| H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
|
+39Cube pinky maxart MP86 Karlo breed asy jebiki calc69 Hedo dinko choppers Rocker-C mungos geroman merla magna LShawn GALE webrider Crusader stain EvolutionEngine Rocker klesoo lukylipik rudy simke Kum ajkula zida shadow medo vstarrider cro.chopper black&white Vladek Yzzy Free Spirit emirharley 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 19 ruj 2008, 09:44 | |
| blago li je tebi.. ajde sr put! | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 19 ruj 2008, 10:04 | |
| - ajkula je napisao/la:
- evo bez stange ..
http://www.windvest.com/products/products.html e to je to. Ne kuzim cemu nagrdjivati lijepo onom stangom? Nije moguce da ta stanga jaaako stabilizira plastiku. Btw. zar se ne vozimo polako??? (jooooj....) 2:stain da, bas na to sam mislio | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 19 ruj 2008, 11:59 | |
| A šta reći, san snova. | |
|
| |
Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI uto 23 ruj 2008, 16:10 | |
| - Citat :
- Sorry, picim na Hvar, pa kad se vratim, ako Bog da, odgovoriti cu sa preciznim instrukcijama i informacijama. Vozdra.
Vidim da si vec nazad, hajde sada drug, neki link ili sta god o Central stand-u, please... :hapy2: | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 24 ruj 2008, 11:06 | |
| Evo ga, samo bih napomenuo da je ovaj central stand dizajniran ekskluzivno za Harley-Davidson Touring modele. Zato, oprez sa kupovinom::
http://www.harley-davidson.com/dwp/gma/dwp_gma_product.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524448770866&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374309258909&ASSORTMENT%3C%3East_id=2534374309258909&dwp_dealerid=71166&bmUID=1222247136484&bmLocale=en_US | |
|
| |
Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| |
| |
GALE man
Broj postova : 428 Godina imam : 32 Prebivalište : Valpovo Vozim : za sada ništa Na forumu od : 20.07.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI uto 21 lis 2008, 21:20 | |
| Svaka čast...potpuni respekt | |
|
| |
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 08:59 | |
| Tek sad vidjeh, ali nikad kasno :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Prekrasan motor! I uvijek uzivam gledajuci ih, nisam od onih koji bi ga kupili, ja sam dijete V-Rod linija. Ali skidam kapu HD-u bez obzira na velicinu i snagu. Nadam se da se vidimo uskoro! | |
|
| |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 09:24 | |
| Naravno, ako Bog da, raduje me. | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 10:13 | |
| Evo updateiran spisak svih promjena kojih se mogu sjetiti:
R.br. Naziv dijela
1. Visoki upravljač 2. Elektro instalacije za visoki upravljač 3. Saja kvačila za visoki upravljač 4. «Harley Grips»/»hvat» za ruke za visoki upravljač 5. «Upletena» kočiona crijeva 6. «Goodridge» razvodnik za «upletena» kočiona crijeva 7. Vizir glavnog sjetla 8. Viziri za «passing lights» (par) 9 «Trim rings» za «passing lights» 10. Uljni hladnjak 11. Kromirani poklopac uljnog hladnjaka 12. Automatski «back rest/naslon» za vozača 13. Back rest/naslon sa suputnika 14. «Docking kit» za back rest/naslon 15. «Luggage Rack»/nosač prtljaga kromirani 16. Top case, obložen kožom 17. Kromirani nosač prtljaga na top case-u 18. Screamin' Eagle mufflers (aftermarket auspusi) 19. Kromirane kapice za Screamin' Eagle auspuhe 20. «Wild Pig Pipes» aftermaret auspusi 21. Nosači kromiranih oslonaca za noge 22. Kromirani «Harley» oslonci za noge (par) 23. Kromirane «Harley» ručice kočnice i kvačila 24. Kromirani «shift linkage cover» 25. «Live to Ride» fender tip 26. «Harley» kromirani poklopac goriva sa kljucem 27. Zlatni plamenovi inspekcijski poklopac