| Karavana Prevlaka - Vukovar | |
|
+9klesoo oracle lukylipik cro.chopper magna trxa palomas Munja mrva 13 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Karavana Prevlaka - Vukovar čet 12 stu 2009, 00:44 | |
| Donosim informaciju sa drugog foruma i citiram :
Obavještavamo štovano čitateljstvo da će i ove godine s Prevlake prema Vukovaru krenuti Karavana bikera pod imenom "Zajedno u ratu, zajedno u miru". Cilj karavane je još jednom povezati Hrvatsku i zajedno se pokloniti žrtvama agresije na Vukovar, na Hrvatsku te sudjelovati u Koloni sjećanja. Ruta slična s nizom izmjena i dopuna. O detaljima uskoro. Zainteresirani sudionici poslati na PP ime, prezime, JMBG i registarske oznake motora najkasnije do 01.11.2009.. Pozz..
MOTO KLUB „KORKYRA RIDERS“
20272 S m o k v i c a , O t o k K o r č u l a
Povodom obilježavanja osamnaeste godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara Moto Klub KORKYRA RIDERS s Korčule u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata organizira vožnju motorima od Prevlake(14.11.2009.) do Vukovara(16.11.2009.). Karavana bi se odvozila u tri etape(tri dana), a putem bi se organizirali ručkovi, večere i prenoćišta za sudionike karavane. S obzirom na nepredvidivost vremena i događanja karavana bi imala i prateće kombije(logistiku).
Karavana bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ koja će krenuti na put za Vukovar povodom osamnaeste obljetnice „Sjećanja na žrtvu Vukovara“ planom i programom izgledati će:
14.11.2009.g.
08.30 sat –Blagoslov karavane na Prevlaci. 09.00 sati -Polazak karavane s Prevlake. 11.00 sati –Bistrina, Vjetreni mlin(paljenje svijeća) 12.00 sati - Baćinska jezera, restoran(okrijepa i priključivanja novih sudionika). 13.30 sati –Trilj(ručak, priključivanje novih sudionika). 14.45 sati –Polazak za Sinj(kratko zaustavljanje), Vrlika, Kijevo(paljenje svijeća) i dolazak u Knin. 18.00 sati –Knin(večera, noćenje).
15.11.2009.g.
07.30 sati –Doručak. 08.30 sati –Paljenje svijeća(Kninska tvrđava). 09.15 sati –Polazak karavane za Gračac. 10.30 sati –Gračac(okrijepa i priključivanja novih sudionika). 12.30 sati -Korenica(ručak, priključivanje novih sudionika). 13.30 sati –Polazak karavane za Plitvice. 14.30 sati –Plitvice(paljenje svijeća Josipu Joviću). 15.00 sati –Turanj(paljenje svijeća) 16.15 sati –Zagreb 18.00 sati –Zagreb, (večera, noćenje).
16.11.2009.g.
07.30 sati –Doručak. 08.30 sati –Polazak karavane za Sisak, Popovaču i Kutinu. 09.30 sati -Kutina(okrijepa i priključivanja novih sudionika). 10.00 sati –Polazak za Novsku, Novu Gradišku i Požegu. 12.00 sati –Požega(ručak, priključivanje novih sudionika).. 14.00 sati –Đakovo(okrijepa i priključivanja novih sudionika). 15.15 sati –Polazak za Vinkovce, Vukovar 16.15 sati –Vukovar). 18.00 sati –Vukovar(večera)
17.11.2009.g.
08.45 sati –Doručak. 09.30 sati –Obilazak stratišta i spomenika paljenje svijeća i polaganje vijenaca. 12.30 sati –Ručak. 13.45 sati –Nastavak obilaska stratišta i spomenika, paljenje svijeća i polaganje vijenaca. 19.00 sati –Bolnica Vukovar(paljenje svijeća). 20.00 sati –Večera.
18.11.2009.g.
Po protokolu Vlade RH, grada Vukovara i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Po završetku mimohoda ručak i povratak za Zagreb gdje je ukrcaj sudionika i motora iz dalmacije na vlak za Split. Pravo na manje izmjene zadržava organizator, ali one neće bitno mijenjati rutu ni slijed događaja.
Organizator predviđa i odstupanja u satnici dolaska na određene destinacije te će tijekom putovanja iste nastojati izbjeći. Sukladno ruti puta svi zainteresirani sami neka odaberu mjesto priključivanja karavani koje im najviše odgovara. Organizator se unaprijed zahvaljuje svima onima koji će sudjelovati u karavani, a posebno se zahvaljujemo svim moto klubovima koji će nas ugostiti na putu do cilja. Napominjem da će putem do Vukovara biti niz zanimljivosti te da će Karavana na kraju kolone imat žuti kombi koji će davati sve bitne informacije. Prilikom povratka Hrvatske željeznice su nam osigurale ukrcaj na vlak za Split i to za 180 KN(motor i vozač). Ukrcaj je u 21.00 sati 18.11.2009., u Zagrebu. Ukoliko bude snijeg padao osigurano je besplatno korištenje auto cestom Zagreb-Županja, a isto tako i prilikom povratka do Zagreba . Na žalost, Auto cesta Rijeka Zagreb nije nam dopustila besplatno korištenje ceste u slučaju snijega.
