| H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
|
+39Cube pinky maxart MP86 Karlo breed asy jebiki calc69 Hedo dinko choppers Rocker-C mungos geroman merla magna LShawn GALE webrider Crusader stain EvolutionEngine Rocker klesoo lukylipik rudy simke Kum ajkula zida shadow medo vstarrider cro.chopper black&white Vladek Yzzy Free Spirit emirharley 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MP86 man
Broj postova : 463 Godina imam : 38 Prebivalište : Zagreb - Gajnice Vozim : VN 800 Bobber Na forumu od : 12.10.2011
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sri 18 sij 2012, 23:17 | |
| nema žurbe | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 19 sij 2012, 13:59 | |
| Molim te pošalji mi link gdje si kupio kablove. Ja ću uskoro morati mjenjati svoje zbog jedne preinake, pa mi trebaju baš kraći crveni Screaming Eagle kablovi. | |
|
| |
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI čet 19 sij 2012, 14:49 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Molim te pošalji mi link gdje si kupio kablove. Ja ću uskoro morati mjenjati svoje zbog jedne preinake, pa mi trebaju baš kraći crveni Screaming Eagle kablovi.
imaš tu: http://stores.ebay.co.uk/customizedchoppers/_i.html?_fsub=14491085 | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| |
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 20 sij 2012, 10:14 | |
| meni su kablovi u boji zesca kombinacija! svaka cast Emircino,bas drzis do ljubimca | |
|
| |
jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| |
| |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 20 sij 2012, 20:33 | |
| Hvala puno svima na komentarima koje je lijepo za procitati. @jsimic: Boga mi, ni Warrior nije mala maca! | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI sub 21 sij 2012, 19:31 | |
| - emirharley je napisao/la:
- pinky je napisao/la:
- Emire, pa ovo bih se moglo malo u življaka pogledati-nadiviti, napariti oči, ma kako hoćeš nazovi ali je stvarno .
Haj kad si u Rajvosa, može glat......
2maxart. tahanks
2MP86. jbga, ne moze sada, mogu slikati tek kada istjeram konja na pašu, ali mogao bih i okinuti koju za tebe i dok sam u garaži, al' to je "nasuho".......
Kablovi su silikonski, dakle bez "žice" kao takve u njima i deset puta su bolji "u živo" nego na onoj reklamnoj fotki:
A sto se tice termometra, barem ovoga Louisovog kojeg ja imam, mislim da je veliki lažov, uz to je i lijen, pa nije bas za preporuku. jel to neka revolucija u prijenosu elektrichne energije, silikon nije vodich, kroz sredinu tog kabla mora prolaziti neki vodich s boljim ili loshijim vodljivim svojstvima | |
|
| |
jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| |
| |
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI ned 22 sij 2012, 13:32 | |
| - buba je napisao/la:
- jel to neka revolucija u prijenosu elektrichne energije, silikon nije vodich, kroz sredinu
tog kabla mora prolaziti neki vodich s boljim ili loshijim vodljivim svojstvima Kablovi se zovu silikonski vjerojatno jer je vanjski materijal silikon, no provodnik (unutarnji) je - grafit. | |
|
| |
Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI pet 27 sij 2012, 21:15 | |
| Road King ti je fantastičan. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
| |
|
| |
| H-D Road King Classic FLHRCI EFI | |
|