Početna stranicaPretraľnikK: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE 610RegistracijaLogin

K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Empty
PostajNaslov: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimepon 19 kol 2019, 22:15

Što bi rekli na fejzbuku - pitam za prijatelja...

Tražim desni plastični poklopac pod sicem ("bubreg") za Hondu Shadow VT750 American Classic Edition (1997-2003). Desni znači onaj sa strane struje i reglera. Very Happy

Lik kojem sam prodao motor ga je izgubio ovih dana, pa ajd da pomognem čoeku.
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimesri 24 lip 2020, 22:17

Sad ga tražim za sebe, dakle, oglas je opet aktualan.
[Vrh] Go down
Bruno60
man
man
Bruno60

Broj postova : 48
Godina imam : 64
Prebivalište : Samobor
Vozim : EN500
Na forumu od : 26.09.2019

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimečet 25 lip 2020, 11:25

Dobro je dok samo trazis bubreg.  Jednom kad pocnes prodavat bubreg za motor... onda je grdo Shocked  Very Happy
Nedavno je jedan moj prijatelj izgubio  plasticni dio nevezano za motor. Nabavka drugog je bila skoro pa nemoguca i dao ju je isprintat. I moram priznat da je  isprintani dio bio sasvim solidno napravljen. Treba obrada i lakiranje, ali vjerujem  da razlike izmedju originala i isprintanog nebi smjelo bit. Toliko dobro je ispao print.
Uglavnom, trebao bi posudit od nekoga taj bubreg da se skenira, i isprinta se jedan ili dva komada.
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimečet 25 lip 2020, 21:15

Bruno60 je napisao/la:
Dobro je dok samo trazis bubreg.  Jednom kad pocnes prodavat bubreg za motor... onda je grdo Shocked  Very Happy
Nedavno je jedan moj prijatelj izgubio  plasticni dio nevezano za motor. Nabavka drugog je bila skoro pa nemoguca i dao ju je isprintat. I moram priznat da je  isprintani dio bio sasvim solidno napravljen. Treba obrada i lakiranje, ali vjerujem  da razlike izmedju originala i isprintanog nebi smjelo bit. Toliko dobro je ispao print.
Uglavnom, trebao bi posudit od nekoga taj bubreg da se skenira, i isprinta se jedan ili dva komada.

Vidiš, ne'b se nikad toga sjetio. Fala. roker

Mislim da čak ni ne moram posuđivati za skeniranje jer ako računalo radi, lako će zrcalno izokrenuti postojeći lijevi poklopac u desni, a koliko sam danas gledao, trebalo bi ispasti isto.
[Vrh] Go down
Bruno60
man
man
Bruno60

Broj postova : 48
Godina imam : 64
Prebivalište : Samobor
Vozim : EN500
Na forumu od : 26.09.2019

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimepet 26 lip 2020, 12:30

Ako su isti lijevi i desni. Pogledaj dali su iste tocke preko kojih se pricvrsti.
Inace, sto se tice cijena, neznam nikoga. Frend je ovog nasao preko njuskala i napravio mu je dobro i za normalnu cijenu.
A ima ih koji racunaju ko da je od suhog zlata.
[Vrh] Go down
stanky069
man
man
stanky069

Broj postova : 57
Godina imam : 37
Prebivalište : Stuttgart/Strizivojna
Vozim : Yamaha Dragstar 650 Millenium
Na forumu od : 25.06.2020

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimesub 27 lip 2020, 21:56

To bi bilo ovo??
Ako ne griješim...

https://www.ebay.de/itm/133311590660
Ovaj šalje u HR,a ako je slanje skupo ,mogu ti ja ponijeti iz DE kad budem išao na godišnji,početak 8.mj...

I da,ima on i cijeli zadnji blatobran sa štop svjetlom i žmigavcima...
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimepon 06 srp 2020, 11:01

stanky069 je napisao/la:
To bi bilo ovo??
Ako ne griješim...

https://www.ebay.de/itm/133311590660
Ovaj šalje u HR,a ako je slanje skupo ,mogu ti ja ponijeti iz DE kad budem išao na godišnji,početak 8.mj...

I da,ima on i cijeli zadnji blatobran sa štop svjetlom i žmigavcima...

Skupo je, ima za 44 eura oba iz Kine u crnoj boji (free shipping), pa bih radije stavio njih, nego da kupim jedan crni pa ga farbam u narančasto. A taj blatobran sam gledao ranije, samo je štop lampa original. Žmigavci su aftermarket (taj model nema E-homologaciju, zam jer sam ih imao ranije na motoru), a blatobran je rezan.
[Vrh] Go down
stanky069
man
man
stanky069

Broj postova : 57
Godina imam : 37
Prebivalište : Stuttgart/Strizivojna
Vozim : Yamaha Dragstar 650 Millenium
Na forumu od : 25.06.2020

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitimepon 06 srp 2020, 20:11

Jbg,ne kužim se ja u to...samo naletio na eBayu...

Jesi probao i po raznim fejs grupama za prodaju dijelova određenih modela,ovdje u DE ih ima dosta...?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE   K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE Icon_minitime

[Vrh] Go down

K: Desni "bubreg", poklopac za Shadow 750 ACE
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» poklopac motora
» Poklopac akumulatora za Yamaha Virago VX 1100
» HONDA SHADOW 600PC21=honda shadow 600VLX(USA)!??
» shadow 750