MOTO KLUB „KORKYRA RIDERS“ napominje da je ova Karavana organizirana uz veliku pomoć i podršku UDRUGE HRVATSKIH BRANITELJA DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA, HRVATSKOG DRUŠTVA LOGORAŠA SRPSKIH I CRNOGORSKIH KONCENTRACIJSKIH LOGORA te nam je Vukovarski domaćin UDRUGA BRANITELJA TRPINJSKE CESTE 91, stoga i nosi naziv :“Zajedno u ratu, zajedno u miru“. O njima i njihovoj pomoći ćemo drugom prigodom, a jedino je bitno da su branitelji uvijek s nama i među nama. O svim detaljima spomenutog putovanja te o dogovoru za isto kontaktirati na mob: 0911620148 (Đani) ili na djani@korkyrariders.hr.
Dobru cestu vam želi, Korkyra Riders.
MB: 2250896 BROJ POSLOVNOG RAČUNA:234009-1110288204, PRIVREDNA BANKA ZAGREB www.korkyrariders.hr |
|
| |
mrva man
Broj postova : 63 Godina imam : 65 Prebivalište : Zagreb - siga Vozim : yamaha dragstar 1100 clasic Na forumu od : 01.07.2009
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar čet 12 stu 2009, 20:03 | |
| Idem u karavanu, priključujem se u zagrebu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar čet 12 stu 2009, 20:16 | |
| Mrva ja radim a išao bi lud sam zbog toga |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar čet 12 stu 2009, 22:23 | |
| uzeo slobodne dane i posudio motor . Još to da odvezem i miran sam do moto mrazeva :santa: ps. MK Independent sprema doček karavane u Požegi na igralištu nk Dinamo Vidovci(mjesto gdje pravimo partije).Pa javljam Bikerima iz okolice koji se oče priključit karavani da to mogu napraviti kod nas. | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pet 13 stu 2009, 08:36 | |
| Za razliku od prošle godine, vremenska prognoza i uvjeti vožnje sada će biti dosta povoljniji, sutra će čak i malo zatopliti, ali svejedno će ujutro i navečer biti dosta hladno...
Svima koji kreću za Vukovar želim sigurnu vožnju i povratak, kao i dostojanstveno sjećanje i obilježavanje ove velike ljudske patnje, žrtve i tragedije koja se je dogodila u Vukovaru.
SRETNO ! | |
|
| |
trxa man
Broj postova : 16 Godina imam : 55 Prebivalište : oz Vozim : guzu na suzi gsx 750 ef Na forumu od : 11.08.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pet 13 stu 2009, 13:48 | |
| mrva čet stu 12, 2009 8:03 pm
-------------------------------------------------------------------------------- Idem u karavanu, priključujem se u zagrebu
...zlatko i ja isto idemo...gdje ih ti misliš čopiti u zgb-u? mi smo mislili da ih sačekamo u gorici... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pet 13 stu 2009, 14:53 | |
| mogla bi se karavana nakratko ode zaustaviti i pomogne brati masline sretan put onima koji idu | |
|
| |
mrva man
Broj postova : 63 Godina imam : 65 Prebivalište : Zagreb - siga Vozim : yamaha dragstar 1100 clasic Na forumu od : 01.07.2009
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pet 13 stu 2009, 19:05 | |
| - trxa je napisao/la:
- mrva čet stu 12, 2009 8:03 pm
-------------------------------------------------------------------------------- Idem u karavanu, priključujem se u zagrebu
...zlatko i ja isto idemo...gdje ih ti misliš čopiti u zgb-u? mi smo mislili da ih sačekamo u gorici... polazak je u 8,30 iz maksimira, točnije barutanski jarak 5, gdje će sudionici spavati od tamo predpostavljam 16-og ujutro se kreće ali znat čemo 100% točno u nedjelju navečer jer čemo ih dočekati i sprovesti do bukovačke | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar sub 14 stu 2009, 18:53 | |
| sretno svima u karavani ............. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar sub 14 stu 2009, 21:25 | |
| ... da "sperem" nervozu iz sebe, pomalo raskopana Šokica mi dozvoljava malu vožnju do Plitvica i s karavanom dolazak u Zagreb... ... biti će mi drago barem s tim minimumom kilometara priključiti se karavani... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
oracle girl
Broj postova : 80 Godina imam : 51 Prebivalište : Istra Vozim : VTR SP 01 Na forumu od : 09.06.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar ned 15 stu 2009, 20:11 | |
| Danas smo prenosili iz Požege kod MK"Independent" pripreme za doček karavane uživo. Također i sutra oko 11 h možete pratiti doček karavane u Okučanima od strane MK "Strmac-Diablo"Nova Gradiška. Nakon okrijepe u Okučanima, idemo sa karavanom do Požege i od tamo idemo uživo da vidite koliko nas je i kakva je atmosfera. Sve to možete pratiti u navedeno vrijeme na ovom linku http://www.livestream.com/mkstrmacdiablo
