Početna stranicaPretraľnikDesni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno 610RegistracijaLogin

Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno

Go down 
+3
Danijel
darko68
Vladek
7 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Empty
PostajNaslov: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 10:32

Ovo se događa ponekad i izluđuje. Kada uključim desni žmigavac uključi se i sirena koja radi u ritmu žmigavca tako da imam svjetlosni i zvučni pokazivač smjera. Ovo se ne javlja kada uključim lijevi žmigavac već samo na desnom. Već san dva puta bio kod električara ali ne pomaže.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 11:46

promjeni električara!!!!!roker 
obično pomaže
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 11:47

tekući problem je napisao/la:
obično pomaže
iagree 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 11:54

tekući problem je napisao/la:
obično pomaže
To su bila dva električara Evil or Very Mad 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 11:58

Ako je shema koju sam gledao dobra, tebi je truba odmah do prekidača žmigavaca, a pokraj njih dugo - kratko, sve na jednom šalteru. Sigurno ti se u tom šalteru nešto dodiruje ili je netko prčkao po instalaciji negdje drugdje pa zasuči rukave, skini shemu i pregledaj instalaciju.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 12:25

Hvala nick4 shemu imam skinuo sam je davno sa stranica kineskog kluba Danska. Problem je što se to ne javlja stalno - rasklopio sam prekidače pregledao i očistio (stoje kako si rekao) ali ne pomaže.
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

Broj postova : 908
Godina imam : 56
Prebivalište : Rovno 23
Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly
Na forumu od : 11.01.2012

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 14:37

Djoni prijatelju kontakt ti možda dobiva preko volana ako ti nisu zice do kraja u đeku ili ako su i malo nacvikane i zato ti se to događa.
Ali nema problema dojdeš do mene na cuga  i ja ti to sredim dok veliš šnicla dobar .
[Vrh] Go down
Danijel
man
man
Danijel

Broj postova : 172
Godina imam : 44
Prebivalište : Zagreb, Sesvete
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 23.04.2009

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimečet 22 kol 2013, 18:15

Djoni_Gitara je napisao/la:
Ovo se događa ponekad i izluđuje. Kada uključim desni žmigavac uključi se i sirena koja radi u ritmu žmigavca tako da imam svjetlosni i zvučni pokazivač smjera. Ovo se ne javlja kada uključim lijevi žmigavac već samo na desnom. Već san dva puta bio kod električara ali ne pomaže.
Kad voziš Kineza! tongue 
Makar mi se to i ne čini kao loša solucija za prestrojavanja po Zagrebu u špici... Cool
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 07:23

darko68 je napisao/la:
Djoni prijatelju kontakt ti možda dobiva preko volana ako ti nisu zice do kraja u đeku ili ako su i malo nacvikane i zato ti se to događa.
Ali nema problema dojdeš do mene na cuga  i ja ti to sredim dok veliš šnicla dobar .
Misliš dok pojedem šniclu?Very Happy  Koliko mi hrane staviš u tanjur dok pojedem može se uraditi i generalka What a Face dobar  - Hvala ti ako ne otklonim problem ne preostaje ništa drugo nego do tebe ili ti i Tommy do mene (valjda bude ta vožnja po Istri prije mog polaska na put).
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 07:47

cheers  ajd barem je zanimljivo u voznji
[Vrh] Go down
Kunki
man
man
Kunki

Broj postova : 402
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Bandit 1250
Na forumu od : 28.02.2008

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 13:10

možda imaš "DISCO" paket opreme na motoru, tako da ti je kvar ustvari na lijevom žmigavcu lol! 
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 13:16

Prijatelju ako ne riješiš ništa do sljedećeg tjedna,
stiže moja malenkost u pomoć, ma ima da napravimo,
ako ništa od dva jedan sigurno. Pozdrav tebi i Aniti...rendeer cuga 
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 15:36

Prema opisanim simptomima, taj žmigavac ponekad ima loš kontakt na masu, a na tu istu masu spojena je i sirena. Zato struja kruži okolnim putem preko trube, pa usput i trubi.

Ali postoje i druge varijante, na pr. žice su negdje priklještene pa struja curi zbog izolacije.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 17:23

pinky je napisao/la:
Prijatelju ako ne riješiš ništa do sljedećeg tjedna,
stiže moja malenkost u pomoć, ma ima da napravimo,
ako ništa od dva jedan sigurno.  Pozdrav tebi i Aniti...rendeer cuga 
Hvala Pinky računamo na tebe dobar 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 17:25

palomas je napisao/la:
Prema opisanim simptomima, taj žmigavac ponekad ima loš kontakt na masu, a na tu istu masu spojena je i sirena. Zato struja kruži okolnim putem preko trube, pa usput i trubi.

Ali postoje i druge varijante, na pr. žice su negdje priklještene pa struja curi zbog izolacije.
Hvala ali masa sirene je odvojena na drugom kontaktu (druga žica) tako mi se čini ona gora varijanta - naći gdje radi kratki spoj odnosno probija Razz 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 20:34

Evo dok je bilo za vidjela zahebavao sam se sa problemom i ako je desni žmigavac uključen, a povučem kabele od sirene (ona dva na samoj sireni) počne trubiti. E sad to je radilo dok nisam došao do mase više kabela upakiranih u vodilicu (cijev) kada sam tu malo povlačio sve prestalo i nema više sirene kada se uključi žmigavac ali kada trubim normalno radi na zadovoljstvo cijelog susjedstva ...
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimepet 23 kol 2013, 22:18

Tooo Djoni majstore dancingbanana dobar 
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitimesub 24 kol 2013, 08:39

Pravilo broj 1 instalacija 12V: loš kontakt ili spoj sa masom uzrok je pojave duhova i neobjašnjivih fenomena.

Za mene osobno jedan od boljih fenomena je dok polovica svih žarulja na autu svijetli i trepće, zbog jednog žmigavca... dobar 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno   Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno Icon_minitime

[Vrh] Go down

Desni žmigavac i sirena ponekad rade istovremeno
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE
» Kako to drugi rade !
» kako to rade nasi komsije