Broj postova : 153 Godina imam : 71 Prebivalište : Rijeka Vozim : VN900 classic Na forumu od : 18.07.2011
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... sub 19 lis 2013, 21:09
Bosqeto, cestitke na TOP modelu i izboru Zelim ti da te duuugooo i besprijekorno sluzi.
I ja sam prije 10 dana gledao jednu takvu "Divljakusu", i za dlaku da ju kupim. To je neodoljiv bike, pa jos zvuk!!! Jos se nisam stabilizirao od predomisljanja. Eh, da bar nisam zapoceo projekt na VNu koji zelim dovest do kraja, vec bi bila u garazi. A tada bi zena i mene preselila u garazu
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... ned 20 lis 2013, 11:22
vulkan je napisao/la:
Bosqeto, cestitke na TOP modelu i izboru Zelim ti da te duuugooo i besprijekorno sluzi.
I ja sam prije 10 dana gledao jednu takvu "Divljakusu", i za dlaku da ju kupim. To je neodoljiv bike, pa jos zvuk!!! Jos se nisam stabilizirao od predomisljanja. Eh, da bar nisam zapoceo projekt na VNu koji zelim dovest do kraja, vec bi bila u garazi. A tada bi zena i mene preselila u garazu
al bi se isplatilo
p.s hvala na lipim ricima
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... ned 20 lis 2013, 23:37
burazer nabavio novi digitalac-sirokokutni i 17 mpx,a snima i u hd-u,
pa opalio jedan video kada sam se vratio danas iz djira
a to je ujedno i moj prvi clip na you tube-u
valjda mi je uspijelo,a i ostao sam duzan zvuk topova
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
Lipo, lipo izgleda a i zvuči. Sigurno da je uživo još i bolje. Možeš biti ponosan... Jesi li možda razmišlja o ugradnji crashbara? Dobro bi mu pasa. Ja san upravo u procesu ugradnje custom crashbara na moj bike.,pa mi to sada upada u oko... :-)
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
Lipo, lipo izgleda a i zvuči. Sigurno da je uživo još i bolje. Možeš biti ponosan... Jesi li možda razmišlja o ugradnji crashbara? Dobro bi mu pasa. Ja san upravo u procesu ugradnje custom crashbara na moj bike.,pa mi to sada upada u oko... :-)
kada sam bio kod Caplji pricao sam sa Kambom o crash baru, slozili smo se da cemo raditi onaj u stilu Lindby, samo cu ga jos plastificirati, da imam poveznicu sa volanom
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
kada sam bio kod Caplji pricao sam sa Kambom o crash baru, slozili smo se da cemo raditi onaj u stilu Lindby, samo cu ga jos plastificirati, da imam poveznicu sa volanom
E to je onda to! :-) Bit će to fora u skladu sa timunon.
E to je onda to! :-) Bit će to fora u skladu sa timunon.
zamolit cu Kambu da mi ga malo fazonira
kakav ti imas u planu?
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
Ja iman u izradi nešto u obliku HD shielda samo bez oštrih rubova. Ocu da mi štoviše paše uz apehanger. I naravno sve u krom.
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... ned 03 stu 2013, 11:04
planiram skinuti cijeli sistem auspuha, te baciti poliranje kromiranih zastita na pocetnim granama
sto se tice topova onaj straznji unutranji diodo prigusivaca, planiram temeljito ocisiti i baciti crni sprej koji podnosi visoke temperature, jer korozija vjecito napada,da ne moram to vise stalno polirati,a i vizuelno mi je dobro,
pa bih pitao svoje forumase koji bi mi crni sprej preporucili, naravno koji je najkvalitetniji i ako neko ima neki savjet nije na odmet
unaprijed hvala
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... pon 11 stu 2013, 21:31
auspuh je skinut u petak, odradio poliranje prednjih grana do topova, topove nisam dirao jer su prakticki kao novi...
crnim sprejem nisam bojao unutrasnjost zavrsetaka topova, jer nisam mogao sve fino ispolirati, pa me bilo strah da se boja nece dobro primiti
malo sam modificirao prigusivac, ispalo je extra i estetski,a i dobilo se malo na dubini zvuka
[img] [/img] [img] [/img]
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Naslov: Re: Yamaha Wild Star 1600 moj dream bike.... sri 04 pro 2013, 21:19
Bosqeto je napisao/la:
" />
Ostavi ga ovako, garant će svi priznati da imaš najbolji zvuk....makar svi susjedi u krugu od 5 km