primara 28. Screamin' Eagle Stage One kit (sportski zračni filter) 29. Kromirani poklopci matica prednje osovine (par) 30. Kromirane «Harley» kapice ventila gume (par) 31. «Zlatni» Harley-Davidson medaljon 32. Kromirani šaraf sjedišta 33. Sistem zaključavanja bisaga 34. Unutarnje torbe za bisage 35. Mjerač temperature ulja 36. «Headbolt Bridge» - umetak za cilindre motora (par) 37. Kromirani poklopac baze upravljača 38. Poklopac kabla kvačila 39. Automatski zatezač lanca primara 40. Komplet za smanjenje snage pritiska kvačila 41. Vjetrobrani za noge viljuške 42. Vjetrobran za gornji dio viljuške 43. Ukrasni poklopci oslonaca za noge suvozača 44. Harley-Davidson zamjenski natpis na rezervoar (par) 45. Centralni stalak za motocikl 46. Aftermarket "lower fairings" štitnici za noge (par) 47. Touring «ogradica» za prednji blatobran 48. Navlaka za rezervoar 49. Digital Fuel Optimizer 50. Torba za top case 51. Replacement baffles 1 ¾ inch (zamjenski prigušivači) 52. Kuryakyn Spider Light 53. Kuryakyn Shifter Pegs 54. Bočni štitnici nogu od toplog zraka
Zadnja promjena: emirharley; sri 22 lis 2008, 10:19; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 16:27 | |
| imate temu rock&roll gdje je off topic toleriran, zadnja opomena , tema je vezana za marku i predstavljanje motora a vi razvukli priču o politici i nemam pojima o ćemu sve ne, i znate koje isključivo teme ne želimo na našem forumu (politika) ako kome nije jasno šalji pp, sve sam obrisao, sad mi je stvarno dosta, zadnja zadnja zadnja opomena svima, bez obzira koju titulu ima iznad avatara slijedi bann ...... nemas više zajebancije...jedan neka krene sa offom i drugi za njim baniram sve , pa nek si misli. cro. | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 18:43 | |
| Malo pojasnjenje: ovu sam sliku postavio zato sto je netko od ekipe, ne sjecam se vise tko (greskom je i taj post obrisan), trazio da postavim verziju da se vidi motocikl i sa lijeve strane, sto sam sa zadovoljstvom ucinio. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 22 lis 2008, 20:32 | |
| ...jednostavno prelijepo sa svake strane! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 07:06 | |
| jaš ako imaš i neki video zapis pa da se može čuti zvuk auspuha............. | |
|
| |
ajkula man
Broj postova : 149 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb Vozim : H-D FXDBI Na forumu od : 16.03.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 07:24 | |
| pozdrav emire, vidim opet minjenje.. fino.. kolki ti je taj volan? Jel udobno za vozit?
uzeo i ja par kila accessories-a prosli tjedan u dubaij-u, uglavnom mijenjam sve u crno.. i uzeo rezerve za dva tri servisa.. | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 09:35 | |
| Hello ajkula,
Upravljac je cca 17" i upravo je neodoljiv jer je u visini ramena, jednostavno sjedis na zadnjici, a noge i ruke su ti POTPUNO slobodne. Dosao sam do zakljucka da sa takvim upravljacem, obzirom da se ne oslanjam na noge, ali ni na ruke, da imam mogucnosti MNOOOOGO vise pozicija nego u autu (molim forumase da od ovoga posta ne prave thread koji je upravljac bolji, ovdje govorim o svome misljenju i iskustvu).
Imam u garazi jos neke dimenzije/velicine koje sam probavao, ali sam se odlucio za ovaj jer mi vise nego odlčicno pase. Imam u planu ponovno izvrsitui izmjenu, ali visina ostaje ista, samo ce "krivine" biti malo drugacije, vise na "ostre" ivice, nesto kao "Z" bar, ali ne bas potpuno tako I sam si jednom rekao da ti se svuidja "Z" upravljac.
Kako sam ja vec ranije rekao, smatram da ti imas jos malo pa savrsen motor, tako da imas mogucnosti da se igras do beskonacnosti u smislu dodavanja razne opreme, ali i ne moras, sve je na svome mjestu.
