| Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|
+27Safet(y) izigoing Vilko i.k.b Genesis051 DavorS palac Tarze Ivan-Shadow merla martinx vroc-bobi Drifter freddie Bosqeto custom rider rikitumba Danijel darko68 Reponja sklopka222 Vladek crocopzmaj frutkejk TommyZG Lars_Viking pinky 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 03 lis 2013, 20:43 | |
| - darko68 je napisao/la:
- Pa evo počni sa nama trojicom za početak
OK počinjemo nas trojica sa organizacijom susreta znači popis ide: 1. Djoni |
|
| |
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 03 lis 2013, 21:03 | |
| 1. Djoni 2. TommyZG svakako nagodinu moramo organizirati jedno dobro druženje nadam se da će doći i mnogi s foruma evo..počeli smo sa pripremama dovoljno rano da bude nezaboravna fešta! | |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| |
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 04 lis 2013, 20:30 | |
| A šta je sa mnom, mene ste zaboravili, 1. 2. 3. 4. PINKYYYYYY | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 04 lis 2013, 20:46 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
palac man
Broj postova : 111 Godina imam : 66 Prebivalište : Sesvete Vozim : Retonu Na forumu od : 23.04.2011
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 04 lis 2013, 21:31 | |
| . .. ... .... 5. Palac
valjda ću biti slobodan u to vrijeme, da upoznam ekipu . . . . | |
|
| |
frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 04 lis 2013, 21:34 | |
| ako sam u to vrijeme slobodan, ja sam uvijek za | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 04 lis 2013, 22:14 | |
| Ako budem slobodan i pri šoldima računajte i na mene | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sub 05 lis 2013, 17:14 | |
| OK idemo definirati mjesto i vrijeme okvirno - predlažem drugu polovicu lipnja kako bi izbjegli potencijalne kiše što nam se ove godine dogodilo i neka ove godine bude Istra ... tko je za ili neki drugi prijedlog ... ??? |
|
| |
palac man
Broj postova : 111 Godina imam : 66 Prebivalište : Sesvete Vozim : Retonu Na forumu od : 23.04.2011
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sub 05 lis 2013, 18:03 | |
| druga polovica lipnja odgovara, pišem godišnji od 15.06. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sub 05 lis 2013, 22:04 | |
| - palac je napisao/la:
- druga polovica lipnja odgovara, pišem godišnji od 15.06.
ok Istra ili Karlovac kamp destinacija od ove godine? |
|
| |
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja ned 06 lis 2013, 19:56 | |
| ako ikako buem u mogučnosti rado bi se pridružio a destinacija najbollje negdje u sred kruga zainteresiranih tako da nikom nije predaleko
| |
|
| |
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja ned 06 lis 2013, 22:39 | |
| |
|
| |
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja ned 06 lis 2013, 22:39 | |
| Evo i mali update za one koji ne znaju... Ove godine druženje ČungaLunga je trebalo biti 01.06. u Tušiloviću u auto-kampu Radonja http://www.autocampradonja.hr/ Malo nas je vrijeme sjebalo, pa smo prebacili druženje s VN-ovcima tjedan kasnije na Plitvicama kod Driftera. Bilo je ODLIČNO, ali želja je još uvijek tu da napravimo zasebno druženje - naravno svi su pozvani ! Smjernice kojih bi se željeli držati u odabiru mjesta, a možete me ispraviti : 1. da spavanje bude BESPLATNO za sve koji dođu (petak, subota) - kamp u tom slučaju otpada - ili, ako i idemo u KAMP, da bude za neku simboličnu cijenu; 2. cuga i hrana potpuno na nama - obavezna kotizacija u visini cijena nabavke hrane i cuge u dućanu ili kod lokalnih mještana; 3. sredina 6. mjeseca - tj. mogućnost rezervacije dva termina, tjedan prije i kasnije, upravo radi vremena - neće valjda kiša dva vikenda za redom 4. mjesto bi trebalo biti da svima bude više manje ista relacija za vožnju; 5. ponuditi svima koji dođu zanimaciju u kampu i preko dana - moto igre, živa glazba...; | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 07:34 | |
| lijepo covjek zbori, da ali to kak se meni cini ide ka pocetku jednog moto susreta. e sad vidis sto ako nas dodje 80tak???? sto ces sa cugom???? hrana i nije toliko bitna jer wursta, speka i luka uvjek ima. onda glazba????? treba barem biti nest da se cuje koliko toliko, e sad jedino ako nije zamisljeno da sjedimo oko logorske vatre, slusamo akusticnu gitaru, CRNOG LEPTIRA i kaj znam sto jos!!!!! iako niti to nije lose ali onda si moram voditi prikolicu, a to vec nije to!!!! Ili si ti to zamislio obiteljski onak, ženka, svastika, šogor, malo si koji gemist damo, i u sator oni trezniji a oni pod SAUGOM ostaju do jutra pricati o..(kak sam ja......,u jebote si vidio onaj......,a tam to kosta .....) DOZVOLA treba za sve!!!!! od nekog za sve treba logistika! kod TAlicnog je bilo ok,ali......voda hladna, krumpir hrskav, meso je bilo jestivo ali kad je bilo gotovo svi kao da su se cuvali od uskrsa samo za to...... ali ekipa je bila extra a to je No1!!!! (nastavak u idućem broju) aaaaaaa tko ce skupljat smece u jutro??? |
|
| |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 10:22 | |
| ne, nije cilj druženja da postanemo "moto susret" , već druženje tipa Plitvice kod Driftera znaći ili privatni posjed, ili kamp ali, da donekle organiziramo smještaj po jeftinoj cijeni koliko je to moguće, ako već nejde besplatno jer je u kampu Radonja trebalo za dvije osobe+šator+motor+boravišna pristrojba izdvojiti 160 kn pa + na to još barem minimalo 50 kn za cugu i klopu po osobi - a to bi izašlo kakva šnicla i par piva i onda za jedno spavanje u kapu sa ženom, curom, ljubavnicom + ostalo izdvojiš ukupno 260 kn, a još nisi niti bengu platio - a to je minimlani trošak ! bilo bi super po svim točkama sve napraviti, i klopa , muzika, cuga ali vrlo vjerovatno nećemo moći baš sve iako, ima još dovoljno vremena za organizacijom mjesto je bitno, ali ako ne nađemo ništa bolje od Radonje , onda idemo tamo ! Svatko može dati svoj prijedlog, ali s konkretnim informacijama - tipa, to je broj telefona kampa - covjek se zove Franjo, zovite ga i pregovarajte o cijeni ...itd... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 12:19 | |
| tako je |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 12:39 | |
| taj Radonja je preskup,160 kn kamp pa za te pare se prespava u hostelu bilo gdje Tommy sve sto si ti naveo je ok, ali slazem se sa Profom, valjala bi neka mjuza, ali ne u smislu benda, nego neki stereo ili bilo sta,cisto radi gusta, u neka doba kad se vise ne moze pjevati uz gitaru zbog *ostecenih glasnica* | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 14:28 | |
| Rikitumba je imao neke informacije o okolici Splita neki planinarski dom, a takvih ima još koliko se sjećam iz planinarskih dana. Mjuza je rješena ako ponesemo neku mini liniju. Prvo broj ljudi kasnije možemo pregovore zato smo i krenuli 9 mjeseci ranije pa rođenje okupljanja kako valja |
|
| |
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| |
| |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 19:30 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 19:51 | |
| Tako je prijatelju Darko, nešto me u poslednje vrijeme zaboravljaju, valjda je to ona, "daleko od očiju, daleko i ,,," Pozdrav veliki tebi , Nadici, Rovnu, i ipak i ostaloj ekipi Čunga-Lunga:rendeer: | |
|
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 07 lis 2013, 20:51 | |
| možda ova lokacija http://www.hps.hr/info/planinarske-kuce/planinarsko-skloniste-krivi-put/ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
| |
|
| |
| Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|