještavao me od trenutka narudžbe do montaže gdje su gume ,stvarno za svaku pohvalu
tako da toplo preporučam MOTOBOX d.o.o. svima kome trebaju nove gume
http://shop.motogume.hr/
nije da ga reklamiram i imam koristi ali čovjek svojim postupcima zaslužije dobru preporuku bar od mene
I eto odero nekih 3000km žnjima i sad bi kobajage trebale biti najbolje ...
al ide motor u garažu na sređivanje pa o utiscima ove gume više na proljeće
za sad me dobro služila mada mi se čini da joj mokro i hladno ne leži nekak najbolje znalo me bacakat (a nisam baš silovo) a jel do mene ili gume