|
|
| drzaci bisaga - al krivi :) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 19:19 | |
| eto kako naslov kaze napravio sam i ja drzace za bisage i ponovo sve to u stilo sta se nadje sa otpada uzeo zelezni flah dimenzija 20 x 5 mm od obliznjeg otpada malo pokroio do zeljenih dimenzija i onda nakon posla kod majstora da mi to zavari jer nemam svajc aparat. montiranje i savijanje je islo metodom probaj ne valja skrati malo .. probaj ne valja pre kratko produzi malo ... ma ne savijaj toliko to je previse .. daj otvori malo al ne toliko i td i td... poceli sa radovima u 6 popodne zavrsili u 9:45 radeci pod ulicnom osvetljenju. posledice toga mozete videti na slikama a to je da levi drzac malo vise ide prema nadvor i da se narusila simetrija... ali kako je vreme odlicno za voznju necu sad to da diram dok se ne zahladi... samo da var ne popusa zbog vibracija. vec preko sutra planirana je duza voznja do ohrida pa da vidimo kako ce se drzaci pokazati. za sad testirano sa 4 litra vode u svakoj bisagi i nije lose. nakon povratka sledi glancanje glanc papirom i farbanje da ne korodira evo i slika | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 19:52 | |
| opće nije problem , drži fige da padneš na ljevu stranu i nosač će se poravnati |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 19:57 | |
| - tekući problem je napisao/la:
- opće nije problem , drži fige da padneš na ljevu stranu i nosač će se poravnati
a bas ti "hvala", ipak bi ja bez padova da izdrzi do jeseni pa onda idemo na korekciju rucnim radom a ne automatski sa padovima | |
| | | gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 20:06 | |
| daj si malo vise truda jer to mora izgledati picikato !!!!! | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 20:08 | |
| gle, iduci put kad dodjem u Skopje cu ti iscupat ushi, lijepo sam ti rekao da napravish skicu i da kod nas ima pun kufer majstora kaj rade s inoxom, lijepo ti odrade i ja ti dopeljam, zivcira me ŽELJEZO !!!! | |
| | | nikomil1 man
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) uto 30 tra 2013, 20:32 | |
| - gaso999 je napisao/la:
- daj si malo vise truda jer to mora izgledati picikato !!!!!
bit ce picikato sledeci put .. sad mi se ne da da ponovo secem i savijam sad mi se vozi. prilikom montiranja sam povredio i palac tako da to sad ne diram neko vreme... znam da je kod copera vazan izgled i td ali trenutno su takvi uslovi - buba je napisao/la:
gle, iduci put kad dodjem u Skopje cu ti iscupat ushi, lijepo sam ti rekao da napravish skicu i da kod nas ima pun kufer majstora kaj rade s inoxom, lijepo ti odrade i ja ti dopeljam, zivcira me ŽELJEZO !!!!! malo si stariji pa sad ako mora onda iscupaj sta ces to je to ... bar jos neko vreme cu biti "Željezni" a onda kad kupim VN900 il shadowicu neku (ako ikad bude novca za to) onda cu te preklinjati da mi doneses inox majstora pa da tu na licu mesta savijamo zajedno... kad si vec pomenu sledeci put ... kad to dolazis kod nas dole juzno? | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :) | |
| |
| | | | drzaci bisaga - al krivi :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|