Sto se tice zvuka, mislim da je mocan, jer sam se i tu "igrao" i trazio najbolje rezultate, rado bih ga "stavio" na forum, samo ne znam kako, raspitacu se malo kod raje kako se to radi, a do tada poslusajte ovo sa nase "Sarajevo Bikers Club" MC web stranice (za one koji vec nisu culi):
http://www.sarajevobikersclub.ba/Harley%27s%20Sound.mp3 | |
|
| |
ajkula man
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 10:05 | |
| 17'' ? ma super ako ti pase ta visina.. moje bar je Z 16'' uzasno mi je udoban ali nisam napravio dovoljno km da ga skroz skuzim i moras malo pripazit dok se ne naviknem, vozio sam se nekim cesticama oko zgb i nije bio neki problem.. a koliko si ti visok ? meni taman malo iznad ramena .. a za zvuk? vjerujem da je fin, naci cemo se negdje valda pa cu cut uzivo... | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 10:14 | |
| Ja sam ti 190 cm + 105 kg. I zato sanjam o Boss Hoss-u.......eh.......
Sto se tice zvuka, imam mogucnost stavljanja ili skidanja, dakle promjena prigusivaca ("baffles"), dakle samo odvrnem jedan saraf koji se nalazi na kraju auspuha (mufflera) i jednostavno IZVUCEM postojeci baffle i stavim ili siri ako zelim jaci zvuk, ili uzi ako zelim tisi zvuk. Imam tri vrste prigusivaca, koje doduse nikada ne mijenjam i koristim uglavnom uvijek prigusivac/baffle srednje-do vece-jakosti promjera 2" (dva inča). Sama promjena prigusivaca traje jedno 5 minuta, ali kako rekoh, rijeto to radim, gotovo nikada.
Zadnja promjena: emirharley; čet 23 lis 2008, 10:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 10:15 | |
| to je taj mili zvuk frekvencije uzbuđenog srca, predivno | |
|
| |
vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 23 lis 2008, 10:15 | |
| - emirharley je napisao/la:
Upravljac je cca 17" i upravo je neodoljiv jer je u visini ramena, jednostavno sjedis na zadnjici, a noge i ruke su ti POTPUNO slobodne. Dosao sam do zakljucka da sa takvim upravljacem, obzirom da se ne oslanjam na noge, ali ni na ruke, da imam mogucnosti MNOOOOGO vise pozicija nego u autu (molim forumase da od ovoga posta ne prave thread koji je upravljac bolji, ovdje govorim o svome misljenju i iskustvu). ovo si ekstra rekao, tacno tako i jeste ruke naslonjene na grife, noge opustene na floorboardima | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 11 vel 2009, 22:51 | |
| Posto se radi o update-u, ovaj fotos spada ovdje: novi upravljac, visina 17", debljine 1 1/4", elektro-instalacije provedene kroz cijev, malo siri od prethodnog, visina ista, prva testna voznja je bilo pravo uzivanje, potpuno drugacije nego sa onim drugim upravljacem, mada su naoko slicni, ali u voznji se ponasaju drugacije, sa novim sam zaista gustao i bas sam zadovoljan..... Novi je i znak na rezervoaru.... Kad nabavim novih slika, budem ubacio..... | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 11 vel 2009, 23:16 | |
| obzirom da je ovaj iste visine a siri, kakve si promjene primjetio u voznji? zasto ti je bolji? | |
|
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 12 vel 2009, 11:23 | |
| - merla je napisao/la:
- obzirom da je ovaj iste visine a siri, kakve si promjene primjetio u voznji? zasto ti je bolji?
Sto se tice ciste psihologije, obzirom da je veci i masivniji, to mi je puno ubjedljiviji i djeluje sigurnije, a sto se tice konkretnih parametara, vjerovatno to sto je cca 1 inch (2,54 cm) siri, to mi je nekako vece zadovoljstvo voziti, a nekako mi je lakse i upravljati, ruke su u malo sirem polozaju. Pa i sam znas da je tesko voziti motocikl sa malim (kratkim) drag-barom (mislim na onoga ravnog), a puno je lakse ako je drag-bar duzi/siri. Vjeraovatno je ista analogija i god ape-hangera, no jedno je sigurno, mnogo vise gustam i osjecam se bolje. | |
|
| |
geroman man
Broj postova : 382 Godina imam : 55 Prebivalište : Rijeka Vozim : BMW1600GTL ,KTM Duke 125 Na forumu od : 09.02.2009
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 12 vel 2009, 20:07 | |
| Evo i mene da se pridružim čestitkama,stvarno si se potrudio,svaka čast.BTW web stranice kluba su prva liga,lijepih slikica...hoćete li ove godine možda u Mađarsku na HD fest? Volio bih popit biru sa pravim easy riderom!! Još jednom svaka čast na bajku i trudu ok njega! :harley: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
| |
|
| |
| H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
|