Veliki pozdrav svim učesnicima karavane, prevažni su to dani hrvatske povijesti i zato moj duboki naklon svima koji su odvezli karavanu i poklonili se nevinim žrtvama Vukovarske tragedije.
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Jeste . Otresa je Niksa na mokroj cesti , a onda Kiki i Siljo s Marijom u grmlje da ga izbjegnu . Steta je samo materijalna , danas se druzio sa Niksom i trazio dijelove po netu ,a Kiki , Siljo i Marija su OK i motori isto , i sretno su dosli do Vukovara .
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 20 stu 2013, 12:22
Vratio se sretno. Još jednom mi je bilo prekrasno biti dio te priče, i opet isti osjećaj, neopisiv naprosto, osmjeh cijelim putem koji mi još uvijek stoji na licu...
Nažalost, čini mi se da sam bio jedina šibenska tablica na motoru ove godine....
DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 20 stu 2013, 12:55
Evo da se i ja javim, stigao sinoc oko 18:00, sve ok, jos pod dojmom... Napisem par rijeci za dan-dva
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 20 stu 2013, 13:51
ekipa svaka cast i mnogo vam zavidim,drago mi je da su svi sretno dosli kucama ako Bog da jedne godine druzit cemo se skupa
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 20 stu 2013, 20:56
Ekipa svaka čast
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sub 30 stu 2013, 17:48
DavorS je napisao/la:
Evo da se i ja javim, stigao sinoc oko 18:00, sve ok, jos pod dojmom... Napisem par rijeci za dan-dva
Lazes jos nisi nista napisao
DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. ned 01 pro 2013, 08:36
vroc-bobi je napisao/la:
DavorS je napisao/la:
Lazes jos nisi nista napisao
Napisano je 3 strane teksta, a još ima sva dana puta za opisati, pa koja slika, pa edit... Traje to
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 04 pro 2013, 16:26
Vjerojatno će me kamenovat neki, ali ja mislim ovako.... Karavani bi trebalo promijeniti datum... Svakako nekako obilježiti ovaj datum, međutim motorima ovu karavanu organizirat u ljetnom terminu... SVE je lakše... Pitanje sigurnosti - Lika tj ukupan prostor kontinentalne vožnje je upitan, kad su (a jesu, svakako u Lici) negativne temperature... Pitanje ugode - o čemu govorimo?... o ugodi, prolaskom kroz zrak od 2-5 stupnjeva???... koga zavaravamo i kome se uopće više trebamo dokazivati???... kad je pitanje nekog winter party-a, uobičajeno se ode autom.... zašto ne onda obilježiti aute, pa takvom kolonom ne u Vukovar?.... Pitanje ostalih nedostataka zime - pada kiša (ili cak "samo" hladno), pa se odradi spomen protokol, i svatko se, prema vlastitim adresama vrati, po grupama, kući, umjesto da se razmile po cijeloj Slavoniji i gdje već, prema vlastitim afinitetima i/ili financijama.... da se vratim na onu ugodu... konvoj ima svoja pravila, dakle kad se krene određenu dionicu sa dogovorom gdje će se stati, ako je netko pri prvih parsto metara osjetio, da se nije dobro obukao... "naknadne reklamacije nema!" - mora se propuhat i prehladit do sljedećeg zadanog mjesta za pauzu... Ma dalo bi se nabrajat.... (A sad... da čujem reakciju ).......
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 04 pro 2013, 18:01
Ma nema potrebe da te itko kamenuje za ono sto si napisao. Sve je logicno sto si napisao ali promasio si cijelu bit same karavane i onoga sto predstavlja.
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 04 pro 2013, 21:50
Genesis051 je napisao/la:
Vjerojatno će me kamenovat neki, ali ja mislim ovako.... Karavani bi trebalo promijeniti datum... Svakako nekako obilježiti ovaj datum, međutim motorima ovu karavanu organizirat u ljetnom terminu... SVE je lakše... Pitanje sigurnosti - Lika tj ukupan prostor kontinentalne vožnje je upitan, kad su (a jesu, svakako u Lici) negativne temperature... Pitanje ugode - o čemu govorimo?... o ugodi, prolaskom kroz zrak od 2-5 stupnjeva???... koga zavaravamo i kome se uopće više trebamo dokazivati???... kad je pitanje nekog winter party-a, uobičajeno se ode autom.... zašto ne onda obilježiti aute, pa takvom kolonom ne u Vukovar?.... Pitanje ostalih nedostataka zime - pada kiša (ili cak "samo" hladno), pa se odradi spomen protokol, i svatko se, prema vlastitim adresama vrati, po grupama, kući, umjesto da se razmile po cijeloj Slavoniji i gdje već, prema vlastitim afinitetima i/ili financijama.... da se vratim na onu ugodu... konvoj ima svoja pravila, dakle kad se krene određenu dionicu sa dogovorom gdje će se stati, ako je netko pri prvih parsto metara osjetio, da se nije dobro obukao... "naknadne reklamacije nema!" - mora se propuhat i prehladit do sljedećeg zadanog mjesta za pauzu... Ma dalo bi se nabrajat.... (A sad... da čujem reakciju ).......
što se promjene datuma tiče,imaš onu Dubrovačku karavanu u 5 mjesecu. Što se tiče ove,meni baš super,vozio sam sve
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2013. sri 04 pro 2013, 23:07
Kum je napisao/la:
Ma nema potrebe da te itko kamenuje za ono sto si napisao. Sve je logicno sto si napisao ali promasio si cijelu bit same karavane i onoga sto predstavlja.
U svakom gradu di bi stali nam je svaki gradonacelnik koji nam se obratio pohvalio volju i nasu malu zrtvu voznje po losem vremenu kako bi time odali pocast velikoj i pravoj vukovarskoj zrtvi i tako uvelicali taj dogadjaj...
P.S. Treba malo uloziti u opremu, znam...
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009