Mala odstupanja u vremenu su moguća, zavisi naravno od same karavane. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar ned 15 stu 2009, 22:35 | |
| jel moguce da tema nije interesantna? Malo komentirate, a jos manje putujete u VU! Pa gdje ste??? Vidimo se sutra na cesti! | |
|
| |
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pon 16 stu 2009, 02:09 | |
| | |
|
| |
mrva man
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pon 16 stu 2009, 05:10 | |
| mala ispravka
došlo je do promjene satnice karavana iz Zagreba kreče u 7,30 iz barutanskog jarka 5 | |
|
| |
kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pon 16 stu 2009, 09:23 | |
| Jutros u 6. h ekipu od pet(Splićana) članova karavane napojili, nahranili i otpratili na put. Svim učesnicima karavane sretan put i što ljepše vrijeme bez kiše. | |
|
| |
Dr Dee man
Broj postova : 152 Godina imam : 52 Prebivalište : Vinkovci Vozim : Honda Shadow 600 Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar uto 17 stu 2009, 17:42 | |
| Bio u karavani od Đakova do Vukovara. Ekipa,vrijeme, doček odlični. | |
|
| |
mrva man
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar sri 18 stu 2009, 23:14 | |
| vratili smo se iz karavane umorni ali puni dojmova, slike kad se malo odmorimo... | |
|
| |
zlo man
Broj postova : 22 Godina imam : 50 Prebivalište : zadar Vozim : vozim Na forumu od : 29.11.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pet 20 stu 2009, 20:53 | |
| u Karavani(i ove godine) od Knina do Vukovara pa bi se u svoje,i ime ostalih sudionika karavane,a koji nisu na ovom forumu,uz blagoslov organizatora,ZAHVALILA SVIMA VAMA....... KOJI NAS DOČEKAŠTE.....LIPO JE ĆUTITI SE DOBRODOŠLO KOJI ODVOZIŠTE DIO ILI DJELOVE PUTA SA NAMA.... KOJI STE U MISLIMA I DOBRIM ŽELJAMA,S R C E M BILI SA NAMA LJUDI HVALA VAM [b]A JA ĆU MUNJI BITI ZAHVALNA DO GROBA NA KARLOVAČKOJ KOJOM ME DOČEKAO U POŽEGI a sad...fotki nemam..kod Nikše su..i snimke..pa kad se to sredi,ako ne ja..mala beštija će ih uploadati na ovi forum | |
|
| |
mrva man
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar sub 21 stu 2009, 05:43 | |
| | |
|
| |
zlo man
Broj postova : 22 Godina imam : 50 Prebivalište : zadar Vozim : vozim Na forumu od : 29.11.2008
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar sub 21 stu 2009, 09:41 | |
| slike sa karavane....u "normalnoj" rezoluciji,da ih svatko koga zanimaju,može skinuti...autori istih su Fani(Đanijeva sestra),Nikša(mk Nomadi),Grga(mk Nomadi) i moja(zla )malenkost http://picasaweb.google.com/karavana08/1_dan# http://picasaweb.google.com/karavana08/2_dan?feat=directlink http://picasaweb.google.com/karavana08/3_dan?feat=directlink http://picasaweb.google.com/karavana08/4_dan?feat=directlink http://picasaweb.google.com/karavana08/5_dan?feat=directlink http://picasaweb.google.com/karavana08/6_dan?feat=directlink eto ekipa.... | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar ned 22 stu 2009, 14:11 | |
| svi koji imaju autorski video materijal (osobno su snimili) i voljni su ustupiti isti za "Motorcek special" o karavani Prevlaka-Vukovar, nek' mi se jave na PP
Hvala, gracie, danke, thank you, merci...... | |
|
| |
zlo man
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pon 23 stu 2009, 09:44 | |
| - klesoo je napisao/la:
- svi koji imaju autorski video materijal (osobno su snimili) i voljni su ustupiti isti za "Motorcek special" o karavani Prevlaka-Vukovar, nek' mi se jave na PP
Hvala, gracie, danke, thank you, merci...... joj što si dosadan sve je kod VELIKOG ŠEFA Nikše al to već znaš | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar pon 23 stu 2009, 21:52 | |
| - zlo je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- svi koji imaju autorski video materijal (osobno su snimili) i voljni su ustupiti isti za "Motorcek special" o karavani Prevlaka-Vukovar, nek' mi se jave na PP
Hvala, gracie, danke, thank you, merci...... joj što si dosadan
sve je kod VELIKOG ŠEFA Nikše al to već znaš moram biti dosadan. Doista zelim napraviti uradak kojeg se nece nitko postiditi. Vidjeti cemo sto ce ispasti. Naravno da uvijek ostaje sto ljudi sto....... btw. hard je vec na putu za ZG jos se moramo izdogovarati za nekakv DVD nakon sto ispadne emisija. LP | |
|
| |
zlo man
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar uto 24 stu 2009, 14:24 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karavana Prevlaka - Vukovar | |
| |
|
| |
| Karavana Prevlaka - Vukovar | |
|