| Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 10:32 | |
| Ovo se događa ponekad i izluđuje. Kada uključim desni žmigavac uključi se i sirena koja radi u ritmu žmigavca tako da imam svjetlosni i zvučni pokazivač smjera. Ovo se ne javlja kada uključim lijevi žmigavac već samo na desnom. Već san dva puta bio kod električara ali ne pomaže. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 11:46 | |
| promjeni električara!!!!! obično pomaže |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 11:58 | |
| Ako je shema koju sam gledao dobra, tebi je truba odmah do prekidača žmigavaca, a pokraj njih dugo - kratko, sve na jednom šalteru. Sigurno ti se u tom šalteru nešto dodiruje ili je netko prčkao po instalaciji negdje drugdje pa zasuči rukave, skini shemu i pregledaj instalaciju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 12:25 | |
| Hvala nick4 shemu imam skinuo sam je davno sa stranica kineskog kluba Danska. Problem je što se to ne javlja stalno - rasklopio sam prekidače pregledao i očistio (stoje kako si rekao) ali ne pomaže. |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 14:37 | |
| Djoni prijatelju kontakt ti možda dobiva preko volana ako ti nisu zice do kraja u đeku ili ako su i malo nacvikane i zato ti se to događa. Ali nema problema dojdeš do mene na i ja ti to sredim dok veliš šnicla . | |
|
| |
Danijel man
Broj postova : 172 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb, Sesvete Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 23.04.2009
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno čet 22 kol 2013, 18:15 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- Ovo se događa ponekad i izluđuje. Kada uključim desni žmigavac uključi se i sirena koja radi u ritmu žmigavca tako da imam svjetlosni i zvučni pokazivač smjera. Ovo se ne javlja kada uključim lijevi žmigavac već samo na desnom. Već san dva puta bio kod električara ali ne pomaže.
Kad voziš Kineza! Makar mi se to i ne čini kao loša solucija za prestrojavanja po Zagrebu u špici... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 07:23 | |
| |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 07:47 | |
| ajd barem je zanimljivo u voznji | |
|
| |
Kunki man
Broj postova : 402 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb Vozim : Bandit 1250 Na forumu od : 28.02.2008
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 13:10 | |
| možda imaš "DISCO" paket opreme na motoru, tako da ti je kvar ustvari na lijevom žmigavcu | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 13:16 | |
| Prijatelju ako ne riješiš ništa do sljedećeg tjedna, stiže moja malenkost u pomoć, ma ima da napravimo, ako ništa od dva jedan sigurno. Pozdrav tebi i Aniti... | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 15:36 | |
| Prema opisanim simptomima, taj žmigavac ponekad ima loš kontakt na masu, a na tu istu masu spojena je i sirena. Zato struja kruži okolnim putem preko trube, pa usput i trubi.
Ali postoje i druge varijante, na pr. žice su negdje priklještene pa struja curi zbog izolacije. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 17:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 17:25 | |
| - palomas je napisao/la:
- Prema opisanim simptomima, taj žmigavac ponekad ima loš kontakt na masu, a na tu istu masu spojena je i sirena. Zato struja kruži okolnim putem preko trube, pa usput i trubi.
Ali postoje i druge varijante, na pr. žice su negdje priklještene pa struja curi zbog izolacije. Hvala ali masa sirene je odvojena na drugom kontaktu (druga žica) tako mi se čini ona gora varijanta - naći gdje radi kratki spoj odnosno probija |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno pet 23 kol 2013, 20:34 | |
| Evo dok je bilo za vidjela zahebavao sam se sa problemom i ako je desni žmigavac uključen, a povučem kabele od sirene (ona dva na samoj sireni) počne trubiti. E sad to je radilo dok nisam došao do mase više kabela upakiranih u vodilicu (cijev) kada sam tu malo povlačio sve prestalo i nema više sirene kada se uključi žmigavac ali kada trubim normalno radi na zadovoljstvo cijelog susjedstva ... |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno sub 24 kol 2013, 08:39 | |
| Pravilo broj 1 instalacija 12V: loš kontakt ili spoj sa masom uzrok je pojave duhova i neobjašnjivih fenomena. Za mene osobno jedan od boljih fenomena je dok polovica svih žarulja na autu svijetli i trepće, zbog jednog žmigavca... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno | |
| |
|
| |
| Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno | |
|