Početna stranicaPretraľnikdrzaci bisaga - al krivi :) 610RegistracijaLogin

drzaci bisaga - al krivi :)

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
nikomil1
man
man
nikomil1

Broj postova : 326
Godina imam : 45
Prebivalište : Skopje
Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6
Na forumu od : 18.01.2011

drzaci bisaga - al krivi :) Empty
PostajNaslov: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 19:19

eto kako naslov kaze napravio sam i ja drzace za bisage i ponovo sve to u stilo sta se nadje sa otpada Smile

uzeo zelezni flah dimenzija 20 x 5 mm od obliznjeg otpada malo pokroio do zeljenih dimenzija i onda nakon posla kod majstora da mi to zavari jer nemam svajc aparat.

montiranje i savijanje je islo metodom probaj ne valja skrati malo .. probaj ne valja pre kratko produzi malo ... ma ne savijaj toliko to je previse .. daj otvori malo al ne toliko i td i td... poceli sa radovima u 6 popodne zavrsili u 9:45 radeci pod ulicnom osvetljenju.

posledice toga mozete videti na slikama a to je da levi drzac malo vise ide prema nadvor i da se narusila simetrija... ali kako je vreme odlicno za voznju necu sad to da diram dok se ne zahladi... samo da var ne popusa zbog vibracija.

vec preko sutra planirana je duza voznja do ohrida pa da vidimo kako ce se drzaci pokazati. za sad testirano sa 4 litra vode u svakoj bisagi i nije lose. nakon povratka sledi glancanje glanc papirom i farbanje da ne korodira

evo i slika

drzaci bisaga - al krivi :) 56007806

drzaci bisaga - al krivi :) 99727520

drzaci bisaga - al krivi :) 83525370

drzaci bisaga - al krivi :) 89304440

drzaci bisaga - al krivi :) 13248438

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 19:52

opće nije problem , drži fige da padneš na ljevu stranu i nosač će se poravnati
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 19:57

tekući problem je napisao/la:
opće nije problem , drži fige da padneš na ljevu stranu i nosač će se poravnati

a bas ti "hvala", ipak bi ja bez padova da izdrzi do jeseni pa onda idemo na korekciju rucnim radom a ne automatski sa padovima
[Vrh] Go down
gaso999
cro chopper forum
cro chopper forum
gaso999

Broj postova : 853
Godina imam : 50
Prebivalište : Slav.Brod
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A
Na forumu od : 07.08.2012

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 20:06

daj si malo vise truda jer to mora izgledati picikato !!!!!
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 20:08

gle, iduci put kad dodjem u Skopje cu ti iscupat ushi, lijepo sam ti rekao da napravish skicu
i da kod nas ima pun kufer majstora kaj rade s inoxom, lijepo ti odrade i ja ti dopeljam, zivcira me ŽELJEZO !!!!
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
nikomil1
man
man
nikomil1

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 20:32

gaso999 je napisao/la:
daj si malo vise truda jer to mora izgledati picikato !!!!!

bit ce picikato sledeci put .. sad mi se ne da da ponovo secem i savijam sad mi se vozi. prilikom montiranja sam povredio i palac tako da to sad ne diram neko vreme... znam da je kod copera vazan izgled i td ali trenutno su takvi uslovi

buba je napisao/la:

gle, iduci put kad dodjem u Skopje cu ti iscupat ushi, lijepo sam ti rekao da napravish skicu
i da kod nas ima pun kufer majstora kaj rade s inoxom, lijepo ti odrade i ja ti dopeljam, zivcira me ŽELJEZO !!!!!

malo si stariji pa sad ako mora onda iscupaj sta ces Smile to je to ... bar jos neko vreme cu biti "Željezni" a onda kad kupim VN900 il shadowicu neku (ako ikad bude novca za to) onda cu te preklinjati da mi doneses inox majstora pa da tu na licu mesta savijamo zajedno... kad si vec pomenu sledeci put ... kad to dolazis kod nas dole juzno?
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitimeuto 30 tra 2013, 20:50

Šta fali željezu, ja ga obožavam Wink Smile Inox je samo malo bolja varijanta željeza, jedino što ovi nosači bisaga pate od početničkog šlamperaja. Koliko vidim na fotkama, ni varovi mi baš ne uljevaju puno povjerenja Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: drzaci bisaga - al krivi :)   drzaci bisaga - al krivi :) Icon_minitime

[Vrh] Go down

drzaci bisaga - al krivi :)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» krpanje bisaga
» Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe'